PDA

Arată versiune īntreagă : [caut] Partener Care sa aiba o comunitate cat de cat populata

AlinG
20.12.2009, 16:17
Caut un partener care sa aiba o comunitate de cs cat de cat populata.. ofer server de CS gata facut...cu tot ce trebe pe el..vreau doar un partener care are comunitate si sa zic..e plin serveru si mai are nevoie de inca un server de CS...doritori dati un PM si vorbim mai multe. nu cer nimic bani sau altcea...e free

PhoeniXman
20.12.2009, 16:31
Daca te intereseaza detin clubbinghill.ro

google
20.12.2009, 16:37
detin music-factory.ro si azmp3.ro . iti pot afisa reclama la server pe unu din siteuri, in schimbul unui admin permanent pe serverul tau de cs. Joc zilnic sau cand am timp

AlinG
20.12.2009, 16:44
dami un mesaj cu ID tau de mess si vorbim ;)

pork
20.12.2009, 17:13
www.cs-pork.ro

Iti trimit acum pm cu id-ul de messenger daca vrei sa discutam.

pixel3cs
21.12.2009, 00:04
eu am cupacupelor.ro unde se joaca CS si multi nu joaca pt ca nu au server
daca ar fi server si s-ar propune cupe, din peste 500 unici cred ca s-ar juca

dar nu inteleg scopul tau
de ce te oferi ?

pork
21.12.2009, 00:27
A venit la mine.

AlinG
21.12.2009, 09:07
pixel3cs ma ofer pentru ca mie imi place CS-ul...joc Cs mai tot timpu...si am server..dar e cam gol...si am vrut sa il bag intr-o comunitate sa fie lume pe el...ca nu merg sa joc pe toate serverele cu toti admini care au impresi :P ;) prefer sa joc undeva unde sunt owner si sa mai am cativa admini pe langa mine :D

MaDaLyN17
21.12.2009, 09:36
ce vremuri mai erau cu CS-ul asta :) pacat ca au aparut toti codatii astia :( de asta m`am si lasat de joc.

AlinG
21.12.2009, 09:51
asa e madaline...toti copii folosesc coduri...doar de dragul de a face mai multe frage si sa fie vazuti pe server...si mai tot timpu cand intra vre-un codat nu este nici un admin on pe server sau pe mess sa i dea ban :-J..de aia mi-am si facut serverul meu...daca sunti doritori...care ar vrea sa facem o comunitate a noastra...ofer eu host si domeniu...si un srv de cs...mai fac unul...daca sunt doritori de un asemenea proiect va rog sa ma contactati prin PM sau scrieti aici in topic ;) va multumesc

MaDaLyN17
21.12.2009, 10:06
dami si mie un PM cu adresa serverului :P sa vad cum sta treaba... si stai, ca tre sa iau si jocu de pe net!

daca sunti doritori...care ar vrea sa facem o comunitate a noastra...ofer eu host si domeniu...si un srv de cs...mai fac unul...daca sunt doritori de un asemenea proiect va rog sa ma contactati prin PM sau scrieti aici in topic ;) va multumesc

daca vrei ma bag... dar zimi si ce domeniu ai! sunt cam pretentios cand vine vorba de nume de domenii :P
sunt multi care isi iau domenii cu, cuvinte incalcite, greu de retinut, si de aceea :P

Peace!

AlinG
21.12.2009, 10:13
pai zimi ce nume de domeniu....vrei si o sa cumpar...euh...sau am al meu.. SellHost.ro dar daca vrei altu cu nume personalizat spune si o sa incerc zilele astea sa il cumpar ;) ne trebuie si pe cineva care sa stie webdesign :D sa faca cat de cat site-ul si forumul :D

MaDaLyN17
21.12.2009, 10:25
pai nu stiu .. vrei ceva legat doar de CS, sau vrei ceva cu mai multe teme... stiri din lumea jocurilor, muzici, etc.
eu ce sa zic ... bani tai, alegerea ta :)
eu credeam ca ai deja domeniul cumparat :P

oricum, cu designul nu e problema (prea mare) dar m`as putea ocupa eu cu asa ceva :P

AlinG
21.12.2009, 12:56
Doar de CS sa fie..nu cu stiri si chesti ca nu are rost..sa facem si cu muzica si cu stiri si cu toate chestile ....doar CS un forum..cu si despre CS..tutoriale,resurse etc..

MaDaLyN17
21.12.2009, 13:24
da dar nu sunt atatea site-uri de acest gen? :( adica este cs.wazup.ro care sta foarte bine in google, la fel este si tutorialecstrike.com care si asta este destul de sus... si sunt multe altele ... tutoriale ... ce pot zice .. cine crezi ca se apuca sa faca tutoriale de la 0 cand poate da usor copy/paste, astfel strica reputatia evetualei viitoare comunitati de cs.

doar cu CS nu vei face prea mult continut ... si ... na, ce sa zic :)

totusi, daca eti atraz asa de mult de CS, acesta fiind un joc Shooter, iti recomand sa faci o comunitate ce va cuprinde si alte jocuri de acest gen... si ar fi bun un domeniu gen shootzone.net (parerea mea :P ) acum, faci cum vrei ;)