Arată versiune īntreagă : Cat valoreaza situl
imp3rial21
23.10.2008, 15:42
Am gasit din intamplare pe net..un site care aproximeaza cam cat costa un anumit site http://directory.sootle.com/website-worth/ :smile::smile::smile: .. am incercat si yo cateva situri...si cred ca spune adevarul...
NU stiu sigur..daca e.. uitati-va si dati-va cu parerea...
PS:daca nu am pus mesajul bine aici te rog sa-l muti...ms..:biggrin::biggrin:
=))) ok haideti acolo imi arata $48,616,00 pe top13.ro daca imi dati doar 1000$ imi ajunge :))=)) daca ar fii asa preturi la site-uri nu s-ar mai cumpara/vinde site-uri prea rpd :))... dah :))
...gata m-am imbogatit :D
Your website at cwr.ro is worth $44,463.00
Your website at clickus.eu is worth $54,964.00
Your website at searchstar.eu is worth $63,090.00
...doar o paralela:
Your website at sex.com is worth $125,984.00
- ciudat, acest site a fost vandut cu frumoasa suma de $14 milioane in anul 2006, intre-timp ar putea costa cca. 20 de milioane
...totusi, am gasit un site romanesc care ne ofera cu totul alte date legate de pret, mai realistice in orice caz.
Informatii detaliate puteti gasi pe indikator.ro (http://indikator.ro/stat/cwr-ro) - indicatorul de pret pentru site-ul tau ;)
-
Hoho M-am imbogatit 21mii$ pe situ meu :)) Indikator.ro este al unchiului meu :) Si stiu ca este foarte precis:) Deci folositil cu incredere !Updatu la 1luna asa am auzit:)
_AudCulori_
28.10.2008, 20:36
Salut, vin cu vesti nu prea bune pentru voi. :rolleyes: . Formatul englezesc de separare a miilor si zecimalelor este invers celui romanesc, trebuia sa observati ca in coada aveti doar doua zerouri. Asadar, empty valoarea top13.ro ar fii estimata undeva pe la 48,616$ :rolleyes:
Salut, vin cu vesti nu prea bune pentru voi. :rolleyes: . Formatul englezesc de separare a miilor si zecimalelor este invers celui romanesc, trebuia sa observati ca in coada aveti doar doua zerouri. Asadar, empty valoarea top13.ro ar fii estimata undeva pe la 48,616$ :rolleyes:
mah.... :-L nu ai putut sa taci ... sa fiu si eu fericit ca ma imbogatesc daca vand site-urile ;;) :-L las' ca te prin eu ;)
imp3rial21
29.10.2008, 18:11
mah.... :-L nu ai putut sa taci ... sa fiu si eu fericit ca ma imbogatesc daca vand site-urile ;;) :-L las' ca te prin eu ;)
:)):))...asta e..el voia sa zicea adevarul celorlalti..nu stiu dak chiar voia sa te faca nefericit...
Crazy Man
08.11.2008, 23:38
Your website at http://thecrazyest.com is worth $132,603.00
V-am luat pe toti :))...
Si oricum nu are cum sa faca atat, poate in cel mai bun caz 132$ ;) dar 132.603$ nu are cum... la toti se pun doar cele pana in virgula.!
Am si eu un site nu prea dezvoltat....e simplu www.audioin.uv.ro imi spune si mie cnv aproximativ cat valoreaza?? astept mesaj ms
e tare indicator....ms ms pt informatie
ma fiti atenti la sumele alea ca nu sunt chiar atat de reale
cine ar fi nebun sa dea atatia bani pe un site pe care il poate face singur foarte usor;)???
imp3rial21
01.12.2008, 21:25
yo nu am zis k spune suma exacta..da..totusi..am aratat ce am gasit..nimeni nu se poate lua dupa acea suma:))
Relevanta unor astfel de 'unelte' este infima...aproape ZERO
diamondnetwork
30.12.2008, 08:59
CWR.RO ...se pare ca a crescut valoarea mult :D
Your website at www.cwr.ro is worth $51.013.00
-----
Eu zic ca nu arata valoarea site-ului...de ce? Yahoo.com are valoarea de $721.128.255 ????
NU! Microsoft a incercat sa-l cumpere cu cateva milioane bune...
Iar cu ejobs.ro ? De ce zice 0 ? :))
http://directory.sootle.com/website-worth/ asta este un mare ............... care trebuie inchis...
Am tot bagat site-uri acolo si imi arata 0.00.....:| am bagat si cwr....si tot atata....voi chiar credeti in asemenea prosti?
Crezi ca site-ul tau valoreaza dupa un SCRIPT?
Sa fim seriosi....
diamondnetwork
01.01.2009, 18:45
Sunt niste prostii...nu arata valoarea adevarata a site-ului. ;)
STIU....de aceia am postat si eu mai sus , ca e o mare prostie.....site-uri de gen yahoo sau altele sa fiu 0 :)))?=))))
E un script ..... care nu face decat sa arate aiurea cat valoreaza...
diamondnetwork
01.01.2009, 19:19
Niciodata nu vei sti cat valoreaza un site...
Poti doar sa estimezi...sa iti dai cu parerea...
Cam cat crezi ca valoreaza YouTube.Com ? Eu cred ca MILIOANE de euro...
Yahoo? Google? CWR.ro ?
cristian0s
24.01.2009, 11:09
e chiar tare acest site
@diamondnetwork
Google si Yahoo valoreaza peste 3 miliarde $ asta din cat a indicat pe site .... eu unu asa zice ca valoreaza atat numai la cate pagini au in engine .....
roscabgdn
24.01.2009, 11:28
deci eu cand am cautat ..mi`a dat asa :
siteul dvs are valoare sentimentala :)) glumesc...topicu asta trebuie inchis ...ca deja se face posthunting .. [ stiti ca nu merge bine...da nho... totusi va scrieti sumele :)) toata lumea e bogata cwr si membri au iesti din criza :)) ]
Niculescu9
23.02.2009, 08:32
Your website at http://www.rostrike.com is worth 1.806.000 $
Gata , il vand si m-am imbogatit.
Eu cred ca calculul fiecarui site se face dupa o medie aritmetica intre numarul de pagini,rank si alte criteri.Eu unul am mai gasit un estimator de siteuri DomainExtras.com si daca cauti mai atent o sa mai gasesti o gramada.Acum fiecare dupa cum isi seteaza scriptul.Asa ca eu zic ca subiectul asta sa-ol lasati balta ca nu merita.Cu adevarat daca vrei sa ti vinzi siteul exista burse,forumuri etc si acolo o sa vedeti adevarata valoare a siteului.Succese
xtremlaur
12.03.2009, 20:36
e vrajeala nu a aparut inca ceva care s aitzi aproximeze site-ul . iar site-ul ala chit k ai host gratuit gen ucoz etc chit k ai domeniu si ai acelasi nr de vizitatori arata acelasi pret
Mie la un domeniu PR3 mi-a zis ca valoreaza 100$ si voua va arate sume de zeci de mii de dolari.. Cum? :|
Si mie la un domeniu ( un webiste care a stat 6 luni deschis ) imi spune ca valoreaza 1050$
Precizez faptul ca domeniul a apartinut unui restaurant si recunosc ca numele e destul de bun si am avut mare noroc ca l-am prins.
Cred ca ei evalueaza fiecare domeniu dupa nume. In functie de cat de cautat e si nu dupa trafic, backlinkuri si etc ...
Mie la un domeniu PR3 mi-a zis ca valoreaza 100$ si voua va arate sume de zeci de mii de dolari.. Cum? :|
Site-ul respectiv evalueza pretul site-urilor si nu al domeniilor.
Nu are acuratete deloc. Iti calculeaza valoarea prin cate backlinkuri ai.
Calculeaza valoarea backlinkurilor si numarul lor.
e tare faza :)) daca ar fi sa ne dea cineva suma care o scrie acolo mas fi inbogatit :))
GeOrGiiQ
20.04.2009, 20:27
daca ar fi adevarat mi-as vinde site-urile si m-as lasa de tot :))