Arată versiune īntreagă : Intrebare VPS
XtrimVerSuS
24.12.2009, 12:05
Sunt interesat sa cumpar un VPS pentru un proiect de-al meu. Vor fi mai multe siteuri in joc si vreau ca fiecare sa fie pe un cont cPanel separat.
Vreau sa cumpar un VPS de la www.intovps.com. Nu conteaza care, inca nu m-am decis care e mai potrivit.
Intrebarea mea este urmatoarea: un VPS poate fi folosit ca reseller?
iwpdesign
24.12.2009, 12:11
Salut,
Da, vps-ul poate fi folosit la ce vrei tu.
Ziceai de intovps. Iti recomand sa iei vps pe virtuozzo. Intovps ofera pe openVZ parca. Vei avea multe probleme cu vps-ul. E important sa cauti calitate. Pe virtuozzo e putin mai scump insa nu sunt probleme.
De asemenea te-as sfatui sa alegi un VPS managed si nu unmanaged cum ofera intovps.
Iti recomand eGazduireWeb.ro
Bafta.
XtrimVerSuS
24.12.2009, 12:15
Care este diferenta intre managed si unmanaged? Nu am avut de a face cu VPSuri pana acum si nu prea stiu care e smecheria cu ele.
iwpdesign
24.12.2009, 12:18
Unmanaged inseamna ca iti da vps-ul in brate si te descurci. Daca se intampla ceva te descurci.
Managed inseamna ca trimiti un mail la suportul tehnic si le spui sa faca ceva si ei trebuie sa faca.
Adica ai administrare 100% pe VPS.
De aia ziceam de eGazduireWeb.ro pt ca vps-urile de la ei sunt si full managed si pe virtuozzo.
VPS-urile pot fi folosite ca resellere. Unmanaged se refera la faptul ca suportul tehnic se refera strict la furnizarea serviciului (in cazul acesta a VPS-ului).
Am eu VPS de la intovps.com si pot spune ca sunt multumit! Cu exceptia unui downtime de 25 min datorat unui reboot-kernel panic nu am avut alte probleme.
iti pot sugera ofertele de pe http://www.cwr.ro/forum/showthread.php?t=9045 ?
sunt FULL managed, si este promotie :).
@WraiTh: Adica te recomanzi pe tine, spune asa.
Iar despre www.intovps.com, eu le-am trimis acum 1 luna un email, si nu am primit raspus..