Arată versiune īntreagă : www.avril.forumhit.ro
fulgerulde10
23.10.2008, 17:53
Am lucrat ieri la acest forum (http://avril.forumhit.ro/). Si am nevoie de un desginer si de un moderator serios.Preferabil sa fie fan Avril Lavigne.Forumul inca nu a fost promovat.Cine vrea poate sa imi dea adresa de Y'M prin PM.
andutzel
23.10.2008, 20:34
Am o singura intrebare : Ce ai lucrat tu la respectivul forum? ....aaa daca crearea categoriilor / topicurilor , se numeste munca... am inteles.
Vrei gratis sau dispui de ceva banuti pentru asta?
fulgerulde10
23.10.2008, 20:52
Am o singura intrebare : Ce ai lucrat tu la respectivul forum? ....aaa daca crearea categoriilor / topicurilor , se numeste munca... am inteles.
Vrei gratis sau dispui de ceva banuti pentru asta?
Nu bag bani pana nu invat mai multe
Am lucrat ieri la acest forum (http://avril.forumhit.ro/). Si am nevoie de un desginer si de un moderator serios.Preferabil sa fie fan Avril Lavigne.Forumul inca nu a fost promovat.Cine vrea poate sa imi dea adresa de Y'M prin PM.
eeh da :rolleyes: mishto forum pacat k il strica poza din header:smile: daca ai mici putin poza ar fii bine sau daca ai scoate de tot poza ar fii mai bine :-j
fulgerulde10
24.10.2008, 08:35
eeh da :rolleyes: mishto forum pacat k il strica poza din header:smile: daca ai mici putin poza ar fii bine sau daca ai scoate de tot poza ar fii mai bine :-j
stiu ca poza e urata dar am un designer care nu il mai vad online si eu nu am gasit un torent bun pentru photo shop :frown:
PhotoShop se cumpara nu se fura:mad:
fulgerulde10
24.10.2008, 13:44
mult mai mult se fura :D :D :D
...dar tie ti-ar place sa-ti fure altii munca, noptile nedormite pentru a realiza ceva ?
Ma intristeaza sa aud/citesc asemenea principii printre webmasterii inregistrati aici :(
Cu stima
fulgerulde10
24.10.2008, 19:34
acest lucru se practica peste tot nu cred ca ai cumpara un program daca ai avea optiunea de al obtine gratuit
andutzel
24.10.2008, 22:52
Am vazut ca ai mai schimbat cate putin prin design. Cred ca o iei pe cai mai bunisoare.
Sugestii: scoate tot ce e pe negru acolo , nu o da bine , respectiv: iconitele de la topice , si link-urile de sus...si , ultimele doua topice ... mi se par aiurea , acolo unde ai pus directoarele si topurile... din cate stiu eu , poti sa modifici sursa template-ului si mai bine le pui in footer , aranjate bine..
PS: Incearca sa il promovezi .. mai intens..
fulgerulde10
24.10.2008, 23:09
Am vazut ca ai mai schimbat cate putin prin design. Cred ca o iei pe cai mai bunisoare.
Sugestii: scoate tot ce e pe negru acolo , nu o da bine , respectiv: iconitele de la topice , si link-urile de sus...si , ultimele doua topice ... mi se par aiurea , acolo unde ai pus directoarele si topurile... din cate stiu eu , poti sa modifici sursa template-ului si mai bine le pui in footer , aranjate bine..
PS: Incearca sa il promovezi .. mai intens..
o sa incerc sa modific sursa templaturilor dar nush dak e posibil la forum gratuit.
andutzel
24.10.2008, 23:18
da.. unul dintre dezavantajele forumurilor gratuite.. mai bine incercai sa iei un host gratuit , si iti instalai tu un forum , cel putin asa ai acces la toate optiunile.
fulgerulde10
25.10.2008, 20:38
am reusit sa modific intra pe forum sa vezi ca sunt jos directoarele:)
andutzel
25.10.2008, 22:59
Arata mai binisor asa... incearca sa le incadrezi in <center> coduri directoare </center> , vezi daca vine mai bine
fulgerulde10
25.10.2008, 23:02
gata ma introdus si alea :)
andrutzel vrei modr?
andutzel
25.10.2008, 23:11
Mai , dar nu trebuie sa o faci pentru ca asa zic eu ... eu doar ti-am dat cateva sfaturi.. daca iti place faci ... nu pentru ca vreau eu :)
Nu cred ca a mers codul , nu l-ai bagat bine.. probabil
fulgerulde10
25.10.2008, 23:12
da am urmat sfatul si am zis ca le-am intorodus
ionut_crbl92
29.10.2008, 18:58
retrqevtertyvuritnhvirtremvrntuntutnuretnutruvq
andutzel
29.10.2008, 19:05
retrqevtertyvuritnhvirtremvrntuntutnuretnutruvq
Interesant... vrei sa downloadezi ceva si nu suficiente mesaje cumva?:mad:
ionut_crbl92
29.10.2008, 19:41
din pacate da:">..imi cer scz...sper sa nu iau ban
Niculescu9
30.10.2008, 18:53
este frumos forumul :) pacat ca este facut pe adresa gratuita :(
ionut_crbl92
30.10.2008, 19:22
si tu vrei sa downloadezi ceva si nu ai destule mesaje?:))...mai stiu eu unu:-"
whaaaa... ma dor ochii de la culoare... app. este un forum pentru fani... nu?
cred ca ar fi mai bine sa scoti melodiile de la download... parerea mea este ca ii faci rau, nu?
fulgerulde10
06.11.2008, 19:44
de ce ar fi rau .. poate un fan isi doreste o melodie si nu stie de unde sa o scoata ..
revenim la faza cu photosop.... daca tie ti-ar copia cineva o melodie, o lucrare, un site... (pe care il comercializezi) si l-ar distribui gratuit - cu scuza "nu se supara... ne stim de pe net"- ti-ar conveni?
fulgerulde10
06.11.2008, 19:56
eu nu ma stiu cu Avril Lavigne de pe net :D
Nu ai inteles... in fine, era doar un sfat
fulgerulde10
06.11.2008, 20:00
am inteles ce ai vrut sa spui ca e o copie .. dar eu stiu mai multe decat crezi tu si intredevar logoul e o copie ..
eu ma refer la melodii.... copyright bla bla...
fulgerulde10
06.11.2008, 20:21
imi era lene sa le uploadez eu :)
PhotoShop se cumpara nu se fura:mad:
de acord cu tine ne'a admin :D dar nu imi spune ca tu ai fost dispus sa dai 999$ pe el :biggrin:
fulgerulde10
10.11.2008, 15:49
e un pret exagerat .. mai ales ca cei care au facut photo shop stiu ca este foarte piratat ar trebui sa il lase la 20 dolari maxim
andutzel
10.11.2008, 16:23
Cum 20 $ :-) Voi nu cred ca stiti ce vorbiti...
@Empty
...mai sunt oameni care detin firma cu acte in regula si servesc alte firme cu acte in regula - nu toata lumea fura.
Da, sunt de acord cu acest pret al PhotoShop - si Da, l-am cumparat.
fulgerulde10
11.11.2008, 15:33
desi e mai ieftin 20$ le-ar iesi mai multi bani pentru ca ar cumpara mult mai multi
Stati tu linistit ca daca ai firma de webdesign, sau orice alta firma si ai nevoie de el, trebuie sa-l cumperi cu licenta, nu-l downloadezi de peo dc ;)
Si sunt destui care il cumpara, nu le plange tu de mile ca fac bani mai multi decat iti poti imagina.