Arată versiune īntreagă : [caut] colaborator programator
Dan36gfo
27.12.2009, 13:32
salut.
detin domeniul www.vandsite.ro. doresc sa realizez un site de anunturi vanzari-cumparari-schimburi de siteuri. deocamdata detin un script php gratis, si cateva elemente grafice. de design si de hosting ma pot ocupa eu.
doresc colaborare cu cineva pentru partea de programare si administrare, iar impreuna vom lucra si la optimizare si promovare.
XtrimVerSuS
27.12.2009, 13:39
Ma ofer eu. Am vrut sa fac un astfel de proiect recent dar nu am avut timpul si fondurile necesare. Daca oferi hosting si domeniu, eu pun scriptul la bataie (nu e facut inca, dar ma pot ocupa de el). Vreau sa folosim script unic, produs de mine.
Dan36gfo
28.12.2009, 01:58
detaliez aici cam cum vad eu colaborarea:
eu pun:
domeniul
hostingul
grafica
tu pui:
scriptul
administrare
impreuna facem:
optimizare
promovare
dupa ce il monetizam, la sf. fiecarei luni, scadem cheltuielile (bannere, linkuri etc. mai putin hostingul) din castiguri (bannere, linkuri, adsense, afilieri, conturi premium) si impartim profitul pe din doua.
scriptul va fi in proprietatea ta
domeniul, hostingul si grafica vor ramane in proprietatea mea.
toate deciziile se vor lua impreuna, insa eu voi avea drept de veto.
daca unu din noi doreste sa renunte la colaborare, isi ia jucariile si pleaca. eu - domeniul hostingul si grafica, tu - scriptul.
Dan36gfo
01.01.2010, 12:42
Inca astept persoane interesate. Conditiile de mai sus sunt valabile pentru oricine.
Dan36gfo
30.01.2010, 08:45
Mentionez ca persoana trebuie neaparat sa fie din Bucuresti, pentru a ne putea intalni.
Sunt interesat de ceea ce propui aici si pot sa fac scriptul pentru anunturi fara probleme si cu optiunile de care e nevoie.
Daca mai esti interesat da-mi un e-mail sau un PM.
mersi.
Ultima activitate 03.03.2010 20:26 a utilizatorului Dan36gfo...topic inchis!