PDA

Arată versiune īntreagă : Formular pentru comentarii pe pagina

iulianstim
25.10.2008, 07:58
As vrea si eu un formular cu care sa se poata posta mesaje direct in pagina siteului, sub formular cam cum au unele ziare pt comentarii sub fiecare articol.

Dennis
25.10.2008, 14:15
...te referi la o functie de comentare a stirlor, etc.?

iulianstim
25.10.2008, 15:21
Uite cum ar fi de pilda pe www.ziare.com, sub fiecare articol exista un formular cu care se pot posta comentarii de catre vizitatorii siteului si care apar direct in aceeasi pagina imediat sub formular.
Cam ceva de genul asta vreau.

andutzel
25.10.2008, 23:15
Eu zic sa incerci un script gen guestbook , sau blog.

dorikut
05.12.2008, 08:55
Eu iti recomand WordPress pentru asa ceva, este usor de costumizat si supporta foarte multe modificari facute direct prin plugin-uri

iulianstim
05.12.2008, 09:40
Eu iti recomand WordPress pentru asa ceva, este usor de costumizat si supporta foarte multe modificari facute direct prin plugin-uri

Am inteles cat de cat cum este cu scripturile astea, wordpress, joomla sau phpfusion, dar nu ma satisfac pt ca-mi limiteaza mult libertatea, eu fac siteurile cu alte softuri, ma interesa un script sau ceva pe care sa-l pot folosi in orice pagina si adapta, atat ca dimensiuni cat si culorile sau campurile etc...

De asemenea m-ar interesa un rss sau ceva de genul asta cu care sa pot sa preiau stiri din anumite ziare (selectate de mine - deci nu din astea ce dau ei de-a gata, cu selectia lor) si un script cu care sa pot adauga stiri mai usor.
Multumesc.

dorikut
13.12.2008, 08:57
Am inteles cat de cat cum este cu scripturile astea, wordpress, joomla sau phpfusion, dar nu ma satisfac pt ca-mi limiteaza mult libertatea, eu fac siteurile cu alte softuri, ma interesa un script sau ceva pe care sa-l pot folosi in orice pagina si adapta, atat ca dimensiuni cat si culorile sau campurile etc...

De asemenea m-ar interesa un rss sau ceva de genul asta cu care sa pot sa preiau stiri din anumite ziare (selectate de mine - deci nu din astea ce dau ei de-a gata, cu selectia lor) si un script cu care sa pot adauga stiri mai usor.
Multumesc.
Poti incerca sa-l furi de la wordpress (din includes) insa vei avea multe de modificat. Bafta!