PDA

Arată versiune īntreagă : Script monopoly online

Cristi T
25.10.2008, 11:21
Exista vreun script monopoly game online free pe net ? eu am cautat si am gasit unul care insa nu poate fi jucat de 2 persoane la distanta decat de la acelasi calculator .
Daca nu exista totusi free si ati dat pana acum peste unul imi spuneti un pret aproximativ si un link .

multumesc

wayn3
19.11.2008, 17:10
am vrea si eu unu.....carel are sal dea va rog

florescualin
02.12.2008, 09:54
si eu as dori

rayden85
02.12.2008, 14:38
Baieti , ajutati-ma va rog , am vazut la dmin un site de vanzare care continea un script care cauta direct rezultate din youtube si metacafe si le afisa pe site. As vrea si eu un script asemanator care sa caute de pe youtube si metaface si sa afiseze la mine pe site , ma ajuta careva? pls o denumire de script sau de unde sa il iau pls

dorikut
02.12.2008, 18:19
Baieti , ajutati-ma va rog , am vazut la dmin un site de vanzare care continea un script care cauta direct rezultate din youtube si metacafe si le afisa pe site. As vrea si eu un script asemanator care sa caute de pe youtube si metaface si sa afiseze la mine pe site , ma ajuta careva? pls o denumire de script sau de unde sa il iau pls
Scriptul acela e facut de admin....

PS:Pe viitor te rog nu mai face OFFTOPIC

rayden85
02.12.2008, 20:45
Salut rayden85,

Ai primit o atentionare in forumul Forum webmaster - cwr.ro

Motiv:
--------------
Comportament inadecvat

OFFTOPIC
--------------

Prin aceasta atentionare primesti 1 puncte de atentionare. Pana la expirarea sau retragerea atentionarii este posibil sa nu poti folosi unele facilitati ale forumului.
Atentionarile pentru motive grave nu expira niciodata.

Mesajul original:
http://www.cwr.ro/forum/showthread.php?p=5795
Citat:

Cu stima

Forum webmaster - cwr.ro

Am primit acest mesaj de la tine , nu inteleg dc am primit eu penalizare , ptr. ca am pus doar o intrebare? aici e vb desp f multe scripturi ilegale , gen clone youtube , clone hi5 , clone google si asa mai departe , eu am intrebat doar de un script " ASEMANATOR " ca si a atminului cel care cauta rezultate din youtube , Draga dorikut , cuvantul " ASEMANATOR " inseamna ASEMĂNĂTÓR adj. analog, apropiat, asemenea, corespondent, īnrudit, similar, (īnv.) asemănat, podobnic, semănător. (Două elemente ~oare.) , nu inseamna ceea ce ai crezut tu , " Clona , Identic , Exact ca si celalalt script " , dar te-ai oferit u sa dai repede 1 punct de penalizare doar sa te afli in treaba , asemenea oameni ca tine nu merita sa fie aici pe acest forum ca ajutor de atmin sau ce naiba de acces ai u. Rog adminu sa ia masuri asupra persoanei in cauza , respectiv dorikut , ptr. comportament neadecvat in acest site , nu consider ca am incurcat vreo regula ,a am dat si eu o multime de mesaje aici , am mai ajutat lume, sunt nou pe acest forum nici macar nu stiu cum sa deschid o tema noua , decat sa raspund la ea , oricum , ori regulamentu e facut aiurea ori dorikut e in plus , 1 din 2 , Aveti grija cu regulamentele astea pt ca oameni ca dorikut aduc la dezastru si oricum nu aveti asa multi vizitatori pe acest forum asa ca tratatii ca atare cum se cuvine. Nu am nimic cu site-ul acesta , sa aveti succes mai departe , ca ati inceput bine. Rog useri de pe acest site sa isi dea cu parerea, Am meritat eu sa fiu tratat in acest fel ? sincer ? , trebuia sa fiu penalizat ptr. o asemenea intrebare ? banala ? cand e vb aici pe forum de scripturi ? nu inteleg, , de unu ca doriku care are urmatoarele informatii Inregistrat din: 30.04.2008
Descarcari: 37
Incarcari: 0
Renume: 0
e inregistrat din 30/04 si a scris doar 281 de mesaje ? si eu sunt inregistrat de 3 zile am deja 30 de mesaje? si el de cateva luni doar 281? a descarcat 37 de programe si nu a incarcat niciunu. Spuneti-va parera va rog. Si iertatima daca am gresit ceva gramatical , dar sunt nervos si grabit.

zyxxx
02.12.2008, 21:05
cel care nu are ce cauta aici esti tu! ai facut offtopic in mai multe thread-uri deschide de alti useri cu probleme TOTAL diferite de ceea ce spuneai tu! esti total paralel cu subiectele discutate in fiecare thread in care ai raspuns! in primul rand: dorikut a scris nu stiu cate mesaje din martie si tu nu stiu cate in 3 zile, ideea e ca ale lui chiar au ajutat userii respectivi, nu ca ale tale fara rost si fara nici o legatura cu ceea ce se discuta in thread-ul in care ai raspuns! TU esti cel care trebuie sa-si schimbe atitudinea nu dorikut! adminul a stiut de ce l-a pus pe dorikut admin sau moderator sau ce e el, nu pune pe oricine! si cuvantul ADMIN se scrie ADMIN nu ATMIN, cu "D" nu"T"!!! si motivul pt care ai fost atentionat este unul FOARTE clar: OFF TOPIC!!! mai bine scrii mai putine mesaje dar care ajuta intr-adevar userii nu mesaje fara rost ca tine! si nu mai comenta atat nr de scripturi descarcate sau incarcate de fiecare user ca n-am vazut nici macar un script de la tine! si mai spuneai de mine ca sunt inutil...ce copii au acces la internet si ce pot ei debita...doamne fereste! si mai ziceai de mine ca sunt inutil!

rayden85
02.12.2008, 23:36
Stiu cum se scrie ADMIN de accea la sf m-am corectat , ti-am mai zis ca nu stiu sa deschid o noua tema , un nou subiect , asa ca am scris acolo , am mai lasat mesaje sa ma ajute careva , sa-mi explice unde pot sa pun o noua tema , dar nu s-a oferit nimeni , si in leg cu raspunsurile , mai verifica , cam ajutat si eu draga , daca am scris 5 mesaje , in care ceream ajutor nu inseamna ca toate sunt la fel , verifica toate mesajele mele si ai sa vezi ca am ajutat , explica-mi tu cum pot sa fac un nou topic si am sa fac , nu doar sanctionati , si explicati fratilor , verificati topicurile

zyxxx
03.12.2008, 08:04
ti-am scris pe chat cum se face! si eu nu`s "draga" pt tine ca nu's sotia ta, maica-ta, sau mai stiu eu cine! si ajutorul care l-ai dat tu este inutil, chiar azi am vazut un topic in care se cerea scriptul de la nu mai stiu ce site si tu ai dat codul html care l-ai luat cu click-dreapta, deci nu vad unde e ajutorul

Cristi T
03.12.2008, 10:03
cred ca ar fi de mare ajutor daca un admin ar sterge toate mesajele off topic si le-ar lasa doar pe cele care au legatura cu titlul .
multumesc

dorikut
03.12.2008, 13:08
Rugamintea mea e sa te adresezi lui admin iar el va lua o decizie! NU MAI FACE ATATA ZARVA CA NU ARE ROST! Eu nu ridic atentionarea si pace buna.
Consider ca am respectat regulamentul....
PS:Aceasta discutie o poti realiza in forumul "Feedback - rubrica de sugestii si critica constructiva "
Multumesc pentru intelegere!

Salut rayden85,

Ai primit o atentionare in forumul Forum webmaster - cwr.ro

Motiv:
--------------
Comportament inadecvat

OFFTOPIC
--------------

Prin aceasta atentionare primesti 1 puncte de atentionare. Pana la expirarea sau retragerea atentionarii este posibil sa nu poti folosi unele facilitati ale forumului.
Atentionarile pentru motive grave nu expira niciodata.

Mesajul original:
http://www.cwr.ro/forum/showthread.php?p=5795
Citat:

Cu stima

Forum webmaster - cwr.ro

Am primit acest mesaj de la tine , nu inteleg dc am primit eu penalizare , ptr. ca am pus doar o intrebare? aici e vb desp f multe scripturi ilegale , gen clone youtube , clone hi5 , clone google si asa mai departe , eu am intrebat doar de un script " ASEMANATOR " ca si a atminului cel care cauta rezultate din youtube , Draga dorikut , cuvantul " ASEMANATOR " inseamna ASEMĂNĂTÓR adj. analog, apropiat, asemenea, corespondent, īnrudit, similar, (īnv.) asemănat, podobnic, semănător. (Două elemente ~oare.) , nu inseamna ceea ce ai crezut tu , " Clona , Identic , Exact ca si celalalt script " , dar te-ai oferit u sa dai repede 1 punct de penalizare doar sa te afli in treaba , asemenea oameni ca tine nu merita sa fie aici pe acest forum ca ajutor de atmin sau ce naiba de acces ai u. Rog adminu sa ia masuri asupra persoanei in cauza , respectiv dorikut , ptr. comportament neadecvat in acest site , nu consider ca am incurcat vreo regula ,a am dat si eu o multime de mesaje aici , am mai ajutat lume, sunt nou pe acest forum nici macar nu stiu cum sa deschid o tema noua , decat sa raspund la ea , oricum , ori regulamentu e facut aiurea ori dorikut e in plus , 1 din 2 , Aveti grija cu regulamentele astea pt ca oameni ca dorikut aduc la dezastru si oricum nu aveti asa multi vizitatori pe acest forum asa ca tratatii ca atare cum se cuvine. Nu am nimic cu site-ul acesta , sa aveti succes mai departe , ca ati inceput bine. Rog useri de pe acest site sa isi dea cu parerea, Am meritat eu sa fiu tratat in acest fel ? sincer ? , trebuia sa fiu penalizat ptr. o asemenea intrebare ? banala ? cand e vb aici pe forum de scripturi ? nu inteleg, , de unu ca doriku care are urmatoarele informatii Inregistrat din: 30.04.2008
Descarcari: 37
Incarcari: 0
Renume: 0
e inregistrat din 30/04 si a scris doar 281 de mesaje ? si eu sunt inregistrat de 3 zile am deja 30 de mesaje? si el de cateva luni doar 281? a descarcat 37 de programe si nu a incarcat niciunu. Spuneti-va parera va rog. Si iertatima daca am gresit ceva gramatical , dar sunt nervos si grabit.

rayden85
03.12.2008, 18:10
Atata stii sa comentezi , la un singur raspuns care am gresit , ca la alte nu stii sa comentezi , omu a cerut scriptu , codu html , pt ca nu stia ce e , script sau cod asa ca citeste mai bine , era un cod html si eu i l-am dat , i-am dat exact ce a cerut , unde am gresit? nicaierea ,

zyxxx
03.12.2008, 18:14
eu personal, ti-as da ban fara nici o retinere. oameni ca tine n-au ce cauta aici. imi placea mai mult atmosfera din primele zile in care m-am inscris, cel putin atunci nu erau atatea conturi inutile

rayden85
03.12.2008, 18:18
parerea ta pastreazo ptr. tine , poate pe altii nu`i intereseaza , si u acuma dc faci offtopic ? ca esti moderator?

zyxxx
03.12.2008, 18:25
ca nu te intereseaza pe tine e alt ceva, si tu ti-ai exprimat parerea atunci cand ai facut postul ala lung dupa ce ai primit avertizarea. daca nimeni nu si-ar exprima parerea ce`ar fi?! si la cine te referi ca e moderator?! eu?! nu`s si nici nu merit postul asta! si daca ai fi citit regulamentul, ai fi vazut ca nu ai voie sa folosesti limbajul de Y!M, dar na...e mai greu pt unii sa citeasca sau sa scrie corect...

dorikut
03.12.2008, 20:11
parerea ta pastreazo ptr. tine , poate pe altii nu`i intereseaza , si u acuma dc faci offtopic ? ca esti moderator?
Consider ca era dreptul meu sa ma apar tinand cont ca-mi aduci niste acuze destul de grave

Cristi T
03.12.2008, 20:24
oooo tu mare webmaster care le dai oamenilor scripturi luate cu ctrl+u in mozilla si copy paste nu vrei tu sa ne faci sa ne fie dor de tine ca si asa sa cam ales praful de topicul meu :rolleyes:

zyxxx
03.12.2008, 20:29
oooo tu mare webmaster care le dai oamenilor scripturi luate cu ctrl+u in mozilla si copy paste nu vrei tu sa ne faci sa ne fie dor de tine ca si asa sa cam ales praful de topicul meu :rolleyes:

:)) :)) :)) :)) super tare asta! ai dreptate!

PS: daca vrei un site cu din astea ca tine da-mi un pm sa-ti dau link. defapt e tot un forum pentru "webmasteri" dar...nu va recomand sa intrati acolo;))

dorikut
09.12.2008, 09:39
Atata stii sa comentezi , la un singur raspuns care am gresit , ca la alte nu stii sa comentezi , omu a cerut scriptu , codu html , pt ca nu stia ce e , script sau cod asa ca citeste mai bine , era un cod html si eu i l-am dat , i-am dat exact ce a cerut , unde am gresit? nicaierea ,

Se scrie nicaieri, stimate "domn"

PS:NU MAI CARAI CA CEA CE FACI TU SE NUMESTE CALOMNIE....
PS2:Eu mi-am justificat actiunea in notita pe care tocmai ai citat-o....
PS3:Vezi ca pana acum am fost foarte indulgent cu persoana ta (pentru postare de IDuri, E-mailuri, Numere de telefon etc trebuia sa-ti dau ban pana acum de cateva ori)

M@s@CrE
18.12.2008, 18:35
daca gasiti un asemenea script va rog sa imi trimiteti si mie un Pm!multumesc

kNNzOr
19.12.2008, 20:13
Cred ca va dati seama, ca e greu sa faci asa ceva :). Mai bine jucati in real life....asa nu mai stati asa de mult la calculator

Cristi T
22.12.2008, 20:32
Cred ca va dati seama, ca e greu sa faci asa ceva :). Mai bine jucati in real life....asa nu mai stati asa de mult la calculator

cand ai spus real life sper ca nu te gandeai la agent imobiliar ...

iCatalin
22.12.2008, 22:02
ar juca cineva monopoly online? mie mi se pare aiurea .. sa joci cu pc :| ca de izolat si fara prieteni poti sa fii? oricum .. a gasit cineva scriptu ala? :)