PDA

Arată versiune īntreagă : Se poate?

danutzmaryus
31.12.2009, 11:37
Salut.Asi vrea si eu sa stiu daca inscrii site-ul in multe directoare zi de zi (directoare bune) ai sanse sa urci un SERP si sa optii rezultate mai bune la unele cuvinte?:?

d-zel
31.12.2009, 11:42
Da sigur ca te ajuta inscrierea in directoare, dar cu cap nu fa exces de directoare pe zii(cika gogu vede si asta).
Conteaza de asemenea si titlul pe care il alegi siteului, descrierea pe care o alege(asta pentru directoare) iar titlul siteului(pe care il setezi in directoare) ar trebui sa fie acel key si undeva pe pagina,in meta taguri, eventual si intre <title> si </title>

regeleee
31.12.2009, 11:43
danutzmaryus @ daca esti dispus sa il inscrii in directoare zilnic , este recomandat sa nu faci exces . Si este adevarat , inscriindul in cat mai multe directoare beneficiezi de o pozitie mai avansata in motoarele de cautare , si de ce nu si un pagerank mai mare ! SUCCES !

danutzmaryus
31.12.2009, 11:44
am observat ca de cnad mai il bag in directoare asa cand imi aduc aminte google a inceput sa ma ajute e adevarat ca doar cu 4-6 vizitatori dar e un inceput nu ?:?

regeleee
31.12.2009, 11:46
danutzmaryus @ totusi inscrierea in directoare este doar un prilej pentru avansarea in motoarele de cautare . Nu uita si de SEO care este un factor important al paginii tale web.

d-zel
31.12.2009, 11:48
aici tu trebuie sa sti cum au venit acele vizite din motorul de cautare(de la ce key-uri) sau vizitele acelea de cand ai inscris in directoare sa nu fi venit chiar de la acele directoare(totusi 4-5 vizite) pot sa fie in momentul in care adminul directorului respectiv verifica siteul tau.

PONT: Nu merge la inceput pe mai mult de 2-3 key-uri. (eu zic ca e de ajuns sa urci sus la 2 keyworduri, eventual dupa ce esti in varf mai poti sa mai mergi pe inca 1-2)

Bafta.

Daca ti-am fost de ajutor (apasa Multumesc) :B

danutzmaryus
31.12.2009, 11:49
la seo am facut cat am stiut si cat am putut de aici incolo imi ramane numai sa il inscriu in directoare... daca site-ul e in lb romana merge sa il inscriu in directoare straine??