Arată versiune īntreagă : Culori CWR
Salutare , am si eu o idee (propunere) pentru Cwr.ro atunci cand schimbi culoarea(CSS cred) din butonul " Alege culoarea de afisare:" ar trebui sa se schimbe si culoarea textului si a logoului . Sincer daca pui orice alta culoare arata aiurea rau de tot. Sunt sigur ca multi au sesizat asta si/sau poate si-au dat seama de asta dar nu au spus-o.
MaDaLyN17
02.01.2010, 19:58
dar culoarea default ce are?
pai nu are nimic dar daca tot exista aceasta optiune sa schimbi culoare dc sa nu fie asa cum trebuie:)
pai nu are nimic dar daca tot exista aceasta optiune sa schimbi culoare dc sa nu fie asa cum trebuie:)
sustin ideea, ai facut o buna observatie
Culoarea textului sa ramana cea initiala . In legatura cu logo-ul sunt de acord . ;)
Culoarea textului sa ramana cea initiala . In legatura cu logo-ul sunt de acord . ;)
sunt de parere ca trebuie schimbata si culoarea textului cand intrii pe forum si ai culoare de afisare "negru" apare textul albastru si nu prea se potriveste
danutzmaryus
02.01.2010, 20:30
asta e cea mai usora culoare ... albastrul asta ... am incercat si cu portocaliu si restul si te obosesc enorm
Folositi culoarea standard, restul este la libera alegere.
Multumim pentru intelegere si colaborare