PDA

Arată versiune īntreagă : Instalare scripturi

iulianstim
27.10.2008, 21:08
Pentru ca tot se ofera atatea scripturi interesante pe site, as vrea sa propun utilizatorilor mai avansati si dlui Admin daca se poate face un tutorial general despre instalarea unui astfel de script pas cu pas si eventual prezentarea separat a instalarii unor scripturi mai complexe, pt siteuri, portaluri etc... sa aiba si incepatorii posibilitatea sa foloseasca ceva si sa invete pentru ca sunt foarte multi care nu reusesc sa treaca de aceasta faza si sunt nevoiti sa renunte, deoarece fisierele explicative care insotesc scripturile sunt de cele mai multe ori destul de inaccesibile unui neinitiat.
I.S.

imp3rial21
27.10.2008, 22:11
poi..fiecare script..adica aproape fiecare..are un fisier pe nume"install.php"

dupa ce ai uploadat toate fisierele si ai creat in baza de date un dedasable nou...

intri pe situ-ul u " www.numesite.domeniu/install.php " si iti va cere sa introduci baza de date, username-ul, parola , si detasable nou.... dupa care dai install....

dupa ce s-a instalat..intri pe "www.numesite.domeniu" si scriptul este deja instalat.(ptr majoritatea scripturilor ptr admin user:admin , parola:admin )

daca ai nelamuriri intra pe id-ul meu(il gasesti la profil) sau contacteaza-ma prin PM

Dennis
28.10.2008, 07:02
...este asa cum spune imp3rial
De obicei este greu de facut un astfel de tutorial deoarece fiecare script are alte cerinte de instalare.
...ce rost ar avea sa scriem '...acceseaza MySql' cand utilizatorul poate nici nu stie ce este acest MySql si tot asa putem continua.

Scripturile detin (de obicei) un fisier numit readme - acolo se gasesc detalii despre instalare si administrare.

Cu stima

iulianstim
28.10.2008, 08:26
Da, dar din pacate explicatiile care insotesc scripturile de cele mai multe ori sunt greu accesibile unui incepator si daca ar fi clarificate putin cred ca ar fi de bun augur.
In plus, asta i-ar avantaja si pe cei care ofera si spre vanzare scripturi intrucat fiind mai multe persoane capabile sa le foloseasca vor fi si mai multi interesati sa cumpere.
Sau poate ar trebui ca fiecare sa posteze intrebari legate de scriptul unde nu s-au descurcat, nu stiu.
De ex. eu am incercat sa instalez scriptul autoresponder unlimited luat chiar de pe acest site si sincer sa fiu nu am inteles clar care-s pasii de facut la instalare.
La fel am incercat sa instalez scriptul Top100, pe xamp a mers pana la logare, am creat baza de date etc. iar cand am incercat sa ma loghez cu user:admin si password: admin si mi-a zis ca nu-s valabile. In plua, am incercat sa-l pun pe host, acolo mi-a zis sa dau 777 la folderul banners (folderul cu numele asta nu exista asa ca am creat eu unul si am dat 777) dar tot nu a functionat.
Poate sunt alti utilizatori dispusi sa ofere o mana de ajutor si incepatorilor. Please.

iulianstim
28.10.2008, 08:30
Pentru imp3rial

"...dupa ce ai uploadat toate fisierele si ai creat in baza de date un dedasable nou..."

Scuze dar nu stiu ce inseamna "dedasable". Poti sa fii putin mai explicit?

imp3rial21
28.10.2008, 09:31
poi detasable..este locul unde se stocheaza toate datele de la site-ul care vrei sa-l faci...si in le pui toate tabelele care ti le cere scriptul.(fiecare script are un fisier .txt care se dumeste "detasable.txt" si akolo iti arata ce tabele trebuie sa faci.) ..

andutzel
29.10.2008, 18:54
Domnule iulian , instalarea scripturilor este diferita in functie de caz ... ceea ce a scris imp3rial21 mai sus , este un fel de rezumat, adica este o instalare standard a tuturor script-urilor, dupa cum ti-a prezentat-o mai sus.

Unele script-uri sunt mai complexe (la instalare) , altele nu. Mai bine cei care au probleme sa posteze aici ce au intampinat.. nu cred ca putem stii tot , pentru fiecare script in parte , pe de rost..

imp3rial21
29.10.2008, 21:28
are dreptate "andutzel"...daca intampini o problema la instalare..posteaza aici si noi o sa te ajutam

iulianstim
30.10.2008, 07:08
Pai uite de exemplu, am incercat sa instalez scripturile autoresponder unlimited, trafic100, site de anunturi toate luate de pe cwr, la autoresponder nu am inteles explicatiile pt instalare, trafic 100 am reusit sa-l instalez pe xamp dar numai pana la logare, am incercat sa ma loghez cu user:admin si pass. admin dar mi-a zis ca sunt incorecte, apoi cand l-am pus pe host, am creat un folder banners la care am setat 777 dar nu merge, nu stiu ce sa-i mai fac, am citit tutorialul care insoteste scriptul de 2 ori, probabil ar trebui sa fie ceva mai explicit care sa prezinte instalarea pas cu pas....

andutzel
30.10.2008, 12:56
Sigur nu ai ai setat corect 777 , seteaza tot ce e in folder.

Parola si userul admin, sunt la majoritatea , asta nu inseamna ca poate fi si la scriptul care l-ai incercat.

mmariuss
07.11.2008, 02:26
Domnule iulian , instalarea scripturilor este diferita in functie de caz ... ceea ce a scris imp3rial21 mai sus , este un fel de rezumat, adica este o instalare standard a tuturor script-urilor, dupa cum ti-a prezentat-o mai sus.

wayn3
18.11.2008, 21:43
nici eu nu stiam asta la inceput...:P dar e ff folositor pt incepatori

fulgerulde10
19.11.2008, 07:40
eu ma luat un script de pe www.smaplemachines.org si cand incerc sa instalez scriptul nu arata nicaieri fiiserul acela care spune cum se instaleaza acel script

acum am luat un script de pe cwr si nu reusesc sa il isntalez .. daca vrea sa ma ajute cineva sa trimita un pm cu id in timp ce instaleaza invat si eu multumesc