PDA

Arată versiune īntreagă : Godaddy teapa sau eroare

djhmusic
06.01.2010, 19:55
Cum spune si titlu, Godaddy da teapa sau are erori? ca eu am cumparat de la ev0l doua domnii recent majocp.net si muzica-gratis.info amble expirau in decembrie 2010... chestia e ca nu le mai am, in cont nu-mi mai apare nici un domeniu si le-am trimis mail, iar ei mi-au spus ca au fost oprite

"Per your request, the items listed below have been cancelled from your account
.NET Domain Name Registration - 1 Year: MAJOCPE.NET
.INFO Domain Name Registration - 1 Year: MUZICA-GRATIS.INFO"

iar apoi spun si ei ca daca eu cred ca e eroare.....
"If you feel this cancellation has occurred in error or you need further assistance, our support staff is available 24 hours a day, 7 days a week"

Sigur ca le-am trimis ca este o eroare, momentan inca nu mi-au raspuns.

PS: In aceeasi situatie se afla si ev0l care cik a primit acelasi raspuns si pentru alte domenii

"Per your request, the items listed below have been cancelled from your account

.NET Domain Name Registration - 1 Year: JOCPEDIA.NET
.ORG Domain Name Registration - 1 Year: GAMESTARTS.ORG
.COM Domain Name Registration - 1 Year: SUNTFATA.COM
.COM Domain Name Registration - 1 Year: SUNTFATA.COM
.COM Domain Name Registration - 1 Year: JOCPEDIA.COM
.COM Domain Name Registration - 1 Year: JOCPEDIA.COM
.ORG Domain Name Registration - 1 Year: GAMESTARTS.ORG"

Voi ce credeti? a mai patit cineva asa ceva? se poate remedia in vreun fel?

gamez0r
06.01.2010, 19:59
@ev0l .. tu domenile le luai cu un paypal furat / blocat !? :) ca am citit mai demult ca a scris DarkAngelBv ca a mai patit asa cu niste domenii care erau furate / luate de pe un cont paypal furat si a ramas fara ele :)

djhmusic
06.01.2010, 20:02
bn bn... furat sau nu asta doar el stie, dar in mod normal daca tot au fost suspendate nu ar trebui sa le putem cumpara iar? ca eu unu as vrea domeniul inapoi chiar daca platesc iar :D, numai ca apare ca si cum ar fi inregistrat

gamez0r
06.01.2010, 20:05
atunci inseamna ca este o erroare de la ei :)

robi09
06.01.2010, 20:07
posibil ca ev0l sa le ceara inapoi de la godaddy , pentru ca el este primu om care lea inregistrat , si daca lea zis ca ia fost hekat contul poate sai dea domeniul inapoi , eu am patit asa .

PunctNET
06.01.2010, 20:18
Contul paypal dupa care se plateste trebuie sa fie verificat si sa fie facuta acea legatura cu Godaddy(se face la prima ccomanda)

DarkAngelBv
06.01.2010, 21:31
Si eu sunt in aceiasi situatie cu cele 2 domenii.
Astept lamuriri din partea lui ev0l. Sper sa fie o scuza destul de buna.

djhmusic
07.01.2010, 09:36
Gata am primit eu raspunsul in sfarsit de la godaddy...

"Thank you for being our valued customer. We recently received your Change of Account request for MAJOCPE.NET & MUZICA-GRATIS.INFO.

We regret to inform you that the original purchases of the above listed domains were charged to invalid payment methods, resulting in repossession of the domains and subsequent refunds for initial costs. The original price of the aforementioned domains must be paid in full before the Change of Account request can be fulfilled. We offer you the option of purchasing the domains for their original prices as listed below:

$7.13 USD - MAJOCPE.NET
$0.97 USD - MUZICA-GRATIS.INFO"

Deci se pare ca a fost fraudat oricum eu am sa cumpar acele domenii si sper ca ev0l sa-mi trimita banii inapoi :) , aici mergem pe incredere... se pare ca si el a fost tepuit din cate am inteles....