Arată versiune īntreagă : [caut] Parteneri
Vreau sa fac un site mare,un site care sa cuprinda cat mai multe.Am avut ceva de genul dar a fost hack acum 1 an si m-am lasat dar acum vreau sa o iau de la inceput,mult mai bine.
site-ul va contine:
-televiziune online :filme si trailere
-radio online
-filme
-muzica
-director web
-anunturi online
-concursuri
-forum
plus multe altele care sa ajute vizitatorii sa gaseasca tot ce au nevoie in acelasi site.
Nu va fi nic o reclama pe el sau adsense,nimic,curat ca lacrima.Am o idee buna!
In vara va fi gata.
De ce am nevoie:moderatori,uploaderi,deocamdata.
Acum cum credeti ca as putea sa va platesc,pe cei ce participa?
danutzmaryus
07.01.2010, 07:57
poi daca nu o sa pui reclame nimic cum o sa platesc parteneri ... si poti spune numele domeniului pe care il deti ? sa ne facem si noi o idee :rolleyes:
Pai de ce este nevoie sa detin un domeniu de pe acum....vreau sa fac ceva bun si mare asa ca incep cu calm de la inceput si analizez...domeniul nu este o problema.
Ce vor castiga cei care participa?
Vor castiga bani din munca lor astfel:uploaderii-in postul lor isi vor putea pune cod adsense sau altceva ,dar fara popup.
moderatorii - acelasi lucru ce cel de mai sus
Presupun ca este bine asa,daca nu va convine,pentru ca mie nu imi convine dar asta e,veniti cu alte idei.
frozen1502
07.01.2010, 10:33
Nu cred ca se va baga cineva doar pentru a trai din reclamele alea adsense, hai ca am mai evoluat si lumea nu mai da click pe asa ceva...daca vrei sa faci un proiect ca lumea trebuie sa scoti cativa bani:)
Sunt dispus la alte idei:server pentru jocuri,radio online....
Nu pot scoate prea multi bani din buzunar pentru ca nu am asa de multi,apoi nu stiu cum sa fac in asa fel incat site-ul sa fie perfect legal....
Cer parteneri nu ofer job-uri pentru ca nu scriam in aceasta categorie.Nu am spus sa traiti din aces site.
Oricum daca nu vrea nimeni si am sa renunt la timp pentru site.Tin sa subliniez faptul ca am avut un site de genul si ma rugau pana la limita de stres sa ii las uploaderi pe gratis.
Nu este o minciuna.
Veti spune de muzica si filme,ok,nu le pun pe server personal,a fi ceva de genul filelist etc.
filelist host de trackere nu le incurca.. totusi.
Ai avut tu placerea sa iti spui tu punctul de vedere!
Hai sa iti spun mai clar daca nu ai inteles asa:am spus "ceva de genul",acest lucru insemnand ca:
1.am sa pun si torrente(filelist este traker nu host de trakere)
2.am sa pun doar link catre host-ul filmelor care nu sunt gazduite pe host-ul meu
Dar ce stau eu sa dau detalii despre acest lucru?
indesign
11.01.2010, 08:46
Dar ce stau eu sa dau detalii despre acest lucru?
Pentru ca tu cauti persoane care sa te ajute in dezvoltarea acestui proiect. In general exista si resurse si persoane cu care sa te asociezi, ceea de ce se duce in general lipsa este o idee foarte buna.
ai scos din contezt acea bucata,insa nu te raportezi la raspunsul ce l-am dat.De ce?
Pentru ca nu stau sa dau detalii de trakere,nu asta imi este scopul aici,pe acest topic.
M-am lipsit sa mai caut parteneri,am sa il fac singur!
Ma oftica gandul ca am dat un site pe care ma rugau unii sa fie uploaderi pe gratis si vreau sa fac altul,in fine....se poate inchide topicul
Eu iti pot oferi domeniul, si daca incepeti cat de cat repede va pot oferii si un hosting cu traf nelimitat. Daca va pot ajuta cu cva, astept un pm pt mai multe detalii.
Domeniul il am vizat deja,unul de 3 litere de la ROTLD,iar de host nu am mult nevoie pentru ca nu tin nimic din ce este pe site sub numele meu,plus ca nu va fi cu material pirat.Ma gandesc in fiecare zi la acest site,vreau sa fie ceva big,sa nu alunge vizitatori cu reclame multe,sa nu oboseasca ochii...sa fie ceva bun.
M-am hotarat,il fac singur dar mai intai sa termin cu examenele si cu cateva proiecte apoi ma apuc de el.
Cine va vrea sa fie partener,sa imi spuna dupa....
Acum legat de filme,ma gandesc sa mai iau un domeniu .com pe care sa le pun pentru ca nu vreau sa am probleme!
Ma gandesc acum cu reclamele,pentru ca trebuie sa am un venit de pe urma lui pentru ca cere multa munca,google adsense nu im place,nust mie un site pe care vad asa ceva nu imi place.
Poate ma ajutati voi cu vreo idee legata de cum sa si produca ceva bani acest site!
Ma intereseaza sa produca pentru ca nu vreau sa ma aleg cu prea multi bani din el,daca nu vor fi parteneri,vreau sa platesc oameni :moderatori uploaderi si altele.
Sper sa nu se ia in ras aceasta idee cu vorba "mai sunt multe de genul" pentru ca sunt constient de acest lucru,dar ganditi-va ca cele care sunt ori nu au optimizare buna ori sunt cu mii de vizitatori si ma dor ochii dama ma uit pe ele.