Arată versiune īntreagă : [ofer] Domeniu .tk
Halincea
07.01.2010, 19:08
Care nu stie de unde se poate procuta domeniu .tk free , va zic eu (pentru un simplu multumesc,daca-l merit) .
Domeniul se poate lua de pe site-ul www.dot.tk ! De aici cred ca va descurcati !:)
O seara cat mai placuta sa aveti !!! ;)
Astfel de site-uri au fost fumate demult, doar radiourile online, site-urile de manelari si cocalari mai folosesc astfel de domenii + ca nu inspira incredere deloc un nume .tk
Halincea
07.01.2010, 19:15
da , doar ca sunt unii care din pacate nu au fonduri sa poata sa-si ia un domeniu platit ! Asa ca isi pot deschide un site pe un astfel de domeniu ! Sau mai sunt si alte variante ! De excemplu eu mai fac niste probe la anumite scripturi pe un host gratuit dar folosesc un domeniu .tk pentru ca imi este la indemana . Sau pentru astia care au forumuri de la forumgratuit my forum si de astea !!
Sper sa le fie de ajutor la cativa !
il stiam eu , defapt toata lumea a aflat .. motiv pentru ca nu ai primit vre-un "MULTUMESC"
Halincea
07.01.2010, 19:20
nu cersesc un multumesc ! este pentru ajutorul cuiva..nu cred ca toti stiu despre acest site !
bine, am inteles ca nu "cersesti" si stiu ca ai vrut doar sa ajuti lumea .. ti-am spus doar ca majoritatea web masterilor stiu site-ul si ca eu personal il stiu ..
sa va dau si eu niste detalii despre dot.tk :
DOT .TK este doar o interfata a domeniului .. exemplu daca voi aveti site pe un subdomeniu lung il puteti transforma foarte simplu in " numele-site-ului.tk "
nu poti face mare treaba cu el , pentru ca foloseste o interfata cu iframe ( din cate stiu eu )
Halincea
07.01.2010, 19:48
eu chiar folosesc un domeniu de asta pt. o proba la un site ! merge doarte bine dupa parerea mea
RobciucIonut
08.01.2010, 09:14
@Halincea: La domeniu.tk e nasol ca nu poti schimba name serverele. Dupa cum a mai spus si robi09, este decat un iFrame. Iar daca ai observat, cand intri pe site: numesite.tk si dai click pe o pagina, de exemplu: blog, in link-ul de sus nu iti va aparea: numesite.tk/blog, ci doar numesite.tk | Asta cred ca e partea cea mai nasoala la acest domeniu.
Sfatuiesc celor care folosesc domeniu.tk sa se lase de el. Mai bine ar lua un domeniu.co.cc | Mai ales ca aici ai si administrare name servere, etc.
Cu stima si respect,
Robciuc Ionut
sorinake23
08.01.2010, 14:32
Fiind pe un forum de webmasteri eu consider ca ar fi bine sa incetati cu domeniile .tk sau .co.cc si sa va cumparati in cel mai rau caz un domeniu .info si un hosting amarat. Ce webmasteri are Romania daca umbla dupa free webhosting si construiesc siteuri de manele? :( Dati un ban da` stati in fata. Cred ca este cazul sa numai fiti zgarciti la treijdemii si daca chiar vrei sa faci o treaba plateste... sau nu te mai numi webmaster!
E gen domain forwarding doar.
nu cersesc un multumesc !
Care nu stie de unde se poate procuta domeniu .tk free , va zic eu (pentru un simplu multumesc,daca-l merit) .
E vechi rau .tk, si mare porcarie :)
frozen1502
08.01.2010, 15:26
Chestia cu domeniul.tk e veche....cred ca are 10 ani, si in plus nu ias recomanda la nimeni ca iti baga pe gat reclame si url fowarding:)
Halincea
08.01.2010, 19:59
man sincer sa fiu eu folosesc un astfel de domeniu pentru probe ! eu am domeniu .ro dar te asigur ca sunt persoane care chiar au nevoie de un domeniu de asta ! am dat exemplu pentru astia care-si fac forum gratuit , myforum sau cum ii mai zice ! le este de folos !
O seara buna in continuare !
Are dreptate @Halincea ,, toata chestia asta cu TK , este ca te ajuta sa dai numele pe vrei tu sa il dai forumului/site-ului .. ma refer la cele gratuite! Plus de asta, in loc sa fie forumulmeu.forumgratuit.ro , o sa fie forumulmeu.tk ! deci in concluzie, te scuteste de numele lung si te ajuta sa memorezi mai repede site-ul! Pacat ca e doar i-frame la nume :(