PDA

Arată versiune īntreagă : Bicicleta de Politie : design 100% romanesc

zaho
08.01.2010, 21:25
Se pare ca avem si noi romani inventivi, care sunt apreciati peste hotare. Sa luam exemplul lui Ciprian Frunzeanu, care a reinventat aceasta bicicleta standard pentru Politie.

Mai exact, acesta a facut mai multe designrui de biciclete cum ar fi : KHS, Fuji, Marin, and Smith+Wesson*

Toate arata si functioneaza aproape la fel ca o bicicleta obisnuita. Dar designerul roman, a vrut mai mult de atat, a vrut sa aduca aceasta bicicleta la un alt nivel, complet diferit ca design de ce am vazut noi pana acum.

http://www.itnow.ro/wp-content/gallery/bicicleta-politie/bicicleta-politie-1.jpg

Probabil ca daca aceste biciclete vor intra in dotarea politiei, ei nu vor mai fi asociati ca fiind persoane grase, si vor trece pe un nivel de viata sanatos.

Doar uitati-va peste aceste imagini si va ve-ti da seama de ce toata lumea iubeste acest proiect ; este pur si simplu fantastic . Are un design unic si niste linii interesante. Bicicleta vine si cu un sistem GPS pe care il veti vedea mai clar in urmatoarele imagini. Se poate observa si o structure de fagure a spitelor rotilor, ce ofera o buna rezistenta si ajuta la design. Tot cadrul bicicletei este construit din fibra de carbon, despre care se stie care are o rezistenta destul de buna.

sursa:itnow.ro

BonJoure
08.01.2010, 21:31
designe super,arata bine,sunt total ineficiente.nu poti sa prinzi un infractor de pe bicicleta.....si daca respectivul infractor ar fi pe jos
Pana te dai jos de pe bicicleta ala a fugit de mult,daca il urmaresti cu bicicleta ala poate sa o ia pe stradute prin locuri unde nu poti patrunde cu bicicleta+ca daca trebuie sa fugi dupa infractor(ca nu poti patrunde cu bicicleta pe unde merge el) ce faci cu ea?o lasi acolo?bicicleta aia o sa dispara in 2 secunde.

Deagle
08.01.2010, 22:18
Da, de mult este cu bicicletela de politie, dar tot degeaba, politistii romani sunt lenesi..

robi09
09.01.2010, 08:44
Corect . Ce te face sa crezi ca ar alerga politia romana dupa unu care fura o geanta :))? Politia romana daca ar putea , ar inventa o masinarie care sa prinda singura infractorii .

dacian
09.01.2010, 09:19
Politia romana daca ar putea , ar inventa o masinarie care sa prinda singura infractorii .
Au facut una, dar dupa 10 minute au furat-o hotii :))

Xro1
09.01.2010, 10:56
Eu zic insa ca sunt avantaje:
1.Poate ne modernizam noi ca oameni nu numai romania(trecep pe modul de viata ecologic)
2. Sunt destul de sigur ca acele biblete vor fii folosite pe distante mici,in interioru orasului nuamai pe sezonu de vara.

:)) Ar fii amuzante pentru copiii,sa vad eu un politist sportiv care sa renunte la masina(prea multe lene si minte pe el ca aleaga bibicleta)

dacian
09.01.2010, 11:56
Eu astept sa vina timpurile cand vor renunta mare majoritate la mersul aiurea cu masina ;) (nu ca m-ar incurca pe mine ca sunt multe masini in trafic ca oricum loc de strecurat printre ele intotdeauna voi gasi, si cand nu gasesc mai e trotuarul, contrasensul, etc :D )

DjAndu
09.01.2010, 17:07
ce sa zic despre aceasta bicicleta ...este politi comunitara care se plimba prin oras pe jos , cred ca la ei ar fii destul de bine venita o bicicleta , patruleaza zone mai mari si/sau o zona mult mai des......

toni95
09.01.2010, 19:56
Foarte ingenios omul...Bravo lui
Mai exista si romani ingeniosi:)