Arată versiune īntreagă : Ce imi recomandati altceva gen Adense ?
pad_vlad
11.01.2010, 15:55
Ce imi recomandati altceva gen Adense ?
Da daca accepta si site warez sau nu ?
Cred ca sunt si altele care platesc bine este adevarat ?
Doresc sa mi le spune-ti care sunt acelea .
Deci scuze de offtopic si sper sa nu te superi pe mine dar ar fi bine daca ai folosi functia Cauta a portalului.Sunt multe subiecte care dezbat aceasta "problema".
Inca odata scuze pentru offtopic.
Cu stima,
Maryo.
cosmin01
11.01.2010, 16:07
Etarget, plateste la 50 ron, plata se face pe card la sfarsitul fiecarei luni
pad_vlad
11.01.2010, 16:24
Da dar cat plateste pe click etc din Romania, Strainatate
cosmin01
11.01.2010, 16:25
plateste 0,01 $ -0,04 $ /click nu conteaza tara de provenienta.
bidvertiser... plata la 10$ posibilitati plata paypal
binlayer.com plata la 15$ paypal plateste pt mia de afisari...1$ la o mie
textad
pad_vlad
12.01.2010, 03:23
Altele mai stiti? care plateste cel mai bine ?
pad_vlad
16.01.2010, 13:34
Vad ca nu-mi mai raspunde nimenia pe aici, am nevoie de ajutor dar sa accepte site warez, pirataj de fisiere download ....
Webnetinfo
16.01.2010, 14:16
Majoritatea nu accepta pirateria, iar daca nu vei respecata termenii si conditiile impuse de catre firma la care o sa decizi sa aderezi, nu o sa primesti banii ca si din google. Cand ti-am zis ca o sa i-ai ban de la google ai ras de mine, si uite ca ai ajuns sa fii banat.
Am gasit un site care plateste pentru mia de afisari. Paata la 5$ paypal.
Pm cine e interesat.
RobciucIonut
16.01.2010, 14:23
@Danniel: Nu ar fi mai frumos ca toata comnitatea sa afle despre ce site e vorba? Eu asa cred...
Cu stima si respect,
Robciuc Ionut
trafficrevenue.net este site-ul
pad_vlad
16.01.2010, 14:36
De la cpx ala ?
Am gasit un site care plateste pentru mia de afisari. Paata la 5$ paypal.
Pm cine e interesat.
Aha, doar ca la ei pe site scrie cu totul altceva, vezi tabel
1061
...si tot acolo scrie ca platesc de la plafonul limita de $5,00 - poate ai inteles tu ceva gresit.
In continuare pot spune ca site-ul este unul aruncat acolo, pare a fi facut de un webmaster roman detinator de site-uri pt. cocalari.
O firma care-si respecta utilizatorii (webmasteri) nu are un site in acest hal fara de hal. Atentie, pare a fi ceva 'vai de mama lui' site - riscul de a nu va primi banii este foarte ridicat in acest caz.
Mult succes
Detinatorul nu e roman.
Site-ul a fost gasit pe DP, am vorbit cu proprietarul si a postat si pe forum ca a facut plata + ca are itrader mare.
Deci nu cred ca poate fi teapa.
Detinatorul nu e roman.
Site-ul a fost gasit pe DP, am vorbit cu proprietarul si a postat si pe forum ca a facut plata + ca are itrader mare.
Deci nu cred ca poate fi teapa.
Offtopic
cele descrise de mine sunt gandite pur ironic, vazand 'site-ul' respectiv - arata groaznic, cine ar crede ca un asemenea 'site' se poate numi site?! Eu cel putin nici nu m-as inregistra acolo, dupa cum arata de banal. Este parerea mea, asadar, nu ma omorati :)
Ca plateste sau nu, ramane inca de vazut, catre momentul platii poate invoca multe motive, TOS-ul lui nici nu este existent, un FAQ aruncat acolo fara prea mult continut, nu prea da incredere.
Oricum, in astfel de cazuri se recomanda precautie. ...din nou doar parerea mea personala ;)
pad_vlad
16.01.2010, 21:24
Dar ar accepta site de upload fisiere, download fisiere ?
condilamarian
16.01.2010, 21:43
bidvertiser... plata la 10$ posibilitati plata paypal
binlayer.com plata la 15$ paypal plateste pt mia de afisari...1$ la o mie
textad
Chiar atat plateste binlayer.com? plateste 1$ pe mia de afisari?
pad_vlad
16.01.2010, 23:15
Dintre toate care le-ati scris aici care se merita sa-l pun la mine pe site ?
Care plateste cel mai bine vrem sa stim si asta ...
pad_vlad
19.01.2010, 18:26
Care plateste cel mai bine dintre care le-ati spus aici in acest topic ?
Astept Raspuns!
Eu folosesc TrafficRevenue pe un site romanesc cu 4000-4500 de vizizitatori pe zii si e face doar un dolar pe zii.Plata o face repede,insa depinde din ce tara ai vizitatorii iar unele bannerele sunt luate drept viermi de antivirus.
http://img263.imageshack.us/img263/2939/xxxxxxxxxxz.png
Orice fel de site-uri accepta.
pai la 4000 unici / zi castigi doar 1 dolar din publicitate? e extrem de putin fara suparare :) si mai ales e o mare problema daca multe din reclame sunt catalogate ca fiind virusi ca eu ma gandesc ca nu e fum fara foc.
costyn33l
25.12.2010, 13:58
@Eddie91 in primul rand specifica categorie siteului tau si dupa iti putem spune siteuri de publicitate .
E site cu filme pentru adulti online gratuite ( embed dupa cele mari internationale ) ... am 4500-5000 pe zii unici 90% fiind din Romania,toti din google,ce imi recomandati ?
costyn33l
10.01.2011, 16:56
Există rețea de publicitate specială pentru siteuri de adulți .
Imi poti da si mie cateva exemple ca am incercat o gramada si nici una nu platea deloc bine,nu vreau sa castig mii de euro pe luna,insa nici 10 euro.
costyn33l
11.01.2011, 18:10
Nu mai observa, priveste !
ero-advertising.com
adgento.com
trafficjunky.net
exoclick.com
trafficholder.com
playersad.com
blacklabelads.com
adultadworld.com
Succes la facut miliarde !
Imi poti da si mie cateva exemple ca am incercat o gramada si nici una nu platea deloc bine,nu vreau sa castig mii de euro pe luna,insa nici 10 euro.
Eu folosesc AdultFriendFinder de aproape 3 luni. Plateste cum vrei tu: pe membru inregistrat, pe 'order' sau pe click.
Eu am ales pe membru inregistrat. Te plateste pana la 2$ (femeie) si 1$ (barbat).
Am luat deja un cec de la ei si luna asta pe 15-20 ar trebui sa am banii in cont.. Dar de acum voi retrage in paypal.
Minimul de plata e 50$.. si cred ca ii poti face foarte usor :)
Succes la facut miliarde !
Enculescu
06.10.2011, 13:58
nu mai folositi BinLayer. A dat faliment. Am o plata de 2 luni si ceva si nu mai rasund la e-mail, la telefon la nimic. Daca incerci sa postezi pe Facebook iti dau ban. Mare grija cu ei. Nu sunt de incredere
exoclick.com am incercat eu dar plateste incredibil de prost la 100 de clikrui am facut 7 centi :)