Arată versiune īntreagă : Placa de Baza
Salut,
Am o preblema cu placa de baza actuala, s-au ars cativa pini dintr-un slot pentru memoria RAM, si nu mai functionea. Momentan nu vreau un calculator nou deacea as vrea sa cumpar o placa de baza pe Socket A, nu conteaza firma. Pot oferi pana in 70 lei, stiu ca nu costa mult, mai ales cele la mana a doua, asa ca nu are rost sa ridic suma.
As vrea si o poza, dar nu luata pe pe Google images sau alte site-uri.
Multumesc
Te rog sa specifici si tipul de RAM, respectiv sloturile folosite (AGP, PCI, PCIe etc)... Eu nu ma ocum cu comentcializarea de astfel de produse, dar te pot ajuta sa faci o alegere buna....
RAM: DDR1
BUS: 266 / 400 MHz
Procesor: Duron sau Athlon XP
Sloturi: maxim 4xPCI, 1xAGP si restul obisnuite :D
mafiablack
12.01.2010, 15:14
Pai si cate sloturi de ram ai 2 ??
Daca ai 2 nu mai merge nici un slot problema asta am avuto si eu la pc cel vechi imi mai mergeau decat 2 sloturi de ram :| eu eream pe ddr2
Am doua sloturi pentru RAM.
mafiablack
12.01.2010, 15:26
si nu mai merge nici unul
Cand deschid calculatorul nu se afiseaza nimic pe ecranul monitorului. Atunci cand am deschis unitatea si am inceput sa scot placutele RAM(am una de 1 GB si una de 256) am observat pe cea de 256 ca s-au ars cativa pini si evident ca s-au ars si pe slot.
mafiablack
12.01.2010, 15:35
Incerca sa nu o mai pui pe aia de 256 si sa o bagi decat pe aia de 1gb unde afost la inceput sa vezi daca merge si daca nu merge nici asa incerca sa iei o placuta de ram ddr1 si sa o bagi in locul ala unde este aia de 1gb daca sunt ram buliti nu se mai vede pe monitor
Am incercat toate metodele, crezi ca as fi apelat la acesta metoda daca nu as fi incercat?
Offtopic
Te referi la placa de baza a unui server?
...banuiesc, altfel nu inteleg de sa fi postat la rubrica *Administrare server > Componente - hardware pentru server*.
@hpaul, are un prieten o placa pe slot A (daca nu ma insel), vorbesc maine cu el si daca o mai are si e ok (o voi testa si eu) te anunt.
@Dennis: scuze, poti sa-l muti tu la locul lui? E vorba de o placa de baza pentru un calculator desktop. :D
@dacian: OK, astept.
Inca nu am primit placa, daca o primeam te anuntam ;)
Se poate inchide topicul, multumesc. Am gasit una potrivita.
Am primit si eu placa de baza si dupa ce am reusit sa o testez am observat ca are probleme, oricum, e bine ca ai rezolvat pana la urma.