PDA

Arată versiune īntreagă : [caut] Parteneriat pentru un site de divertisment

hpaul
12.01.2010, 15:00
Salut,

Pentru ca am probleme cu calculatorul nu pot continua munca la site. De-acea caut un partener care sa se ocupe de el, o perioada de timp, pana cand voi reveni. Eu pun la dispozitie domeniul si gazduirea. Ii dau datele de conectare la panou de control si ii dau permisiunea de a alege ce platforma doreste. Nu are rost sa cereti parteneriatul pentru temir ce motive(un domeniu in plus la clectie etc).

Domeniul este: antiplictis.net
Eu vreau sa realizez un site de divertisment cu diferite categorii de interes. Deasemeni si un forum in care oameni se pot ajuta reciproc la diferite probleme. Galerii cu imagini, o sectiune cu prgrame utile dar si "obligatorii" pentru PC. Cateva jocuri dar si sfaturi utile(nu neaparat din IT).

P.S: Obligatorii in sensul de recomandate.;)

Xro1
12.01.2010, 17:17
1.Ce oferi in schimb
2.Ce tip host ai mai exact cu spatiu si banda nelimitata?

craniu
12.01.2010, 20:53
cred ca am inteles la ce te referi ! dami te rog un pm cu id tau ! am deja si in minte ce sa fac pe el ! inchide topicul ...

gamez0r
12.01.2010, 21:23
@craniu - daca doresti vorbesti pe forum nu pe Ym ! :)
Motiv : Deoarece aici s-a deschis discutia nu pe Ym !

eNjck
12.01.2010, 21:27
craniu nu e serios:)

hpaul
13.01.2010, 11:23
@Xro1: Daca ofeream bani sau altceva as fi specificat. Am de la XenonHost, 150 MB, trafic necontorizat si restul la fel(necontorizate), daca trebuie mai mult voi upgrada pachetul de gazduire.
@craniu: Vorbim aici pe forum(prin PM eventual) pana ce imi voi repara calculatorul. Poti sa-mi trimiti idea si experientele anterioare prin mesaj privat.
@eNjck: esti interesat?

P.S: Eu sunt pe forum in fiecare zi de la 14 sau 13(in functie de orele de la scoala) pana la 16.

Tiberiu
13.01.2010, 13:01
Ceea ce doresti tu se poate realiza in maxim 48 de ore folosind platforma gratuita Joomla.
Nu partea de programare e dificila ci realizarea template-ului ( care trebuie sa fie hazliu si sa atraga atentia din prima).

Tu ai nevoie de un site sau de un administrator la site ?

hpaul
14.01.2010, 12:34
Amandoua, daca as fi avut un site nu mai aveam nevoie de un partener, ma descurcam in limita timpului disonibil pentru a scrie articolele si adauga continut.

hpaul
04.05.2010, 13:29
Se poate inchide topicul.