Arată versiune īntreagă : [ofer] Cele mai bune oferte de AFFILIATE disponibilie si in romania.
Am avut un domeniu in plus, si am facut pe el un mic list (9 oferte) dar cred ca o sa mai pun cateva in viitor. Lista contine cele noua oferte de affiliate care le folosesc si acum si pana acum au mers foarte bine. TOate sunt testate si toate au platit cate ceva pentru mine. Siteul e: Cele mai bune oferte de affiliate (http://y-e-s.info).
Daca mai stici oferte asemanatoare ziceti, si o sa pun si pe ale voastre. Vizitati siteul numia daca vreti sa faceti bani real din siteul vostru si nu doar cateva centuri din AdSense, oh si toate sunt gratuite.
Hetzenauer
05.11.2008, 09:27
Am avut un domeniu in plus, si am facut pe el un mic list (9 oferte) dar cred ca o sa mai pun cateva in viitor. Lista contine cele noua oferte de affiliate care le folosesc si acum si pana acum au mers foarte bine. TOate sunt testate si toate au platit cate ceva pentru mine. Siteul e: Cele mai bune oferte de affiliate (http://y-e-s.info).
Daca mai stici oferte asemanatoare ziceti, si o sa pun si pe ale voastre. Vizitati siteul numia daca vreti sa faceti bani real din siteul vostru si nu doar cateva centuri din AdSense, oh si toate sunt gratuite.
pagina mai haotica decat aia nu cred ca am vazut de mult :)). nici nu pot sa citesc ce scrie, chiar daca ma fortez.
Mersi dar nu asta a fost tinta mea. SI se pare ca am reusit ce am vrut :wink:
Ai am uitat sa mentionez ca am facu-o in jur de 40-50 de minute si gata.
Oricum mersi.
pagina mai haotica decat aia nu cred ca am vazut de mult :)). nici nu pot sa citesc ce scrie, chiar daca ma fortez.
fulgerulde10
07.11.2008, 10:32
e aiurea .. srie in engleza .. bine eu stiu engleza dar marea majoritate a oamenilor din romania nu stiu sa citeasca si oricum sunt asezate aiurea paginile alea
Scuze dar pagina nu e facuta pentru romani. Cine e interesat de tema asta si asa trebuie sa stie engleza, dar englezii nu stiu romana ;)
e aiurea .. srie in engleza .. bine eu stiu engleza dar marea majoritate a oamenilor din romania nu stiu sa citeasca si oricum sunt asezate aiurea paginile alea
artistul87
15.12.2008, 16:14
e bine ca ai facut-o in engleza poate o promovezi si in alta parte
djhmusic
05.06.2009, 15:48
e o mare prostie, si-a facut si el cont la aia si a copiat direct descrierea in engleza
Felicitari, tu ai raspuns la un topic care are micuta vechime de aproape 7 luni :D
djhmusic
05.06.2009, 19:09
nu conteaza, ca este de 7 luni, poate eu abia acum am accesat acest topic, probabil cum mai fac si altii... :D
...crede-ma, esti printre putinii care fac acest lucru ;)
Nu se preteaza sa raspunzi unui topic atat de vechi - dar daca-ti face tie placere, poftim
Cu stima
ionutz4u92
05.06.2009, 21:06
Este o chestie intalnita mai mereu numita "posthunting". Si din cate stiu nu ai voie cu mai mult de un link in semnatura. Oare tu de ce ai doua????
djhmusic
06.06.2009, 09:02
daca te referi la mine, sincer nu am vazut nicaeri chestia asta, cu un link, ba din contra am vz la mai multi cate doua link-uri, si am spus ca *** altii pot eu de ce nu as putea, plus ca la semnatura iti da voie, in limita unui singur rand....:)
ionutz4u92
06.06.2009, 09:16
Citeste regulamentul si ai sa te convingi. Cred ca scrie cam asa:
"# semnatura proprie, care este afisata sub fiecare mesaj scris de tine, poate contine un singur link si un scurt text (incl. link) de maximal 150 de caractere si poate fie afisata intr-un singur rand."
Si intr`un newsletter trimis de catre dennis:
"Rugam toti utilizatorii sa reduca semnatura personala la un singur link.
Prin demersul acual, de a posta mai mult de un link in semnatura, riscam sa transformam cwr.ro intr-un director web, lucru inadmisibil pentru actuala nisa in care ne desfasuram activitatea.
"