Arată versiune întreagă : [ofer] Maribol LinkEx v0.1
Cu Maribol LinkEx v0.1 puteti face link exchange automat fara a mai fi nevoie sa vorbiti cu administratorul site-ului unde este instalat.
Alte detalii + download si demo: http://etiny.info/ahtir
frozen1502
15.01.2010, 09:08
Folositor scriptul, simplu si practic:)....oare mai s-a mai gandit cineva la asa ceva?:)....daca nu eu zic sa-i cumperi un domeniu si sal faci si in com/ro, sigur va avea succes
@frozen1502: nu cred ca merita sa ii cumpar un domeniu .. cel putin nu acum:)
Acum disponibil si in maghiara :P
vine si in poloneza diseara ;))
UPDATE
Tradus in 2 limbi noi:
Spaniola – Dunca Melinda Madalina
Poloneza – Bobon Gabriel
ultimele traduceri din prima versiune.
Am o intrebare, cum functioneaza?
Il pot folosi la un blog care foloseste wordpress? Care e procedura, un user introduce un site iar eu daca imi convine il adaug la links in wordpress?
Am o intrebare, cum functioneaza?
Il pot folosi la un blog care foloseste wordpress? Care e procedura, un user introduce un site iar eu daca imi convine il adaug la links in wordpress?
salut elite,
Scriptul se poate instala in aceasi baza de date cu wordpress ca au tabele diferite. Dar linkurile nu sunt adaugate in baza de date de la wp sunt adaugate in tabelele scriptului.
Scriptul il poti instala usor iar pentru afisare linkuri trebuie sa pui doar un cod php cu functia file_get_contents in tema ta de wordpress.
Daca mai ai intrebari, let me know! :)
PunctNET
16.01.2010, 08:46
creeati si o versiune pentru bannere , am incercat eu sa modific dar nu prea am gasit codu :|
creeati si o versiune pentru bannere , am incercat eu sa modific dar nu prea am gasit codu :|
salut PunctNET,
Deocamdata la script i se spune MaribolLinkEx deci este doar de link exchange.
Poate in viitorul ... apropiat o sa fac o versiune si pentru banner exchange.. sa vad cat timp am :)
PunctNET
16.01.2010, 09:04
Nu este nevoie , m-am ocupat eu de el.