Arată versiune īntreagă : Despre bloguri
Hetzenauer
13.09.2007, 17:24
Mai toata lumea are un blog in care isi scrie parerea despre ceva sau cineva... sau pur si simplu copie de undeva continut si asteapta vizitatorii din Google sa-i dea un click, doua pe Adsense. Ce platforma folositi? Stiu ca Wordpress e la putere, insa eu personal folosesc Serendipity. Sunt fan declarat :))
Am sa urmaresc aceasta tema cu placere.
...am o idee de site pe care doresc sa o realizez printr-un blog sau ceva de acest gen.
M-am interesat putin prin Internet si se pare ca sNews este unul dintre cele mai simple. Acum exista o varianta multi-user pentru seria 1.6 - nu stiu inca cum sta la tema securitate, dar poate ma indrumati voi prin aceasta tema catre un alt script de blog.
@hetzenauer, poti sa-mi trimiti link-ul tau catre blog prin PM pentru a vedea live ce poate acest script?
Ciao
Hetzenauer
13.09.2007, 17:46
http://blog.meup.biz - nu te orienta dupa ce vezi acolo, ca nu folosesc nici 5% din ce poate. L-am forjat pe alte domenii... poti sa-ti creezi propriul plugin in 2 timpi si 3 miscari odata ce te obisnuiesti cu el. Instalare automata ale pluginurilor, preluare automata de update si pluginuri noi de pe serverele oficiale, WYSIWYG editor, s.a.m.d. Cel mai bine e sa-l instalezi undeva si sa te joci cu pluginurile prin el. A... si fa-l praf de 2-3 ori ca sa fie nevoie sa-ti bagi nasul in codul sursa :))
Mi-a placut blogul tau, dar apropo de scripturi de blog:
-nu e oare cel mai important cum se prezinta la capitolul indexare pagini in se?
-adica n-ar fi cumva mai bun Wordpress din punctul asta de vedere? Ca pana la urma asta e cel mai important...
-faptul ca e f popular nu inseamna automat ca nu e cel mai bun; pe undev citeam de worpress ca si soluti CMS, nu numai ca blog...
Mai zii ceva de scriptul asta folosit de tine, e interesant. Eu de wordpress nu stiu decat ca se instaleaza usor, si e un plugin misto SEO, in afara de alte pluginuri. E posibil sa fie si dezavantaje in wordpress.
Cat despre Snews, nu stiu ce sa zic, e ok, da nu prea e folosit de site-uri romanesti, catevadoar. Erau niste baieti priceputi la programare, care la un moment dat au fact un site in snews, despre snews, acu vad c-au renuntat si-au schimbat scriptul...de ce oare?
Hetzenauer
14.01.2008, 10:33
nu e mai bun wordpress la nici un capitol, exceptand numarul mai mare de template-uri. cel putin dupa parerea mea... am lucrat cu wpress inainte sa descopar serendipity. probabil alt blogger o sa spuna exact invers... e o chestie subiectiva sa alegi intre serendipity si wpress. rezultatul e identic.
http://videotoall.blogspot.com/ asta e siteul meu daca vreti intrati... ca tot e o tema de bloguri...
Eu folosesc WordPress deo9arece este un foarte bun SEO astfel incat ai sansa sa fie indexat in numat 30 minute (experiment realizat de mine)