PDA

Arată versiune īntreagă : [caut] useri care pot da o mana de aujor !

petrutz
18.01.2010, 19:28
Sa creem un site AntiDrog!
M-am gandit la acest lucru deoarece in Romania sa dat legea ca se pot vinde asa zisele "droguri legale", insa in acele magazine sunt mai mult ca sigur ca se vad si droguri ilegale.
Mai nou se incearca adoptarea unei legi in care si drogurile usoare(ex:canabis) nu mai sunt o incalcare la legii!

Tema Proiectului: AntiDrog

Caut:
- webdesigner - (gasit: zaho )
- Programator(pe cnv sa codeze designul) - (gasit: micku7zu )
- sponsor (sa dea 5 eur sa luam un domeniu .net) - (gasit: selfpromo)
- sponsor (sa ofere un host de 100 mb ) - (gasit:WraiTh)
- persoane care sa se ocupe de promovare (gasit: profu_nt; varcolac1000 )
- deigner bannere - (gasit: craniu )
Eu voi ajuta cu continutul sitelului!

Cine este interesat sa participe la acest proiect?

zaho
18.01.2010, 19:32
@petrutz la partea cu design te pot ajuta cu cea mai mare placere :)

flipper4u
18.01.2010, 19:32
frate, eu sunt de acord cu drogurile. fiecare face ce vrea, este sanatatea lui la mijloc. eu te ajut DOAR cu cate o vizionare a site-ului zilnic.

petrutz
18.01.2010, 19:34
@zaho : merci zaho! te poti apuca in timpul tau liber de design!
@flipper4u : intr-adevar, fiecare face ce vrea, dar multi sunt prost informati, sau mai rau nu ai idee de efectele adverse ale drogurilor. Asa ca un asemenea site ar deschide ochii celor care au in anturajul lor oameni care se doregheaza, sau pur si simplu ii tenteaza sa incerce ascest lucru!

Cu stima!

micku7zu
18.01.2010, 19:37
Cu codarea o sa va pot ajuta eu.

mugurel008
18.01.2010, 19:41
e o idee foarte buna , am colegi de clasa care de la weedshopuri legale au ajuns la tras pe nas si in curand ajuns si la seringa

petrutz
18.01.2010, 19:47
@mugurel008 : stiu, asa se intampla , in acele magazine de droguri legale se vad si droguri ilegale... asa macar incercam sa informam posibili consumatori, sa aiba si ei idee caror riscur se expun...

selfpromo
18.01.2010, 19:50
pot cumpara domeniul pentru voi (net, com, biz, info sau org). data fiind natura proiectului, eu as alege un org.

petrutz
18.01.2010, 19:52
@selfpromo: iti multumesc ptr cooperare! deja s-a inceput la design, si la text. In concluzie poti cumpara si tu domeniul: anti-drog.org

Acum am stat si m-am gandit si avem nevoie si de 2/3 persoane care sa se ocupe de promovare, se ofera cineva?

sorinake23
18.01.2010, 20:09
petrutz numele domeniului este extrem de important! din pacate observ ca nu mai am la ce sa te ajut si nici nu stiu daca aveam prea mult timp si pentru acest proiect insa va urez din toata inima mult succes baieti!
in legatura cu domeniul:
cum spuneam, nu cred ca este prea bine sa te rezumi doar la acest nume banal anti-drog.org; daca site-ul ajunge sus puteti face chiar o organizatie non profit unde veti putea primi donatii care vor ajunge nu stiu unde.................... poveste lunga... in legatura cu numele: ei bine, politia anti drog din constanta are un site numit ochiul soacrei (nume extrem de inteligent ales dupa parerea mea, siteul lasa de dorit oricum). ganditi-va la un astfel de nume, parerea mea ;) mult succes!

petrutz
18.01.2010, 20:12
@sorinake23 : iti trece prin minte un nume mai bun, mai inteligent, mai iesit din comun, dar sa se sub inteleaga continutul?

selfpromo
18.01.2010, 20:26
gata, domeniul e cumparat si functional ;-)
sa-mi dati de stire cand sa schimb DNS.

ellada
18.01.2010, 20:42
@flipper4u : intr-adevar, fiecare face ce vrea, dar multi sunt prost informati, sau mai rau nu ai idee de efectele adverse ale drogurilor. Asa ca un asemenea site ar deschide ochii celor care au in anturajul lor oameni care se doregheaza, sau pur si simplu ii tenteaza sa incerce ascest lucru!

Drogul da, si eu sunt contra - ma refer la adevaratele droguri, XTC, LSD, cocaina . Dar ca si flipper, iarba este oarecum inocenta in cantitati masurate.
Adica sincer sa fiu, eu fumez mai des iarba decat o tigare normala..Si pana acum nu am avut reactii adverse, chiar m-a ajutat. Eu avand gastrita, am slabit foarte mult in ultimul timp, dar cu ajutorul marijuanei care se stie ca iti da pofta de mancare m-am cam stabilizat..

Ma rog, succes cu siteul...

Dar pana il terminati, vrea cineva un cui?..:))

Ing3ras
18.01.2010, 20:45
M-am gandit la acest lucru deoarece in Romania sa dat legea ca se pot vinde asa zisele "droguri legale", insa in acele magazine sunt mai mult ca sigur ca se vad si droguri ilegale.
Mai nou se incearca adoptarea unei legi in care si drogurile usoare(ex:canabis) nu mai sunt o incalcare la legii!

Caut:
- persoane care sa se ocupe de promovare (in cautare)

Exista un proiect/campanie de genul asta, ar trebui sa aduceti ceva nou pentru a concura cu asta :-| , oricum bafta

MaDaLyN17
18.01.2010, 20:55
nu ca ar fi treaba mea! dar nu inteleg cu ce ar ajuta un astfel de site pe cei ce sunt deja consumatori de stupefiante(pe mai bine de 70% din ei). Majoritatea stau doar pe strazi in grupuri, nu stiu ei ce este acela internet! I`ar ajuta pe cei ce au degand sa se apuce, sau pe cei ale caror pariti nu au aflat inca (ca daca ar fi aflat, nu mai pupau ei internet).

Daca vreti sa faceti ceva anti drog, incercati sa faceti niste pliante, sa le impartiti, sa ajunga si pe la cei ce nu stiu ce`i ala internet! E frumos din partea voastra ca incercati sa ajutati, dar ganditi`va la toti consumatori, nu toti au posibilitatea de a vizita site-ul!

Si pe langa asta, va trebuie materiale, nu copiate/luate de pe youtube!
incercati sa faceti filme cu rezultatele acetor stupefiante! sa le mimati!

Oricum, ce pot sa zic, succes si ajutati tara asta ca... ar fi pacat de ea... nu?
Pace!

zaho
18.01.2010, 21:02
Iata un preview, daca mai aveti idei lasati reply

http://www.itnow.ro/wp-content/uploads/2010/01/preview-antidrog.png

petrutz
18.01.2010, 21:50
e foarte buna tema, ti-am spus prin PM ce modificari ar fi ideal sa le faci!

profu_nt
18.01.2010, 22:09
De promovare ma ocup eu

WraiTh
18.01.2010, 22:22
daca aveti nevoie de domeniu host etc, va pot oferi de la webfdns

varcolac1000
19.01.2010, 08:27
daca vrei promovare te ajut eu !

sundance
19.01.2010, 08:35
care e domeniul?
http:www.anti-drog.org sau http://www.quit-smoking-expert.com/?hop=dorins ?

petrutz
19.01.2010, 11:38
@sundance: domeniul este: www.anti-drog.org

@WraiTh : ave nevoie de host! contacteaza-ma prin PM te rog si da-mi un spatiu de 50 mb!

@varcolac1000: pefrect, participi si tu la promovare!

craniu
19.01.2010, 14:47
eu va pot ajuta cu toate tipurile de bannere !
468X60 160X600 etc !

petrutz
19.01.2010, 14:48
@craniu: perfect,poti incepe sa le creezi!

craniu
19.01.2010, 19:31
am reusit sa fac unul dintre bannere !
http://i45.tinypic.com/2v839yg.png
sper sa va placa...mie si lui petrutz ne-a placut !

petrutz
19.01.2010, 19:43
Pe urmatorul banner sa scriu: Nu lasa anturajul sa te infulenteze! sau Nu lasa anturajul sa-ti infulenteze viata!

grande_ecks
19.01.2010, 19:57
Felicitari pentru initiativa, insa nu stiu cati or sa ajute cu adevarat. Eu ma ofer cu un domeniu .com ca sa poata sa fie facut si in engleza si in romana. E mult mai bine asa.
Doar daca am o siguranta ca toti o sa ajutati si o sa fie ceva serios, site-ul sa fie non-profit. Hosting-ul pot sa il ofer tot eu.
Astept un raspuns daca acceptati.

Viola94
19.01.2010, 20:14
o sa ajut si eu cu promovare cand am timp liber

hardbite
19.01.2010, 20:41
Daca aveti nevoie de o mana de ajutor la design si la copyright va puteti baza pe mine :)

app daca vreti hosting, am 3 servere, 1 america, 1 romania, 1 anglia (totul la discretie)

Toate cele bune

craniu
19.01.2010, 20:45
poate la copyright ca la design este zaho...de ce nu ai citit de la inceput !

hardbite
19.01.2010, 20:48
sincer mi-a fost lene... ok atunci la copyright sa fie :)

Ditzy
30.01.2010, 18:17
Baieti, felicitarile mele! Super tare ideea petrutz! Si cu ajutorul celorlalti, poti sa pui in aplicare acea idee! Succes tututor! Maine-poimaine va vad pe la tv primind donatii pentru a ii ajuta pe cei 'infestati' :) Numai bine!

eNjck
30.01.2010, 20:04

Caut:
- sponsor (sa ofere un host de 100 mb ) - (gasit:WraiTh)
- persoane care sa se ocupe de promovare (gasit: profu_nt; varcolac1000 )
- deigner bannere - (gasit: craniu )

petrutz numele domeniului este extrem de important! din pacate observ ca nu mai am la ce sa te ajut si nici nu stiu daca aveam prea mult timp si pentru acest proiect insa va urez din toata inima mult succes baieti!
in legatura cu domeniul:
cum spuneam, nu cred ca este prea bine sa te rezumi doar la acest nume banal anti-drog.org; daca site-ul ajunge sus puteti face chiar o organizatie non profit unde veti putea primi donatii care vor ajunge nu stiu unde.................... poveste lunga... in legatura cu numele: ei bine, politia anti drog din constanta are un site numit ochiul soacrei (nume extrem de inteligent ales dupa parerea mea, siteul lasa de dorit oricum). ganditi-va la un astfel de nume, parerea mea ;) mult succes!

SA VA PISH IN FREZA=)) anti drog peste anti drog ,si totusi degeaba spice shop exista,traficanti exista cu caru,cumparatori destui deci nu inteleg de ce nu se face o afacere din asta ca 100% ROMANIA astfel ar iesi din criza,in fine.NICIODATA NU AM FOST DE ACORD CU CAMPANIILE ANTI DROG.Si va zic sincer am incerkt cam 80% din marfa de la spiceshop si nu vad ce e rau in ele inca,deci opriti-va cu campaniile anti drog ca nimeni care fumeaza iarba[care NU CREEAZA DEPENDENTA] nu se va opri din fumat dupa campania voastra.

Alb3rt
30.01.2010, 20:15
Daca doriti schimbarea hostului sau inca nu ati gasit host va pot oferi , astept un PM daca va pot ajuta .

WraiTh
30.01.2010, 20:33
Daca doriti schimbarea hostului sau inca nu ati gasit host va pot oferi , astept un PM daca va pot ajuta .

au gasit la mine hosting.

Alb3rt
01.02.2010, 12:42
ok , succes cu proiectul

PaulCuj
02.02.2010, 19:14
Am si eu astfel de campanii pe Descopera.Net si chiar daca site-ul nu ii place lui petruz, va pot ajuta cu niste banere in paginile in care vorbesc despre aceste lucruri.

www.descopera.net/spune_nu.html
Succes cu proiectul !!

selfpromo
28.02.2010, 09:43
Vad ca se foloseste domeniul pentru a se vinde cursuri de limba engleza... nu am saracit dand cativa dolari pe domeniu, dar de ce nu sunteti corecti?
Aveti 24 de ore sa incarcati pe server situl despre droguri. In caz contrar voi schimba DNS si voi folosi domeniul pentru mine. Sorry.