Arată versiune īntreagă : pareri despre joacate.info
gabygames
18.01.2010, 20:01
siteul l-am terminat acum 2 zile si as vrea sa aflu cateva pareri despre el...cred ca ar trebui modificat backgroundul dar nu pot sa pun adica nu stiu sa pun unul normal cu imagine nu pot decat culori si cred ca ar mai trebui si alt header..
voi ce ziceti?
ps: nu fiti prea duri... :P
sorinake23
18.01.2010, 20:03
slab de la numele domeniului pana la design... ti-as da o nota mica :| scuze
PhoeniXman
18.01.2010, 20:06
Mda, ai instalat scripul devana ai facut un banner in office word si gata sa curga banii ;)
gabygames
18.01.2010, 20:12
Phoenix nu e chiar asa ca nu am pus nici o reclama ;) Nu ma gandesc numa la bani :)
indesign
18.01.2010, 20:32
nu doresc sa intru in detalii de design, cred ca nu are rost. As vrea insa sa-ti atrag atentia ca ai doua linkuri in partea de jos care sunt in aceasi culoare cu bg ul. Presupun ca ai facut intentionat. Nu stiu daca este valabila si pentru linkuri dar textele ascunse in acest mod sunt considerate spam de motoarele de cautare, si se cam numeste black seo. Daca vrei sa faci ceva fa in asa fel sa nu iti cauzezi inca de la inceput greutati folosind unelte gresite.
Design ul lasa de dorit, numele domeniului este prost ales, mai ales ca este .info , link uri ascunse pe site carora nu le vad rostu.ul :| plus ca daca vrei sa ti mearga un astfel de site trebuie mult promovat :)
Later Edit : Lasasem postul deschis si nu am apucat sa dau reply la el, vad ca deja s a punctat ce am zis eu :)
bannerul prea mare (828.63 KO (848514 octeți)).
albastru cu eroii medievali.. nu stiu ce sa zic.
daca ai tradus meniul, tradu si paginile de help/about si ce mai ai pe acolo. Toate sunt de fapt aceeasi (una singura) in engleza.