PDA

Arată versiune īntreagă : NU mai folositi Internet Explorer

Cosmin
19.01.2010, 15:12
Dupa ce zilele trecute guvernul german si cel francez au anuntat populatia sa nu mai foloseasca Internet Explorer , astazi un important producator de antivirusi de la noi a anuntat si el acelasi lucru si a indemnat populatia sa treaca la alte browsere . Cei de la Microsoft au recunoscut ca "IE" are ceva bug-uri si lucreaza deja la remedierea acestora . Eu personal folosesc Mozilla de ceva vreme si sunt multumit de el .

petrutz
19.01.2010, 15:14
am vazut aceasta stire ieri la TV, numai ca cei din China s-au plans ca IE are bug-uri:)

Tiberiu
19.01.2010, 15:14
Spune-mi sincer... chiar ai crezut ca mai e cineva din comunitatea asta de webmasteri care mai foloseste inca IE ?

Dar sincer :)

Cosmin
19.01.2010, 15:21
Sincer da , cred ca mai sunt utilizatori de IE si in aceasta comunitate .

Danniel
19.01.2010, 15:24
Eu folosesc IE doar pentru a urmarii Tv online.
In rest Opera si Chrome.

Tiberiu
19.01.2010, 15:36
E cel mai jalnic browser existent la ora actuala.
Trebuie sa ii faci pagina css separata de fiecare data cand construiesti un site.
Si nu suporta atributul "fixed" al div-urilor.
Si multe altele.

Personal , il folosesc doar pentru tranzactii online la Banca Transilvania ( aia nu folosesc alt browser ). Bine ca nu am prea multi bani pe cardul lor, altfel m-as trezi intr-o zi cu surprize.

Mda... cam asta e parerea mea despre IE ( toate versiunile).
La ora actuala Mozilla face legea.

d-zel
19.01.2010, 15:39
Intrebati pe Dennis cati vizitatori folosesc IE :D si afli exact numarl lor (cred ca v-a fii chiar mai mare poate decat cei care folosesc FF,Opera,etc..)
"CHEIA E LA DENNIS" :D

vipe
19.01.2010, 15:44
Sunt ingrozit de IE!

mafiablack
19.01.2010, 15:46
Si eu mai folosesc IE

vipe
19.01.2010, 15:48
Sunt multi care folosesc IE.am intalnit persoane carora daca le zici sa foloseasca mozilla spun ca ei folosesc Google:)))
Cei care folosesc IE oare vad filme sau asculta muzica, cu media player de la windows?
Nu avem ce sa facem sa educam natiunea,decat sa speram ca cei de la Microsoft vor rezolva odata pentru totdeauna problemele!

costyn33l
19.01.2010, 16:14
Pana la urma fiecare foloseste ce vrea.
Si eu mai deschid cate odata IE.
Dar in rest folosesc MOZILLA.

dacian
19.01.2010, 16:20
Sunt anumite site-uri care nu functioneaza decat in IE, stiu ca este enervant dar asta este situatia. Eu in mod curent folosesc urmatoarele browsere : Firefox, Opera, Chrome, Konqueror, SeaMonkey si IE (emulat cu wine) .

mugurel008
23.01.2010, 16:00
folosesc ie doar la internet cafeuri , din bt stiu 3 care au numai ie , daca vrei alte browsere trebuie sa le instalezi tu de fiecare data

shock
23.01.2010, 16:22
timp de un an jumate am folosit doar slim browser, acesta utilizand support de ie, pe net era recunoscut ca ie si a mers si va merge in continuare ff bine :) acu de 2-3 luni folosesc firefox :)

Marius
23.01.2010, 17:02
IE8 folosesc la scoala... in rest mozilla ruleaza.

eugenmt
05.04.2010, 21:35
O sa fiti ff surprinsi sa vedeti cati folosesc IE6.
Asta se intampla pt ca multa lume nu stie altceva decat sa intre pe net sa vada un film si sa se joace. Vine cineva le instaleaza XP si asa moare calculatorul pana la urmatoarea instalare. :)

da alen
05.04.2010, 21:46
Ca desenator web este necesar sa folosesti si IE6 si cat mai multe browsere.Altfel cum stii ce iti iese "din lucrare"? Un site nu trebuie optimizat pentru toate browserele?
Asa ca eu folosesc si IE6 si IE8 si alti producatori in afara de MS.
Ne place, nu ne place, trebuie sa tinem cont de faptul ca f multi inca folosesc IE6. Cand creezi un site trebuie sa te gandesti si la ei.

LiviutzuAs
14.04.2010, 10:42
Uite niste statistici de pe un website.....

Users wich used Mozilla Firefox: 1006
Users wich used Internet Explorer: 2272
Users wich used Gecko: 0
Users wich used Konqueror: 0
Users wich used Safari: 114
Users wich used NetScape: 0
Users wich used Opera: 302
Users wich used Navigator: 0
Users wich used Mosaic: 0
Users wich used Lynx: 0
Users wich used Amaya: 0
Users wich used Omniweb: 0

tolby
14.04.2010, 13:57
Multi sunt invatati cu explorer pentru ca ii este livrat odata cu instalarea windowsului.
Probabil daca ar fii mai multe browsere instegrate in pachetele de windows lumea s-ar educa altfel.
Eu personal am educat 10 persoane sa lase de IE si sa foloseasca Firefox,insa recomand si Opera sau Safari.

Deagle
14.04.2010, 14:58
nu am folosit niciodata IE..

Maryo
14.04.2010, 15:04
Eu personal folosesc Opera, IE folosesc doar dupa ce imi reformatez pc-ul si primul program pe care il iau este browserul Opera.

indesign
14.04.2010, 15:45
Ca desenator web este necesar sa folosesti si IE6 si cat mai multe browsere.Altfel cum stii ce iti iese "din lucrare"? Un site nu trebuie optimizat pentru toate browserele?
Asa ca eu folosesc si IE6 si IE8 si alti producatori in afara de MS.

Este un program IETester, daca iti pui poti sa verifici toate versiunile de explorer fara a le folosi. Am intampinat greutati si eu clienti la care nu le mergea bine siteul doar pentru ca ei foloseau IE 6, de aceea si eu testez lucrarile todeauna cu acest program.

da alen
14.04.2010, 16:37
Eu am multiIE instalat si celelalte browsere si mai nou am descoperit Internet Explorer Collection, care iti instaleaza toate versiunile de IE incepand cu prima.

LiviutzuAs
14.04.2010, 18:24
Da, si normal ca lumea foloseste IE pentru ca este instalat... Cum ar fi si mama si multi alti oameni :)

Safari functioneaza OK, numai ca atunci cand m-am apucat eu sa il folosesc avea un bug si dadea eroare cand downloadam... Acum doar fac teste cu el si folosesc mozilla... Nu am gasit nici o problema la el pana acum. Mi se pare super ok !

dorikut
16.04.2010, 16:37
Nu prea inteleg ce cauta aceasta informatie la noutati...IE nu mai e in lista "Bun de folosit" de foarte mult timp....