PDA

Arată versiune īntreagă : Scoateti mah limita de 5 posturi ca ii o ideee cretina

slrc.tk
08.11.2008, 13:00
scoateti limita de download daca ai 5 posturi ca ii cea mai cretina ideee posibila

fulgerulde10
08.11.2008, 15:37
Destept baiatu ..
In titlu vorbesti ca pe messenger ..

mmariuss
08.11.2008, 17:41
scoateti limita de download daca ai 5 posturi ca ii cea mai cretina ideee posibila
Are dreptate baiatul:D! Chiar ca trebuie scoasa!

Cristi T
08.11.2008, 18:30
ce v-as arde cate un ban de caciula...

mmariuss
08.11.2008, 18:34
ce v-as arde cate un ban de caciula...

Din 1989, Romania a devenit o tara DEMOCRATA!
In confomitate cu aceasta "intamplare" avem dreptul la pareri!

empty
08.11.2008, 19:08
eu cred ca ar trebuii sa se mareasca limita asta ... pe bune :) daca vrei ceva gratis ajuta si u cu ceva :) ne'a admin ... schimba limita la macar 20 :) ...daca vrei...eu zic ca e cea mai buna idee :smile:

Cristi T
09.11.2008, 11:53
Din 1989, Romania a devenit o tara DEMOCRATA!
In confomitate cu aceasta "intamplare" avem dreptul la pareri!

ai vrut tu sa te dai in stamba da nu ti-a iesit ... ce am spus mai sus era tot o parere ... get lost , vrei scripturi moca , ofera ceva la schimb si nu mai veni cu replici de genu "scoate mah"

zyxxx
09.11.2008, 12:26
nu vad de ce sa fie scoasa aceasta limita! daca n-ar mai fi limita ar fi zeci de conturi facute numai pt download-ul acelor fisiere! este foarte bine cu aceasta limita

Dennis
09.11.2008, 18:34
...celor care-si doresc aceasta limita ca fiind scoasa pot doar sa-i intreb: "Cate scripturi ati incarcat aici?"
...de descarcat vedem cate ati descarcat - gasiti corect fata de ceilalti utilizatori acest demers?

Cu stima

imp3rial21
09.11.2008, 20:51
eu cred ca ar trebuii sa se mareasca limita asta ... pe bune :) daca vrei ceva gratis ajuta si u cu ceva :) ne'a admin ... schimba limita la macar 20 :) ...daca vrei...eu zic ca e cea mai buna idee :smile:
si sunt de acord sa maresti limita de downloadat...pentru ca..daca tot vor sa downloadeze ceva gratis...macar sa ajute acest forum sa sse dezvolte...deci...empty a zis bn ..la 20:smile:

andutzel
09.11.2008, 21:22
@slrc.tk: De ce sa o scoata? Pentru un fals ca tine?

@mmariuss: Acest site/forum nu este o obligatie ci un privilegiu, owner-ul a investit anumiti bani in acesta iar, dupa ce ca iti da acest drept (din "proprietatea privata" a lui) sa downloadezi contra a 5 post-uri , tu vii aici cu asa ceva.

Ziceti mersi ca sunt doar 5 mesaje.

@empty: Ai foarte mare dreptate ... chiar sunt prea putine 5 mesaje.

Acum o intrebare pentru cei care doresc scoaterea lor:

Daca toata lumea downloadeaza , cine le mai urca?

fulgerulde10
09.11.2008, 23:16
andrutzel tu nu ai urcat nimic .. asa ca mai bine nu aduceai vorba ..

andutzel
09.11.2008, 23:23
Asa e , eu nu am urcat , dar macar nu vorbesc aiurea , sunt prezent zilnic pe forum si ii ajut pe altii ! Nu am urcat scripturi pentru ca cele gratuite sunt cam toate pe site, iar eu am 3 script-uri pe care le-am cumparat personal (in jur de 1500$ toate 3). Sa dau 1500$ la toti? In primul rand ca e ilegal...

Insa eu nu ma refeream la asta , daca nu uploadez , macar ii ajut pe altii sa le foloseasca!! Intrebarea a fost adresata celor care vor scoaterea limitarii.

PS: Nick-ul meu este andutzel , nu andrutzel

alin0507
10.11.2008, 14:21
Corect , chiar ar trebui marita limita si pusa la 20 , cineva a investit in acest site , si noi am putea sa-l rasplatim cu 5 posturi :D

Dennis
10.11.2008, 17:46
Va multumesc frumos pentru intelegere si sustinere.
Am sa ma gandesc profund despre ridicarea limitei de mesaje pentru download.

Cu stima

empty
10.11.2008, 18:18
Va multumesc frumos pentru intelegere si sustinere.
Am sa ma gandesc profund despre ridicarea limitei de mesaje pentru download.

Cu stima

Multumim ne'a admin >:D< macar la 20

Cristi T
10.11.2008, 19:36
Corect , chiar ar trebui marita limita si pusa la 20 , cineva a investit in acest site , si noi am putea sa-l rasplatim cu 5 posturi :D

cred ca de abia astepti sa postezi inca 4 mesaje dastea sa te apuci sa downloadezi :))

dorikut
10.11.2008, 19:45
...celor care-si doresc aceasta limita ca fiind scoasa pot doar sa-i intreb: "Cate scripturi ati incarcat aici?"
...de descarcat vedem cate ati descarcat - gasiti corect fata de ceilalti utilizatori acest demers?

Cu stimaEu unu am incarcat un script iau tu l-ai sters....Oare asta inceamna ca-mi apreciezi "efortul"?:mad:

andutzel
10.11.2008, 20:21
Depinde dorikut , poate avea un motiv intemeiat ... (script ilegal, warez , gresit , incomplet , etc etc.)

andutzel
16.11.2008, 22:52
Atunci daca nu stii , probleme nu ai , nu te ocupi cu asa ceva , pentru ce te-ai mai inregistrat?

Dennis
17.11.2008, 12:47
Ia citeste ce-ti afiseaza cand vrei sa descarci! ...cine citeste - este in avantaj.

Am vazut mesajele tale - fara sens - postate ca raspuns de 2 lei la intrebarile celorlalti utilizatori, unele chiar le-am radiat - nu-si aveau rostul acolo unde ai postat.

Te-ai inregistrat aici doar pentru a descarca scripturi? O idee gresita. Ramai activ - posteaza si tu cateva tutoriale, deschide teme cu sens (mai) profund - participa activ si ulterior poti descarca scripturi.

Limita a fost urcata la 20 mesaje - multumesc sustinatorilor.

Cu stima

Dennis
17.11.2008, 12:49
Eu unu am incarcat un script iau tu l-ai sters....Oare asta inceamna ca-mi apreciezi "efortul"?:mad:

Scriptul incarcat de tine, daca nu ma insel incalca legislatia in vigoare, din acest motiv a fost radiat.
...am mai radiat unele arhive care nu contineau nimic - aveau un fisier de 1KB si nimic script.

Cu stima

kidu
17.11.2008, 16:45
Eu am destule mesaje...nu am postat offtopic , am incarcat si 2 scripturi si tot nu pot downloada :|

imp3rial21
17.11.2008, 16:47
cum nu poti downloada...

LoAdInG
Junior Webmaster

Inregistrat din: 07.10.2008
Descarcari: 17
Incarcari: 2
Renume: 0
LoAdInG inca necunoscuta

ai descarcat deja 17...cum nu poti:))

kidu
17.11.2008, 16:48
Man , nu am mai descarcat de 1 sapt si ceva... :|

imp3rial21
17.11.2008, 16:49
cum adica...ai descarcat 17 fisiere..si acuma iar nu merge sa descarci??

kidu
17.11.2008, 17:06
cand mam inregistrat nu cerea nimic pt descarcare....acuma am reusit sa descarc , multumesc

Danny*
18.11.2008, 14:47
limita aceea nu va fi scoasa, pentru ca astfel este putina activitate pe forum :P asa... daca nu era aia, nu va oboseati sa postati pe forum nimic... doar descarcati si gata... mai bine cu limite ;)

imp3rial21
18.11.2008, 15:09
sunt intru totu de acord cu Danny*...fara limita nu s-ar mai posta pe acest forum...si doar s-ar descarca....

>>> NU SCOATETI LIMITA <<<

empty
18.11.2008, 15:19
sunt intru totu de acord cu Danny*...fara limita nu s-ar mai posta pe acest forum...si doar s-ar descarca....

>>> NU SCOATETI LIMITA <<<

:)) ma rog asta e parerea voastra care sunteti mai noi pe acest forum ... :) in toate discutiile de pe forum nu se vorbesc doar despre sectiunea "Scripturi Gratuite"... deci oricum se va posta ... dar e mai bine sa nu se scoata limita :tongue:

Dennis
18.11.2008, 18:55
Limita a fost ridicata ...la 20 de mesaje ;-)
...cine este activ - are facilitati, cine nu ... pauza.

Trist este ca mai bine se incarca scripturi prin filehoster'e si se posteaza linkurile in mesaje in loc ca acestea sa fie incarcate in rubrica *Scripturi gratuite*

Personal vad o diferenta enorma de comportament intre utilizatorii din Romania si cei din Europa de vest unde sunt membru intr-o astfel de comunitate.
Acolo utilizatorii incarca scripturi mai multe, inscriu linkuri, participa mult mai activ la dezvoltarea comunitatii - si ceva mai important ...fac reclama in internet acelei comunitati, fara a fi platiti, etc.

Nu renunt sa cred ca si in Romania si anume aici pe cwr.ro se vor schimba lucrurile, mai incet dar se vor schimba.

Cu stima

fulgerulde10
18.11.2008, 19:17
Limita a fost ridicata ...la 20 de mesaje ;-)
...cine este activ - are facilitati, cine nu ... pauza.

Trist este ca mai bine se incarca scripturi prin filehoster'e si se posteaza linkurile in mesaje in loc ca acestea sa fie incarcate in rubrica *Scripturi gratuite*

Personal vad o diferenta enorma de comportament intre utilizatorii din Romania si cei din Europa de vest unde sunt membru intr-o astfel de comunitate.
Acolo utilizatorii incarca scripturi mai multe, inscriu linkuri, participa mult mai activ la dezvoltarea comunitatii - si ceva mai important ...fac reclama in internet acelei comunitati, fara a fi platiti, etc.

Nu renunt sa cred ca si in Romania si anume aici pe cwr.ro se vor schimba lucrurile, mai incet dar se vor schimba.

Cu stima

faza cu reclama .. eu am adus pana acum 3 oameni care aveau nevoie de niste chesti pe net si le-am recomandat cwr

Dennis
18.11.2008, 19:24
...nu pot scrie de ficare data care utilizator a facu si ce sau cat - astfel trebuie sa scriu generalizat fara ca unul sau altul sa se simpta imediat calcat pe sireturi.

Celor care fac ceva pentru cwr.ro - indiferent ce si cat un *Multumesc*
...celorlalti pot doar sa le spun ca nu asa se face o comunitate - toti vrem, toti dorim, dar cine sa faca munca?

Cu stima

empty
18.11.2008, 20:20
...nu pot scrie de ficare data care utilizator a facu si ce sau cat - astfel trebuie sa scriu generalizat fara ca unul sau altul sa se simpta imediat calcat pe sireturi.

...celorlalti pot doar sa le spun ca nu asa se face o comunitate - toti vrem, toti dorim, dar cine sa faca munca?

Cu stima

off topic: va salut de la bordul unui vista :biggrin:

on topic: la inceput eram doar pentru scripturi dar dupa am inceput sa invat cate ceva >:D< suntem impreuna de 6 luni jumate si o sa mai fim cat timp o sa existe cwr.ro :rolleyes:

fulgerulde10
19.11.2008, 08:41

Cu stima

sa zicem ca e o comunitate care are vreo 30 membrii si nimeni nu are nevoie de nici un script , nu are nevoie de nici un raspuns.
toti fac scripturi,toti uploadeaza dar nimeni nu downloadeaza.
ei doreau sa afle ceva,asta e un portal care ajuta incepatorii?
ce activitate ar mai avea cwr?
nu inteleg admin de ce raspunzi ofensiv

ztunad
19.11.2008, 13:18
e buna limita asta de 5 totusi 20 e prea mult:):)

wayn3
19.11.2008, 16:54
nu numai aia ci si cea cu minim 30 litere

fulgerulde10
19.11.2008, 17:09
da .. cea cu minim 30 litere e de multe ori enervanta .. pentru ca cateodata am de spus ceva scurt si nu pot spune trebuie sa bat campii

Dennis
19.11.2008, 19:57
...ok, limita fiecarui mesaj a fost redusa la 10 caractere - sper ca aceasta sa fie ok

dorikut
21.11.2008, 20:03
Daca asa te prezinti tu....nu cred ca meriti un "BUN VENIT"

Ciufolici
22.11.2008, 13:38
cei asta.... limita este pusa de admin adminul are dreptul la tot mi se pare normal..

dorikut
22.11.2008, 20:40
1.Acest topic este postat in forumul gresit
2.Aceasta discutie a degenerat si nu mi-se pare constructiva
#TOPIC INCHIS