PDA

Arată versiune întreagă : Problema php

cipcip
08.11.2008, 17:53
Salut,

Am si eu o problema ce sincer imi da mari batai de cap. Cand includ un fisier php in pagina si dupa aceea vreau sa vizualizez codul sursa in pagina, in loc sa imi arate pagina normal mie imi arata codul sursa al paginii respective. Iar cand comentez acel include totul merge ok. Fisierul cu pricina este pagerank.php

Cam asa arata partea de sus a paginii mele.

<?php
error_reporting(0);
include('pagerank.php');
include('data.class.php');
include('config.php');
include('tag_cloud.php');
?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>

etc.....

Idei ceva ? Mersi!

RoCr
15.12.2008, 11:35
cred ca ai un cod pus iaure pe undeva de iti arata codul sursa

Eugenyus
29.01.2009, 10:49
Cipcip . cum iti arata tie codul in pagina in loc de normal ? sub forma <?php include (pagina.php);?> sau sub forma unui mesaj de genu`: "Cannot ...." ??
Ca daca este sub forma "Cannot" inseamna ca nu ai uplodat fisierul pe care vrei sa il incluzi.

fervoare
22.03.2010, 18:52
Încearcă să accesezi fişierul pagerank.php separat în browser. Dacă nu îţi afişează nimic înseamnă că totul este ok cu acesta şi problemele probabil sunt generate într-unul din celelalte fişiere incluse în codul tău.
Un simplu ?> marcat în plus în pagerank.php duce la tratarea ca text a restului de cod. Problemele pot avea mai multe cauze aşa că dacă totul pare în regulă cu acest fişier vizualizat în browser, ataşează aici codul lui. Menţionez încă o dată dacă nu am fost destul de elocvent: fişierul pagerank.php, conţinând clase sau colecţii de funcţii, nu trebuie să afişeze nimic la încărcarea stand-alone în browser. Dacă afişează warning-uri sau erori sau text atunci acest fişier este formatat necorespunzător.
Sfat: în stadiul de testare nu folosi error_reporting(0). Foloseşte error_reporting(E_ALL) ca să găseşti eventualele warninguri care îţi blochează scriptul.

Spor!

PS. Nu te teme că ne dezvălui mistere ascunse ale netului postând aici codul pentru GooglePageRank. E disponibil chiar în rezultatele google pe o mulţime de site-uri. Eu îl folosesc ca să afişez statistici site-urilor personale înscrise de membri în Fervoare.com.