Arată versiune īntreagă : [caut] parteneri site hosting fforum
este vorba despre fforum.info
eu furnizez domeniile, hostingul, etc, tot..
repar buguri etc..
treaba este ca nu prea mai am timp pentru suportul userilor.
cei care doresc sa fie in echipa, sa ajute, sa cunoasca foarte bine phpbb, sa cunoasca limbajul html , nivel mediu ?
se recompenseaza cu domenii, pachete hosting, resellere, etc.. in functie de munca prestata.
salut!
te-as putea ajuta eu! si nu neaprat pentru ce imi dai, cat pentru pasiunea pentru acest domeniu! Bine inteles ca la varsta mea, o recompensa este bine venita! pot sta de proba o saptamana!
pS: indeplinesc conditiile spuse mai sus de tine, in plus de asta sunt o fire sociabila si cunosc foarte bine lb. romana.
salut!
te-as putea ajuta eu! si nu neaprat pentru ce imi dai, cat pentru pasiunea pentru acest domeniu! Bine inteles ca la varsta mea, o recompensa este bine venita! pot sta de proba o saptamana!
pS: indeplinesc conditiile spuse mai sus de tine, in plus de asta sunt o fire sociabila si cunosc foarte bine lb. romana.
perfect.
o sa te rog sa iti faci un cont pe forumul suport.
nu este foarte activ acum, dar pot presupune ca atunci cand va fi si o echipa mai mare, nu doar eu, userii vor fi doritori pentru cereri suport.
imediat imi voi face un cont!
Daca vrei pot sa te ajut si eu cu administrarea!
Html,phpbb cunosc sunt sociabil si corect!
Daca vrei :) sa imi raspaltesti munca nu ma deranjeaza!
Daca vrei pot sa te ajut si eu cu administrarea!
Html,phpbb cunosc sunt sociabil si corect!
Daca vrei :) sa imi raspaltesti munca nu ma deranjeaza!
perfect.
o sa te rog sa iti faci un cont pe forumul suport.
nu este foarte activ acum, dar pot presupune ca atunci cand va fi si o echipa mai mare, nu doar eu, userii vor fi doritori pentru cereri suport.
Suportul nu e functional acum... asa se pare.
Suportul nu e functional acum... asa se pare.
nu inteleg?
Daca mai ai nevoie te pot ajuta si eu ;)
am ceva cunostinte phpbb medii si html aproape de mediu....
ca si petrutz ceva timp 2-3 zile poti sa ma tii de proba ;)
va rog pe toti a incepe sa fiti activi pe forumul de suport pentru a vedea si eu cum se raspunde la mesaje de ajutor, tutoriale postate, etc.
mane support.fforum.info/ nu ruleaza la mine apare doar ce e in titlu in bara de sus a browserului!
mane support.fforum.info/ nu ruleaza la mine apare doar ce e in titlu in bara de sus a browserului!
probleme cache din cate se pare
incearca cu alt browser sau proxy.