Arată versiune īntreagă : Cerere pls rapid
alkaline
09.11.2008, 09:26
deci dupa cum stiu unii am siteul www.web-top.ucoz.com si as vrea un iframe doar sa inacadrez radio de la mine de pe site !!!ce script imi trebuie ca acela de pe acest site este pentru pagina mare sau poate eu nu stiu sal modific pentru mine!!!astept raspuns rapid poate chiar cu scriptul !!!Radio de pe siteul meu este in subsoluil paginii mai precis in Footer ...cum ii fac iframe lui!!!hai va rog sa incercati si poate imi ziceti si mie!!!!
P.S : nu mai subestimati siteurile pe domeniu gratuit ;)
deci dupa cum stiu unii am siteul www.web-top.ucoz.com si as vrea un iframe doar sa inacadrez radio de la mine de pe site !!!ce script imi trebuie ca acela de pe acest site este pentru pagina mare sau poate eu nu stiu sal modific pentru mine!!!astept raspuns rapid poate chiar cu scriptul !!!Radio de pe siteul meu este in subsoluil paginii mai precis in Footer ...cum ii fac iframe lui!!!hai va rog sa incercati si poate imi ziceti si mie!!!!
P.S : nu mai subestimati siteurile pe domeniu gratuit ;)
Nu am inteles o iota din ce ai zis tu acolo :|... mai putin aia cu subsolu' =))
alkaline
09.11.2008, 12:15
deci vreau sa fac aiframe la radio de la mine de pe site care se afla in footer pentru necunoscatori SUBSOLUL PAGINII!!asta vroiam sa zic!!!dar VREAU SA FAC IFRAME DOAR LUI!!ATAT!!!ma pricep cat de cat la scripturi stiu k usor pentru uniii dar cu iframe nu am lucrat niciodata!!!www.web-top.ucoz.com acesta este siteul
alkaline
09.11.2008, 12:17
aa si top13 este al tau?poate facem un parneriat dak e....}{
Cristi T
09.11.2008, 12:34
intai te rugam sa inveti sa vorbesti corect limba romana iar mai apoi vezi ca pe prima pagina ai un generator de iframe !
ps. laso mai moale cu spamu' ca e a3a oara cand apare linkul tau numai in acest thread de 4 posturi
aa si top13 este al tau?poate facem un parneriat dak e....}{
...da e al meu top13 :-j dar daca vrei un link acolo se plateste :)... crezi ca esti primu' care vrea :))
si dupa cum ti-a spus Cristi T pe prima pag este un generator de iframe
alkaline
09.11.2008, 13:54
Bai frate ..acela este un generator de iframe pentru pagina,eu am nevoie de iframe doar pentru radioul de la mn dupa' site ! astept raspuns !
alkaline
09.11.2008, 13:59
eu am nevoie de un iframe doar de la radio...adica doar pentru scriptul radioului de pe site !
Ba,deci,omu' vrea un iframe doar pentru scriptu' de la radio..gen cum sunt iframe-urile de la siteurile de muzica...
andutzel
09.11.2008, 21:27
Sincer sa-ti zic, nu am inteles.
Ce intelegi tu prin iframe?
Vrei sa incadrezi radio-ul intr-un chenar?
alkaline
09.11.2008, 21:29
mai frate vreau sai fac iframe la radio!!!e greu?de inteles!!!!nu inteleg ce e greu..intradevar cred k e greu de facut dar...nu e grue de inteles ..vreau sai fac iframe la radio de la mine de pe site..
Cristi T
10.11.2008, 12:33
mai frate, vreau sa-i fac iframe la radio!!!e greu?de inteles!!!!nu inteleg ce e greu..intr-adevar cred k e greu de facut dar,nu e grue de inteles ..vreau sa-i fac iframe la radio de la mine de pe site..
cam atatea greseli de ortografie , punctuatie si exprimare ai . in primul rand ar trebui tu sa intelegi ca nu putem sa te intelegem vorbind in halul acesta
multumesc , si fi mai putin iritat ca nu ai motive
cam atatea greseli de ortografie , punctuatie si exprimare ai . in primul rand ar trebui tu sa intelegi ca nu putem sa te intelegem vorbind in halul acesta
multumesc , si fi mai putin iritat ca nu ai motive
hai ca te-am corectat si eu putin ...:tongue: ... oricum trebuie sa stie ca pe acest forum nu se accepta limbajul gen Y!M... Salut
fulgerulde10
10.11.2008, 15:46
empty se poate pune "şi" dupa virgula dar numai in anumite cazuri ..
Adevarul este ca fonetic nu se intelege deloc ce se doreste a ne tranzmite.
Tot timpul se pun astfel de greseli in carca: "m-am grabit", "eram emotionat" ...etc.
...care este adevarul nu stim, stim doar ca ne dorim ca fiecare utilizator inregistrat aici, atunci cand scrie, sa scrie in asa mod ca cititorul sa-l inteleaga.
Cu stima
Adevarul este ca fonetic nu se intelege deloc ce se doreste a ne tranzmite.
Tot timpul se pun astfel de greseli in carca: "m-am grabit", "eram emotionat" ...etc.
...care este adevarul nu stim, stim doar ca ne dorim ca fiecare utilizator inregistrat aici, atunci cand scrie, sa scrie in asa mod ca cititorul sa-l inteleaga.
Cu stima
Si de ce ma rog ar fi cineva emotionat cand scrie pe un forum ? :))
Daca era la TV as fi putut intelege , dar asa.... :))
Eu nu ma iau de elementele de gramatica sau punctuatie pentru ca nici eu nu-s as in asa ceva....Totusi fa-te inteles si renunta la apelativul BAI ca nu impresionezi...
Multumesc!
Din cererea lui alkaline sa ajuns la limba romana :))
@Xqu...
daca Alkaline incerca macar sa se exprime adecvat limbii romane, nu mai exista aceasta discutie - personal la tine - recomand sa folosesti adresari de genul 'bai' etc. in alta parte.
...aceste exprimari nu sunt bine venite aici - multumesc pentru intelegere.
Cu stima
Ciufolici
22.11.2008, 13:36
nu te inteleg..