PDA

Arată versiune întreagă : Indexat dar nu e vizitat

CosminBest
21.01.2010, 11:52
Salut.
Am si eu un forum pe care l-am mutat de vreo 4 luni pe alt domeniu. Automat am pierdut tot traficul care il aveam (90% din vizitatori veneau de pe google). Dupa mult timp in care s-a realizat indexarea, acum am surpriza sa nu mai am trafic, desi am 1250 pagini indexate de google (asa imi arata la site:mydomain.ro) pe noul domeniu, si doar 15, 20 vizitatori pe zi (maxim 10 de pe google).
Care ar fi problema? Avand in vedere ca cu domeniul vechi aveam tot cam acelasi numar de pagini indexate, si acelasi continut si aveam un trafic de 700, 800 vizitatori/zi.
Astept raspuns.
Multumesc anticipat!

indesign
21.01.2010, 12:17
Nu conteaza numai numarul paginilor indexate ci si linkurile catre paginile tale. Toate linkurile ce ai avut catre forum s-au pierdut. Trebuie din nou sa incepi inscrierea in directoare, link exchange, cu alte cuvinte link building.
A doua problema poate fi ca google considera forumul tau o copie a originalului, asta poate fi un motiv pentru care paginile chiar daca sunt indexate nu ajung pe fruntea motoarelor de cautare.

CosminBest
21.01.2010, 12:27
Mersi de raspuns, la asta ma gandeam si eu. Am vazut ca numarul paginilor indexate, ale domeniului vechi incep sa scada, usor, usor. Sper sa dispara de tot din Google.
O sa ma reapuc de inscris in directoare, o sa fac link exchang, asa cum ai zis si tu. Sper sa isi revina. Momentan am PR 1

MaDaLyN17
21.01.2010, 14:02
domeniul acela vechi, mai are trafic pe el?
ai lasat un link catre noul domeniu? precum ca v-ati mutat?
sterge tot de pe site si fa un .httacces in care sa scrii

ErrorDocument 404 http://www.noul-domeniu.ro

astfel, tot ce viziteaza vechiul domeniu, indiferent de unde si/sau unde va fi automat trimis pe noul domeniu :)

Pace!

Dan36gfo
21.01.2010, 15:15
parca ii poti anunta pe cei de la google ca te-ai mutat. prin webmaster tool

CosminBest
21.01.2010, 15:33
Pai problema e ca am forumul la "ForumGratuit.Ro" si nu am la dispozitie decat panoul de administrare al forumului, nu am acces la server sa pot pune un .httacces. Si defapt domeniile de care vorbesc sunt defapt subdomenii de la acest serviciu.
La inceput aveam redirect catre noua adresa, dar vazând ca nu ma indexeaza google (deoarece m-a indexat foarte greu), am sters forumul (vechi).

MaDaLyN17
21.01.2010, 17:35
Pai problema e ca am forumul la "ForumGratuit.Ro" si nu am la dispozitie decat panoul de administrare al forumului, nu am acces la server sa pot pune un .httacces. Si defapt domeniile de care vorbesc sunt defapt subdomenii de la acest serviciu.
La inceput aveam redirect catre noua adresa, dar vazând ca nu ma indexeaza google (deoarece m-a indexat foarte greu), am sters forumul (vechi).

ai sters forumul :|
nu puteai sa stergi tot continutul si sa lasi forumul si sa pui redirect pe el catre noul domeniu!
ce sa faci, acum asteapta.. va veni si vremea ta ;)
ia legatura cu fosti membri si roagai sa te ajute!

Viola94
21.01.2010, 17:59
de curios ce forum aveai de cs , fifa sau?

CosminBest
21.01.2010, 18:46
Nu era de niciunele. Era pur si simplu o minicomunitate. Continutul si membrii sunt aceeasi, doar adresa e diferita.
@MaDaLyN17 Initial asa facusem. Am golit vechiul forum de continut si am pus redirect catre noua adresa, dar intr-un final l-am sters crezând ce el este problema (ne)indexarii.
Nu e problema, ca il pot face din nou (pe cel vechi) si pot pune iarasi redirect catre noul forum. Mentionez ca vechiul forum mai are inca pagini indexate in google (vreo 400), desi el nu mai e de cateva luni bune.
Voi ce ma sfatuiti? Sa creez iarasi un forum la vechea adresa si sa pun redirect catre noua adresa?

Dennis
21.01.2010, 19:17
nu folosi deloc codul 404, asta ar duce la mai mari probleme decat ai acum, uite in acest topic
301: Moved permanently (http://www.cwr.ro/forum/showthread.php?t=8101) si mai sunt si alte variante acolo, poate ajuta

CosminBest
21.01.2010, 20:33
Din cate am citit eu acolo, in afara de (Re)Directionarea din client eu nu pot face nimic din acel tutorial deoarece nu am acces la server, ci doar la un amarât de "Panou de Administrare" in care nu pot edita decat HTML.
Deci nu imi ramâne decât sa creez un forum care sa aiba adresa care o aveam eu inainte, si sa fac (Re)Directionarea din client.

CosminBest
14.02.2010, 17:12
Problema persista. :( Se poate sa ma fi banat Google? Desi nu prea vad motivul.

pancu
14.02.2010, 17:45
CosminBest, nu cred ca te-a banat. probabil nu ai linkuri puternice catre noul domeniu.
Incearca sa faci un link building si vezi rezultatele. oricum nu te astept sa apara peste noapte

offtopic: MaDaLyN17, decat sa dai sfaturi proaste, mai bine te-ai abtine sa nu postezi in domenile in care nu te pricepi.

CosminBest
14.02.2010, 17:51
Problema asta o am de peste 2 luni. L-am adaugat in multe directiare web (nu mai stiu numarul exact) acum 2 saptamani. Sincer chiar nu stiu ce sa-i mai fac. Nu vad nicio schimbare, nici macar 10 vizitatori/zi in plus.

pancu
14.02.2010, 19:07
inscrierea in directoare iti ofera un avantaj destul de mic. In plus ce ai facut nu e prea bine. Nu e prea bine ca ai inscris intr-o singur zi si pe urma ai lasat-o balta si nu ai mai strans linkuri catre siteul tau.. ar trebui sa o faci caonstant..
incearca sa strangi mai multe linkuri de pe siteuri cu autoritate. Si cum am zis nu te astepta la rezultate peste noapte.

CosminBest
14.02.2010, 19:50
Ok. Mersi mult de sfat. O sa tin cont de el. Va tin la curent cu ce se intampla.