PDA

Arată versiune întreagă : Bet-At-Home.com

Dennis
13.09.2007, 17:49
Din nou un val de SPAM, de aceasta data din partea unui site care se pretinde (cel putin asa afirma in Spam-ul lor) a fi unul de succes mare.

Un site de succes care face E-Mail SPAM - bine inteles noi, utilizatorii mai 'prosti' credem ce ne soune acesti 'stimabili' domni si ne inscriem imediat la ei pe site.
Suntem constienti ca doar pe noi ne asteapta pentru a ne inmana castigul cel mare.

Noi, utilizatorii mai 'prosti' putem spune doar: Rusine mare sa trimiti SPAM

dassad
14.09.2007, 05:46
Am primit si eu una de la BET-AT-HOME.COM

Urmatorul>>>
---------------------------------------------------

Bună!

bet-at-home.com, una din cele mai iubite agenţii de pariuri din Europa, vă oferă dumneavoastră un cadou în valoare de 5 Euro bonus!

Voucherul dumneavoastră personal: E9YT1-SKJNG-V5EJE-YPDV6-YSVM3J

Pentru ca să puteţi folosi voucherul dumneavoastră, parcurgeţi următorii paşi:

* Vizitează siteul bet-at-home.com şi accesează-l cu datele tale de utilizator (numărul contului de pariuri şi PIN-ul contului de pariuri)!
* În cazul în care nu aveţi un cont la bet-at-home.com, puteţi bineînţeles oricând să vă deschideţi gratuit un cont.
* Complectaţi voucherul dumneavoastră la "Contul meu/Depuneri/Utilizează voucher"!

Acum nu vă mai stă nimic în drum şi puteţi să vă bucuraţi de oferta noastră de pariuri; căci banii sunt deja transferaţi în contul dumneavoastră. Alegeţi după aceea din întâlnirile aflate în ofertă şi puneţi pariurile dumneavoastră!

Noi vă dublăm banii dumneavoastră!

Important: Prima dumneavoastră depunere este imediat dublată de bet-at-home.com . Complectaţi uşor, după ce aţi navigat prin meniu pe calea „Depuneri/Retrageri – Utilizează“, codul de bonus FIRST, şi vă va fi automat şi complect gratuit dublată suma depusă. Nu lăsaţi să vă scape acest avantaj de început, căci o ofertă bogată, distracţie şi suspans sunt garantate la bet-at-home.com – la fiecare pariu! Toate celelalte informaţii le găsiţi la wxw.bet-at-home.com

Vă dorim mult noroc,

A dumneavoastră, echipa bet-at-home.com
service.ro@bet-at-home.com
wxw.bet-at-home.com

Condiţii de utilizare a bonusului:
Bonusul este valabil exclusiv pentru pariuri sportive şi trebuie rulat de trei ori, înainte ca bet-at-home.com să permită o retragere.
bet-at-home.com Ltd., Office M5, Block 12, Tigne Place, Tigne Street, Sliema SLM 15, Malta

Daca cineva vrea poate sa ia codul de mai sus :)

dorikut
03.07.2008, 18:02
Astia nu se respecta deloc...................

contactteam
01.04.2012, 15:51
Este adevarat, eu am cont la ei si am introdus codul in momentul cand am primit si mi-au incarcat contul automat cu 20 ron