PDA

Arată versiune īntreagă : problema google webmaster tools - sitemap.xml

infofilme
21.01.2010, 20:09
salutare,
am nevoie de ajutorul vostru pentru ca ma confrunt cu o problema de ceva vreme si nu stiu cum sa-i dau de cap.

Am site-ul infofilme.ro si am cumparat acum 1 an de pe http://www.xml-sitemaps.com/ un generator de sitemap-uri (instalat si functionabil).
Site-ul este inscris in google webmaster tools de mai bine de un an unde am un adaugat un sitemap.xml
Sitemap-ul este generat in fiecare zi la o anumita ora cu ajutorul unei comenzi in cpanel-ul site-ului CRON JOB, sua cateodata il fac manual.
Motoarele de cautare primesc un ping atunci cand un sitemap este generat pentru a-l dld.

Deci am undeva la 2100 url indexate de google si in sitemap-ul.xml indexat imi scrie Total URLs: 2,178 DAR, Indexed URLs: 854
Niciodata nu-mi indexeaza mai mult de 800-900 de urls.... desi in sitemap sunt 2178

ce as putea sa fac??? am icnercat sa impart in mai multe sitemap-uri.xml dar la fel... nu trece barierea de 800 si ceva.

Cosmin
21.01.2010, 20:16
Niciodata google nu indexeaza toate url-urile dintr-un sitemap , de exemplu eu imi cumpar site azi , ii fac contet .. 100 de pagini si dau un site map , si nu cred ca imi indexeaza niciuna .

Indexaza cu timpul. Azi 10 , maine 4 poimine 6 si tot asa

indesign
21.01.2010, 20:16
nu cred ca ai ce face, este un moft, nu indexeaza toate paginile nici o data.
Cel putin asa am vazut si eu.

infofilme
21.01.2010, 20:20
aha, pai asta vroiam sa stiu, pentru ca nu stiam de ce naiba (scuzati limbajul) ramane tot pe la 800-900 pe acolo. dar oare cu timpul o sa indexeze mai multe? pentru ca e deja de 1 an bagat in google webmaster tools cu sitemap cu tot

Cristi7
21.01.2010, 20:22
Intradevar nu mai tine de sitemap. Altundeva e problema. Cauta sa vezi ce pagini nu iti sunt indexate ca sa iti faci o idee cam care ar fi problema. Metoda "teoretica" recomanda sa aduci mai multe linkuri spre site-ul tau (spre pagini mai deep in special) ca sa incerci sa iti maresti PR-ul. Cu cat e mai mare, rata de crawling va fi mai mare si ai sanse sa indexeze in plus. Dar practic cine stie care sunt motivele

infofilme
22.01.2010, 13:02
si cum as putea sa vad ce pagini nu imi sunt indexate din sitemap ???

Cristi7
22.01.2010, 13:32
Nu stiu sa fie vreun tool care sa iti examineze un sitemap si sa iti verifice ce e indexat si ce nu, desi ar fi o buna idee acuma pentru cine face 'trebusoare' din astea.

Poti verifica insa manual direct in google prin comanda site:link