PDA

Arată versiune īntreagă : Cere script

fane_2007
10.11.2008, 18:16
Salutare, as dori si eu, daca se poate un script pentru un site, gen i-guide(ro)/extrem , unde utilizatorii pot posta videoclipuri, si fiecare pagina cu videoclip sa aiba casuta de chat, un counter de vizite separat si cati useri sunt in acel moment pe acea pagina.

Cer prea mult... :D?

Cristi T
10.11.2008, 19:39
nu ceri mult si e foarte usor de realizat , vezi ca pe prima pagina la download este un script youtube clone , la ala adaugi un script pe care il primesti la inscriere pe un site counter si mission accomplished . daca nu reusesti singurel iti dau eu scriptu pentru site si tu iti faci cont pe un site counter , le imbin eu si dai o bere rece la vara .:P

fane2007
10.11.2008, 20:19
Mersi mult, dar eu as vrea cv mai simplu pentru mine, nu cred ca ma descurc sa il instaltez pe un host, plus ca eu as vrea pe fiecare pagina cu clip sa apara cate vizite are clipu respectiv, deci nu sa creeez pentru fiecare cate un cont pentru counter. ..si am uitat sa ti zic, ca nu vreau ca userii sa uploadeze, si pur si simplu sa posteze de pe alte siteuri, ca youtube sau atlele.

fulgerulde10
10.11.2008, 22:24
deci tu vrei ca oamenii sa posteze pe youtube si sa apara ca post pe pagina ta?

fane2007
11.11.2008, 15:12
nu mai este nevoie, am rezolvat cu colna youtube.

mersi mult