Arată versiune īntreagă : Linkurile dupa youtube au vro importanta?
Dupa cum a-ti observat si voi youtube permite plasarea de linkuri la descrierea videoclipurilor/filmuletelor. Influenteaza acestea prul pagini catre care este plasat linkul?:confused:
linkurile dupa youtube nu influentiaza cu nimic pr paginii ... daca te uiti in sursa o sa vezi ca au atributul re="nofolow":redface:
...mesaj plasat in topic gresit => go to the right topic ;-)
calcancristian
04.01.2009, 21:50
BOMBA!!! Am citit intrun articol pe internet..pe un blog mai exact dar nu mai stiu unde..chiar am sa pun sa caut...pentru un LINK pe motorul de cautare GOOGLE costa in jur de 700.000 USD EU AS DA..dar din banii ai cumpar toate strazile din orasul meu :)
BOMBA!!! Am citit intrun articol pe internet..pe un blog mai exact dar nu mai stiu unde..chiar am sa pun sa caut...pentru un LINK pe motorul de cautare GOOGLE costa in jur de 700.000 USD EU AS DA..dar din banii ai cumpar toate strazile din orasul meu :)
Pe viitor evita sa faci OFFTOPIC te rog!
Daca ai 700.000€ si ii investesti intr-un link in loc sa faci o investie cu cap trebuie sa fii nebun... :))
cu bani aia castigi mult mai mult decat pentru 1 link amarat.iti deschizi o afacere si teai scos pe viata
kenvello
14.02.2009, 19:02
pentru satisfactie as da si 1 mil USD daca as avea dar sa le umplu buzunarele la golanii aia...NEVER :))
M-am documentat.... Linkurile de pe youtube nu sunt luate in considerare de catre motoarele de cautare.
#topic inchis