PDA

Arată versiune īntreagă : Metoda reclama incartier.net

craniu
25.01.2010, 20:41
Salutare tuturor !
As vrea sa cer ajutorul comunatii cwr pentru a putea creste mai repede siteul meu !
Cu ce sa ma ajutati ?? Puteti pune bannerul jocului meu pe siteurile voastre? Tinand cont ca am ajutat o gramada de lume acum as vrea si eu aportul lor !
Va multumesc !

craniu
26.01.2010, 15:54
nimeni ? foarte frumos !

BeBeL
26.01.2010, 15:58
daca vrei..facem parteneriat www.Muzica-Multa.Info
astept raspunsul tau!

FinalDestiny
26.01.2010, 16:07
Salutare tuturor !
As vrea sa cer ajutorul comunatii cwr pentru a putea creste mai repede siteul meu !
Cu ce sa ma ajutati ?? Puteti pune bannerul jocului meu pe siteurile voastre? Tinand cont ca am ajutat o gramada de lume acum as vrea si eu aportul lor !
Va multumesc !

De ce as pune link catre siteul tau? Tu ma ajuti pe mine cu ceva? NU. Mai bine pun un link catre cwr. lasa cerseala si treci la link building,

indesign
26.01.2010, 16:38
Salutare tuturor !
Va multumesc !

Am vazut ca ai un loc de banner foarte frumos pe siteul tau. Pune te rog gratuit bannerul meu ca sa pot creste si eu mai repede. :P Sa stii ca o sa-ti multumesc foarte frumos.

Viola94
26.01.2010, 17:44
cand ai intrat pe mine ai zis ca sunt prea mic asa de ce crezi ca te vor ajuta altii cu site-uri mari...

micku7zu
26.01.2010, 18:05
Imi pare rau sa iti spun, dar daca ai oferit AJUTOR, l-ai oferit pe gratis, nu pentru un banner sau link sau ce vrei tu...

infofilme
26.01.2010, 21:21
da-mi un cod pentru un banner 125x125 si ti-l pun pe o luna gratis fara alte pretentii pentru viitor (sa nu se inteleaga gresit nu m-a ajutat cu nimic, dar daca tot am spatiu liber de ce sa nu ajut eu omul:P ).

Ing3ras
27.01.2010, 01:18
Da mi codul de la banner si ti l pun si eu pe http://linkex.bancuriok.com/

lupanu
09.02.2010, 17:55
cea mai buna metoda de reclama ramane in continuare google adwords dupa parerea mea + linkuri in bloguri :) sunt indexate repede...ajuta si la constructia de linkuri dar si la trafic