PDA

Arată versiune īntreagă : cat dureaza

VMBco
12.11.2008, 17:17
as vrea si eu sa stiu cam cat dureaza sa iti evalueze google site-ul. deci cand poti pune reclamele pe site.

daca am multe site-uri, sa zicem 10+ ... e recomandat sa-mi fac doua conturi (pe nume diferite) ? ca sa nu risc sa-mi baneze un cont pentru cine stie ce (involuntar) si sa-mi dispara toate reclamele de pe toate site-urile ?

Dennis
12.11.2008, 17:57
Depinde, unora le este verificat site-ul in 24H - iar altora in 3 saptamani, si la google lucreaza tot romani de-ai nostrii :D
...este recomandat sa-ti faci 3 conturi daca ai peste 10 site-uri iar ulterior in functie de vizitatorii unui site si castigul acestora, sa ceri plata prin WU in cel mai scurt timp ;-)

Cu stima

andutzel
13.11.2008, 12:07
Nu au un timp stabilit , acum depinde de cat de repede ti-l ia in calcul...Si cat de bine l-ai promovat presupun.

empty
13.11.2008, 14:55
poti sa astepti mult si bine :)) adica acolo la vreo 2 lunii :)) uite cum e mai usor :) ...iti zic asa din mare... intra pe blogger.com, iti faci un cont, ceri adsense de acolo, primesti mail sa iti bagi datele la adsense si a doua zii Voila (ala) ai cont Google AdSense :tongue: eu asa am facut

dorikut
25.11.2008, 17:57
Timpul de asteptare variaza....recomandat e sa ceri adsense pe un cont GMail nou (asa se inregistreaza mai repede)
Nu-ti recomand sa-ti faci 2 conturi pentru ca asta e interzis iar la prima check accounts facut de google ti-le baneaza pe amandoua

VMBco
25.11.2008, 18:51
Timpul de asteptare variaza....recomandat e sa ceri adsense pe un cont GMail nou (asa se inregistreaza mai repede)
Nu-ti recomand sa-ti faci 2 conturi pentru ca asta e interzis iar la prima check accounts facut de google ti-le baneaza pe amandoua

Cum asa ? Daca sunt pe nume diferite ?