Arată versiune īntreagă : problema asus k50IJseries
hardbite
26.01.2010, 18:55
Buna ziua, am cumparat astazi un laptop asus k50IJseries si nu prea am idee cum sa instalez windowsul deoarece el are preinstalat un program sau sistem de operare numit RED FLAG
Luminati-ma
Multumesc anticipat
Red Flag Linux este o distribuţie de Linux bazată pe RPM. Este o distribuţie specializată pe piaţa chineză.
wikipedia
Formateaza.
offtopic
aha, sa intelegem ca ti-ai cumparat un server sau ce cauta acest topic la rubrica: Forum webmaster > Administrare server > Sisteme de operare pt. server (Windows, Linux) ?
in viitor mai multa atentie, ne-am saturat de mutata topicuri :P
hardbite
26.01.2010, 19:02
pay problema e ca bag cd de xp, incepe sa isi faca el mendrele si dintr-o data imi da o eroare in care imi spune ca hardul foloseste o alta aplicatie
hardbite
26.01.2010, 19:05
scuza-ma dennis nu am fost atent nu se mai repeta
hardbite
26.01.2010, 19:48
ma poate ajuta cineva repede va rog :(
pay problema e ca bag cd de xp, incepe sa isi faca el mendrele si dintr-o data imi da o eroare in care imi spune ca hardul foloseste o alta aplicatie
Poti reda, te rog, eroarea. Cred ca ai interpretat gresit mesajul de eroare.
Incearca sa bootezi de pe CD-ul de XP si nu sa faci o instalare prin intermediul sistemului de operare existent, deoarece nu va functiona. (si laptopul meu a avut Red Flag instalat la cumparare)
hardbite
27.01.2010, 16:35
deci, bootez windowsu si incepe el sa isi copieze fisierele si sa verifice sistemu dupa ce toata treaba se termina normal trebuie sa iti apara partitile existente dar mie imi da o eroare cum ca as avea virusi pe hard, ceea ce este imposibil pt ca laptopul este nou sau ca am un program instalat care nu-mi da voie sa instalez windowsu
asta e tot...
hardbite
27.01.2010, 16:36
m-am gandit ca poate nu e compatibil cu xp, dar nu vad dc nu ar fi....
Cred ca daca intri in linux si folosesti functia FDISK poti sterge toate partitiile.Dupa restart ca vi un HDD gol si atunci vei putea instala.
Intri in linux in linie de comanda si tastezi fdisk .Are help si te insipiri de acolo.
Dai sa iti arate partitiliile hda1, hda2 sau sda1 ,etc si apoi stergi una cate una.
Dupa strergere trebuie sa salvezi si reboot.
hardbite
28.01.2010, 19:40
Multumesc da_alen dar trebuia o simpla setare de compatibilitate cu xp, pe care o faceai din bios :) Multumesc la toata lumea pentru ajutor, am rezolvat