PDA

Arată versiune īntreagă : un mic calcul

VMBco
12.11.2008, 17:21
stiu ca suma finala variaza, din cauza banilor care ii castigi pe click-uri (click-uri de 0.1 ... 0.5)

dar totusi, daca se poate spune cu aproximatie...cam cativi vizitatori trebuie sa ai pe zi si/sau cate click-uri ca sa ajungi la 100$.

de ex. 1000vizite si 50 de click-uri ...= 100$

asta ii intreb pe cei care au deja acest sistem si in timp si-au putut face o idee.

Dennis
12.11.2008, 17:54
Personal pot spune ca un site care are 1000 de vizitatori unici aduce in media cca. $10,00/zi
...dar ca sa ai un site cu 1000 de unici este multa munca ;-)

pid3putty
09.02.2009, 21:08
1000 unici pe zi = munca
munca = bani
bani = evil
dar fete = bani^2
fete = evil
scuze, aberam si eu ...

Vroiam sa zic, ca daca tu vrei sa ai un site cu 1000 de unici pe zi, trebuie in primul rand sa ai cu ce sa-i atragi.
Nu faci asa usor 1000 de unici pe zi, si daca ii faci, o sa ai mult de munca.

ecko911
11.02.2009, 15:22
depinde din ce tara sunt vizitatorii,daca te referi la ro nush daca e de ajuns 1000 vizitatori unici pe zi sa faci 10$ zilnic

dorikut
28.02.2009, 20:17
50 clickrui din 1000 vizualizari => CTR=5%
100$ din 50 clickuri =>Rata de plata efectiva = 2$

Eu tind sa cred ca este ceva imposibil...

Cosmin
28.02.2009, 20:30
Eu la 6700 viz unici pe zii si la 112 clickuri am facut 47 $ .... 100 $ este imposibil ... eu am facut ata pentru ca aveam reclame cu forex si banci ....

PhoeniXman
28.02.2009, 20:31
Din experienta ii dau dreptate lui dorikut, din 50 clikuri daca unu doua is de 1$ dar restul variaza intre 1-10 centi :frown: . din pacate google plateste din ce in ce mai prost.. (Dyshka* imi spui si mie te rog ce site ai ? )

Cosmin
28.02.2009, 20:43
Am avut .... www.dracusor.com ..... in cooperare cu cineva ... .dara cum ... nu mai am ne-am separat ;)

PhoeniXman
28.02.2009, 20:47
dracusor.com are aprox 200 viz pe zi , tu ziceai de un site cu 6700 viz pe zi :confused:

Cosmin
28.02.2009, 20:49
avea ... acum a scazut de cand ne-am certat... uita-te la coturile primului ... din top ....

andreifan
01.03.2009, 04:57
Hehe.. daca ar plati cum ziceti voi la 1000 de vizitatori pe zi macar 10$ ar fi ceva.
Eu am un site cu 5000 vizitatori pe zi si fac cu el aproximativ 7-8 dolari pe zi.
Mai am vreo cateva site-uri mai mici a cate 500-600 vizitatori pe zi si cu alea fac maxim 3-4 pe zi.
Primesc cam 500 clickuri la zi si fac abia maxim 12 $ . Nu e de bagat... :-??

Fabius
01.03.2009, 12:23
Eu la 15.000 vizitatori pe zi faceam in jur de 30$ cu un CTR de 25%, iar pe altul cu 5000 40$ cu CTR de 30%, deci depinde in mare masura si de site, pt ca, clickurile sunt platite foarte diferit.

pixel3cs
01.03.2009, 15:02
10$ la 100 click-uri
10$ la 10.000 pageviews

Astept sa fac 100 de $, sper sa mii dea altfel o sa fac un virus care da click-uri pe ads la nebunie si care le va bloca serverele

Cosmin
01.03.2009, 15:07
10$ la 100 click-uri
10$ la 10.000 pageviews

Astept sa fac 100 de $, sper sa mii dea altfel o sa fac un virus care da click-uri pe ads la nebunie si care le va bloca serverele

Si in 10 minute dupa ce faci virusu e la tn la poarta FBI si prietenii lor :)))

Fabius
01.03.2009, 16:21
10$ la 100 click-uri
10$ la 10.000 pageviews

Stai linistit ca n-ai sa le blochezi niciodata serverele.

valyarad20
01.03.2009, 17:22
Si in 10 minute dupa ce faci virusu e la tn la poarta FBI si prietenii lor :)))

true =)) da +cativa ani de puskarie :)))

pixel3cs
01.03.2009, 18:32
Ganditi-va la un virus raspandit in sute de mii de calculatoare.
La o comanda, la o ora stabilita, acest virus le poate bloca serverele.
Ideea e ca serviciul lor sa devina inoperabil.

Sunt atatea soft-uri open-source. Poti oferi download gratis cu fisiere virusate.
Virusii se raspandesc pe net, pe stick-uri, cd-uri, dc++, torente, fisiere descarcate.
Ei pot accesa internetul si pot sa trimita multe Request-uri la un server, iar adunate de la mai multe calculatoare poti da jos servere.

Nu stiu cum vor ajunge la mine.

PhoeniXman
01.03.2009, 19:17
Deja suna malefic , spor la treaba!:biggrin:

iordache4991
04.03.2009, 13:30
Eu fac din 100 clickuri 100 dolari:| Daca va puneti intrebarea care cred ca o stiu deja: ,,Din ce?,,.

Raspunsurile:
1. Site SPECIAL in engleza ! (nu alta limba - engleza americana e un avantaj).
2. Subiectul din domenii de gen: Sanatate (boli (***), cardio-neuro (**), si restu (*); Financiar: (cele de valuta, bursa din america).

Toate aceste site-uri daca sunt vizualizate, si click-aite de un american (IP de America) (Inclusiv AOL) -> minim 1 dolar pe click.

Eu am aproape 1 luna de AdSense si altii nu au facut cat am eu acuma, intr-un an de zile:| Prefer sa nu zic cati am strans :|.

andreifan
04.03.2009, 13:34
Felicitari Iordache !
Sa stii ca am fost si eu asa ca tine ridicat cu un site in limba engleza si mergea treaba foarte bine , chiar pot spune ca aproximativ jumatate de an scoteam lunar peste 1000 $ pe luna si mai bine cateodata.. Tinete bine si ai grija sa nu cazi ca e greu tare cand se intampla asta..
Eu ma obisnuisem cu bani gramada si acu imi vine greu cu 300-400 $ pe luna :(

iordache4991
04.03.2009, 13:37
Felicitari Iordache !
Sa stii ca am fost si eu asa ca tine ridicat cu un site in limba engleza si mergea treaba foarte bine , chiar pot spune ca aproximativ jumatate de an scoteam lunar peste 1000 $ pe luna si mai bine cateodata.. Tinete bine si ai grija sa nu cazi ca e greu tare cand se intampla asta..
Eu ma obisnuisem cu bani gramada si acu imi vine greu cu 300-400 $ pe luna :(

Multumesc. In schimb trebuie sa ma dezobisnuesc cu acele click-uri invalide. Am un alt PC (cel a lui tata), Ma pun pe o alta sursa de net (alt ip), ma conectez cu AOL (schimba ip romanes in U.S.A), sterg cookiurile, si chestii (clone MAC)

Am 14 ani, dar mo c-am luat in vant AdSensul. Incerc sa ma las cu smecheriile de mai sus.

Daca va mirati cum de imi pastrez ctr intre 1-2 %.. simplu. Auto-Refresh.

Ps: Totusi am si vizitatori americani.......... eu ce fac ilegal e abia 1% din surplusul pe zi la bani :)). Oricum aveam de gand sa termin cu prostiile

(fac un p screen daca chiar vreti)

andreifan
04.03.2009, 13:40
as fi curios sa vad o poza sa vad cam cum sta treaba..

iordache4991
04.03.2009, 13:45
as fi curios sa vad o poza sa vad cam cum sta treaba..

Am atasat-o. Faceti o medie. In schimb asta e intro zi .... nu ma chinui zilnic, (in ziua aceea cred ca 1 click sau 2 o fost de la mine...).

Si nu ma laud. Daca dau idei la altii cum sa faca bani, nu e lauda

GeorgeSoft
04.03.2009, 13:46
Fereasca Dumnezeu , nu am mai vazut asa ceva.Esti mare magar sincer , in cateva zile vei lua ban oricum.Ala e CTR mic?...uite cate afisari si toti banii i-ai facut intr-o zi.

andreifan
04.03.2009, 13:48
George Ctr -ul nu e asa mare .. daca nu depaseste de 10% e bine .. Insa la atatea afisari ai cam 40% sanse sa scoti banii care i-ai strans :|

iordache4991
04.03.2009, 13:49
Fereasca Dumnezeu , nu am mai vazut asa ceva.Esti mare magar sincer , in cateva zile vei lua si ban oricum.Ala e CTR mic?...Uite cate afisari....

1. Daca doresti sa fi informat ctr mediu este intre 1-10% (nu sunt probleme intre aceste procente)

2. 8% a fost in acea zi ....... in medie am 4-5% ................................

3. Nu pot primii BAN pt. simplul motiv, ca utilizatori (din SUA) dau click pe ele (am precizat ca 1 click am dat in ziua aceea)

GeorgeSoft
04.03.2009, 13:49
imi dau seama ca nu e mare dar clickurile sunt date de niste prieteni asta e clar.
Acu 21 de zile nu stia sa faca un site , iar acum e expert si ne invata si pe noi ce sa facem...
http://www.cwr.ro/forum/showthread.php?t=2012

andreifan
04.03.2009, 13:51
Trimite-mi un PM cu site-ul tau ...

iordache4991
04.03.2009, 13:52
imi dau seama ca nu e mare dar clickurile sunt date de niste prieteni asta e clar.

Sincer? Eu nu cred, daca le-as zice la prieteni, nu as avea nu 40 .... sa fim seriosi.

M-am inscris in vreo 60-70 directoare web online internationale (alea cred ca isi au efectul pt. afisari pagina).

Pe prieteni nici nu i-as ruga:|. Unu la mana ca nu doresc, doi la mana, las de la sine.....

Din ziua aceea eu nu am mai dat clickuri pe reclamele mele /prieteni/bunici/strabunici/adam/eva .... si am in total aprox. 154$ ....

Acuma de ce sunteti rai? Expert? Eu din simplul motiv ca va dau idei, ce tip de site sa va faceti, (am vorbit cu mai multi din orasul meu pe asa ceva) si voi va bateti joc de mine?

Lasati-o balta, uitati ce am scris !

GeorgeSoft
04.03.2009, 14:04
Sincer? Eu nu cred, daca le-as zice la prieteni, nu as avea nu 40 .... sa fim seriosi.

M-am inscris in vreo 60-70 directoare web online internationale (alea cred ca isi au efectul pt. afisari pagina).

Pe prieteni nici nu i-as ruga:|. Unu la mana ca nu doresc, doi la mana, las de la sine.....

Din ziua aceea eu nu am mai dat clickuri pe reclamele mele /prieteni/bunici/strabunici/adam/eva .... si am in total aprox. 154$ ....

Acuma de ce sunteti rai? Expert? Eu din simplul motiv ca va dau idei, ce tip de site sa va faceti, (am vorbit cu mai multi din orasul meu pe asa ceva) si voi va bateti joc de mine?

Lasati-o balta, uitati ce am scris !

Pai cum sa ne dai tu idei noua care avem site-uri cu peste 15000-30000 afisari / zi ? Pana mai ieri noi iti dadeam tie si acum ne dai tu noua? Nu ai cum , esti prea tanar !
Bine ca nu ne vinzi idei.:)
Am spus tot ce-am avut de spus , nu am vrut sa ma cert cu tine , dar totusi...

iordache4991
04.03.2009, 14:07
Pai cum sa ne dai tu idei noua care avem site-uri cu peste 15000-30000 afisari / zi ? Pana mai ieri noi iti dadeam tie si acum ne dai tu noua? Nu ai cum , esti prea tanar !
Bine ca nu ne vinzi idei.:)
Am spus tot ce-am avut de spus , nu am vrut sa ma cert cu tine , dar totusi...

Eu inteleg, si stiu ca totusi nu am 3 ani, ca voi poate aveti ani de AdSense. Dar asa o sursa de inspiratie, din cate am auzit si eu de la prieteni. Imi pare rau, ca nu v-o cazut bine...

pixel3cs
04.03.2009, 14:08
Eu fac din 100 clickuri 100 dolari:| Daca va puneti intrebarea care cred ca o stiu deja: ,,Din ce?,,.

Raspunsurile:
1. Site SPECIAL in engleza ! (nu alta limba - engleza americana e un avantaj).
2. Subiectul din domenii de gen: Sanatate (boli (***), cardio-neuro (**), si restu (*); Financiar: (cele de valuta, bursa din america).

Toate aceste site-uri daca sunt vizualizate, si click-aite de un american (IP de America) (Inclusiv AOL) -> minim 1 dolar pe click.

Eu am aproape 1 luna de AdSense si altii nu au facut cat am eu acuma, intr-un an de zile:| Prefer sa nu zic cati am strans :|.

Crezi ca vei primi vreodata acesti bani ?
Eu nu cred.

Provocarea e sa devii un businessman nu un adsenseboy.

iordache4991
04.03.2009, 14:13
Crezi ca vei primi vreodata acesti bani ?
Eu nu cred.

Provocarea e sa devii un businessman nu un adsenseboy.

Pana la urma ce nu ii legal din tot ce am zis? In afara de partea cu care am terminat (cea cu clickurile ,,manuale,, de la mine? ) Ca in rest e de la sine...

pixel3cs
04.03.2009, 14:15
Daca tu ii pacalesti pe cei de la Google meriti felicitarile mele.
Posteaza cand vei primii banii.

iordache4991
04.03.2009, 14:16
Daca tu ii pacalesti pe cei de la Google meriti felicitarile mele.
Posteaza cand vei primii banii.

Nu am zis ca ii pacalesc...... (acuma nu cred ca am eu ghinionul pt. 2-3 clickuri invalide sa-mi dea ban... sanse sunt 10%, postez cand ii primesc

GeorgeSoft
04.03.2009, 14:16
Din pacate pentru tine ce-i mai important nu e legal (ceea ce ai castigat) , ca restu e OK.Fati si tu totusi un site , doar cu forumuri nu prea ai sanse sa scoti mai mult de 1 $ / luna.(mai ales ca nu-s vizitate)

iordache4991
04.03.2009, 14:18
Din pacate pentru tine ce-i mai important nu e legal (ceea ce ai castigat) , ca restu e OK.Fati si tu totusi un site , doar cu forumuri nu prea ai sanse sa scoti mai mult de 1 $ / luna.(mai ales ca nu-s vizitate)

Oricum am de gand sa-mi cumpar un domeniu. Umpic`a HTML stiu (oricum am parteneri in oras), si ma voi apuca de treaba serioasa.
Si nu`s ,,obsedat,, de adsense... eu fac in timpul liber... de ce sa nu castig 100 de dolari daca am ocazia?..

Fabius
04.03.2009, 15:20
Imi pare rau sa te dezamagesc, dar nu vei primi niciodata banii aia. Am mai vazut eu oameni care deja se gandeau ce sa faca cu miile de $ din cont pe care nu i-au mai primit niciodata.
Dupa cum spunea cineva mai sus, posteaza cand vei primi banii...

fulgerul101
04.03.2009, 16:10
Iordache .. nu stiu cat de multa engleza stii tu .. la 14 ani :) eu ma chinui sa traduc un text de 1000 caractere in 30 min
Nu ai ce face cu un forum gratuit .. de ce nu cumperi domeniu?
daca cumperi domeniu .. cu ideile tale .. la 50 $/zi din 2-3 saptamani cu un forumgratuit esti un geniu .. un mare geniu
si nu te iau la misto .. vorbesc serios :)
as vrea sa iau si eu lectii de la tine :biggrin: iti dau eu doua domenii free .. daca imi faci 100 dolari si care sa ii scot

iordache4991
04.03.2009, 16:27
Eu in primul rand lucrez pt. mine, si nu o fac strict pt. bani.

Engleza: Google-ul + Yahoo + inca cativa prieteni buni care stiu engleza, te ajuta mult pt. un site. (nu dau numele site-ului meu ca vad cat de mult asteptati sa-mi dati clickuri aiurea si sa ma baneze googleul) in fine.

La 14 ani, stiu engleza, cat sa conversez cu cineva. Acuma am de gand sa-mi cumpar domeniul (.com sau .net) si dupa aia, o sa mai vad ce fac. Pana la urma, nu e o catastrofa. Ganditi-va la toata populatia Americii, daca Doamne` au dat intro zi 40 click pe forumul meu nui sfarsitul lumii. Am avut zile cand am castigat 0$ zile cand 50$ zile cand 0,4$ depinde.

Nu mai dau detalii. Am spus revin cand primesc banii (asta poate fi maine, poimaine, peste 1 luna, 2 sau niciodata)>

Intelegeti ce vreti, eu ce fac, fac din placere, timp liber.
Daca voi credeti ca toata discutia este o lauda la adresa mea....................., si ca eu is ,,ZEUL,, vostru, gresiti amarnic. Eu din cate stiu forumul asta este pentru discutii/schimburi de idei/intrebari/nelamuriri/opinii..

andreifan
05.03.2009, 21:55
as vrea sa iau si eu lectii de la tine :biggrin: iti dau eu doua domenii free .. daca imi faci 100 dolari si care sa ii scot
Vrei ceva ajutor ?
ia da-mi un pm cu site-ul/site-urile tale si iti zic daca vei fi in stare sa faci 100 pe luna !

Fabius
06.03.2009, 07:25

Engleza: Google-ul + Yahoo + inca cativa prieteni buni care stiu engleza, te ajuta mult pt. un site. (nu dau numele site-ului meu ca vad cat de mult asteptati sa-mi dati clickuri aiurea si sa ma baneze googleul) in fine.

La 14 ani, stiu engleza, cat sa conversez cu cineva. Acuma am de gand sa-mi cumpar domeniul (.com sau .net) si dupa aia, o sa mai vad ce fac. Pana la urma, nu e o catastrofa. Ganditi-va la toata populatia Americii, daca Doamne` au dat intro zi 40 click pe forumul meu nui sfarsitul lumii. Am avut zile cand am castigat 0$ zile cand 50$ zile cand 0,4$ depinde.

Nu mai dau detalii. Am spus revin cand primesc banii (asta poate fi maine, poimaine, peste 1 luna, 2 sau niciodata)>

Daca voi credeti ca toata discutia este o lauda la adresa mea....................., si ca eu is ,,ZEUL,, vostru, gresiti amarnic. Eu din cate stiu forumul asta este pentru discutii/schimburi de idei/intrebari/nelamuriri/opinii..

Tu nici macar nu esti informat, dureaza cel putin 2 luni din momentul in care se termina luna in care ai acumulat 100$, nu ii primesti maine-poimaine.

andreifan
06.03.2009, 08:20

pana acum nimeni nu te-a jicnit si nici nu ti-a dat in cap .. insa tu crezi in totalitate ca acei bani pe care i-ai strans ii vei scoate si fiecare si-a spus parerea despre asta ..
stii tu daca iti zice unu ca esti nebun nu il crezi.. dar daca iti zic 10 .. incepi sa ai suspiciuni..
oricum acei bani nu ii vei scoate .. inainte cu cateva zile de plata vei primi un mail in care va scrie ca contul tau google a fost dezactivat .. la un forum mic cu 20-30 vizitatori pe zi.. nu ai cum sa faci atatia bani
am un respect pentru tine pentru ca la varsta pe care o ai detii un limbaj destul de bun .. e bine sa continui cu internetul si sa faci ceva bun si profitabl , te salut !

xtremlaur
12.03.2009, 20:49
depinde ce ti de site ai.. daca ai norocul de a se afisa reclame cu bamci etc iei fff mult per click daca ai ceva cu hack iei cam 1 cent pe click
dak ai ceva normal..site cu id-uri mess informatii etc iei si 5 centi pe click chiar si mai mult