PDA

Arată versiune īntreagă : Intrebare!

cezarsirbu
26.01.2010, 23:07
Vreau sa imi cumpar un domeniu .ro unde sa imi gazduiesc site-ul meu, portofoliu, ce am lucrat, ideea e urmatoarea, e legal ce fac? adica eu lucrez home alone, nu are nimeni treaba cu mine, daca gasesc client ok daca nu nu.

E ilegal sa ai domeniu pe persoana fizica unde sa postezi ce faci .. webdesign html coding php, etc. ?

dacian
27.01.2010, 07:00
Domeniul poate fi cumparat pe PF, nu ar fi ilegal, in fond nu te poate obliga nimeni sa treci anumite cheltuieli prin firma, ilegal este sa lucri si sa nu ai firma sau PFA.

Dennis
27.01.2010, 21:13
Este legal ce vrei sa faci.
Sa presupunem ca Florin Piersic are un site personal in care-si expune viata si ca atare si munca, realizarile. Logic, din textele de pe site, reiese clar ce ofera si cum - paralel, aceste realizari pot fi prezentate si pe mii de alte site-uri, este legitim si legal.
Ar fi utopic ca legislatia sa-i interzica sa-si prezinte creatiile, realizarile pe site-ul personal deoarece acesta are caracter de persoana fizica si nu juridica.

asadar, legal

WraiTh
28.01.2010, 00:28
el spune ca vrea sa isi presteze serviciile, sa posteze ca le ofera.. bani la stat, taxe etc? nu?