PDA

Arată versiune întreagă : Cont AdSense dezactivat

imp3rial21
12.11.2008, 20:12
Bună ziua ****** ******,

Analizând recent ínregistrările noastre, am constatat un risc
considerabil generat de contul dvs. AdSense pentru agenţii noştri de
publicitate AdWords. Deoarece menţinerea contului ín reţeaua noastră de
editori le poate aduce ín viitor daune financiare agenţilor noştri de
publicitate, am hotărât să vă dezactivăm contul.

Vă rugăm să ínţelegeţi că noi considerăm acest pas necesar pentru a
proteja atât interesele agenţilor noştri de publicitate, cât şi ale
altor editori AdSense. Înţelegem neplăcerile pe care vi le poate
provoca acest fapt şi vă mulţumim anticipat pentru ínţelegere şi
colaborare.

Nu răspundeţi la acest e-mail dacă aveţi íntrebări despre contul dvs.
sau despre măsurile pe care le-am luat. Puteţi afla mai multe
informaţii vizitând
https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=57153&hl=ro.

Cu stimă,

Echipa Google AdSense

am primit acest mesaj cu 1 zi in urma...si m-a instiintat ca mi-a fost dezacticat contul...si nu inteleg dc??:confused:....ca nu am facut nimic gresit....care imi puteti da o explicatie???

VMBco
12.11.2008, 21:57
despre ce site e vorba ?

poate nu ai pus bine reclamele sau ai rugat pe cineva sa-ti dea click-uri...

imp3rial21
12.11.2008, 22:09
poi pe situ www.kiddies.0fees.net ...si chiar nu pot sa imi dau seama:-<

Dennis
13.11.2008, 14:03
Textul primit este un text standard al celor de la google.
...asta a fost - chiar daca faci recurs, tot nu te mai re-activeaza. In privinta asta, cei de la google se folosesc cu nerusinare de pozitia lor pe piata - un gest tipic firmelor din USA - nu le ajungi la nas niciodata :D

Cu stima

empty
13.11.2008, 14:32
nu esti primul nici ultimul :-j si la mine mi-a dezactivat un cont cu 200$ pe el :-j dar asta e nu ai ce sa faci ... cum a zis ne'a admin "...nu o sa ajungi niciodata la nasul lor..." :-j

dj_fllo
10.12.2008, 10:42
probabil ti-a dat cineva,din rea intentie, sau fara sa stie, mai multe click-uri pe reclame,consecutiv... si asa ti-l dezactiveaza

ecko911
07.02.2009, 07:53
dar sunt multe skripturi ce verifika ip celora kare au dat click pe reclamele tale adsense.astfel ii poti inshtiintsa pe cei de la google kand cineva este rau intentionat.

dorikut
28.02.2009, 20:27
Sfatul meu: Citeste toate conditiile de colaborare AdSense! NU se dezactiveaza conturi degeaba!

PS:Trebuie sa recunoastem ca numarul regulilor Google AdSense creste peste noapte dar pana la urma interesele utilizatorilor AdWords trebuiesc urmarite....fara ei AdSense nu si-ar putea asigura existenta.

Rila
28.02.2009, 22:28
Contul poate fi dezactivat din mai multe motive:ai schimbat ceva in cod,ai rpimit prea multe clickuri,etc.Exista un script care ajuta la eliminarea"dusmanilor" care dau clickuri in exces,scriptul se numeste AdLogger.

SergiuHV
06.04.2009, 22:45
ai facut tu ceva gresit..ca de nu, nu-l dezactivau asa de buna ziua..parerea mea :)