PDA

Arată versiune īntreagă : sitebuilder

VMBco
12.11.2008, 22:02
Am folosit foarte mult timp WYSIWYG Web Builder, mi se foarte bun pentru incepatori si foarte usor. Din pacate pentru ultimele versiuni nu am licenta si nu-l pot folosi cum trebuie...

Ce astfel de sitebuildere recomandati ?

Stiu ca si yahoo are un sitebuilder...

DaBoss
12.11.2008, 22:15
Sunt tot felul de sitebuilder-ere, mai ales in momentul in care iti faci un site de genul nume.host.com - de obicei au ele tot felul de unelte incluse pentru a-ti construi site-ul... altfel as recomanda WebPage Maker, WebBuilder 5, Page Breeze, Xara Web Style, Dynamic HTML Editor, si ar mai fi... pana si Yahoo are sitebuilder :) (YahooSitebuilder) - toate astea sunt pentru incepatori si sunt usor de folosit (toate folosesc WYSIWYG)

AudioIn
19.11.2008, 19:30
Am folosit foarte mult timp WYSIWYG Web Builder, mi se foarte bun pentru incepatori si foarte usor. Din pacate pentru ultimele versiuni nu am licenta si nu-l pot folosi cum trebuie...

Ce astfel de sitebuildere recomandati ?

Stiu ca si yahoo are un sitebuilder...

Web page maker ti-l recomand cu placere....e foarte usor pentru incepatori si ofera multe avantaje;) dak vrei id: lorenzo_voicila

djallyn
08.12.2008, 14:27
dar de dreamwaver ce zice-ti e cam greoi pentru un incepator ...dar e destul de bun...

rayden85
08.12.2008, 21:41
sie u folosesc web page maker si sunt f multumit de el am facut cu el www.salinapraid.tk , www.rotube.net http://fiorela.go.ro/ http://webfriends.go.ro/ http://raydenoffice.go.ro/ si www.doipurcei.as.ro doar cu web page maker este f bun si f simplu

zyxxx
09.12.2008, 00:06
rayden, poti sa faci si tu un post fara vreun link de la siteurile tale? numai in asta sunt 6 link-uril. mie mi se pare spam.
acum sa revenim la subiect, eu folosesc si recomand dreaweaver dar ca alternativa atunci cand iti expira poti folosi notepad2 e si el destul de bun, cel putin eu il folosesc cate odata:P

rayden85
09.12.2008, 08:09
imi cer scuze , vroiam doar sa ii arat niste exemple

dorikut
09.12.2008, 09:34
rayden, poti sa faci si tu un post fara vreun link de la siteurile tale? numai in asta sunt 6 link-uril. mie mi se pare spam.
acum sa revenim la subiect, eu folosesc si recomand dreaweaver dar ca alternativa atunci cand iti expira poti folosi notepad2 e si el destul de bun, cel putin eu il folosesc cate odata:P

Am scos linurile din POSTUL lui....nu-i dau advertisment ca iara iese cu scandal :P

diamondnetwork
30.12.2008, 09:10
Recomand - Trendy Flash Website Builder - ...pentru site-uri in Flash.

Se gaseste licenta pentru versiunea veche...pentru cea noua ai o licenta free dar decat 2 tipuri de design si cate 2 templateuri pe categorie...ceea ce este cam putin...eu nu am avut din ce sa aleg... :(

In rest...Adobe Dreamwevear Cs3 si Adobe Photoshop Cs2 / 3 ...

cristian0s
23.01.2009, 14:43
eu recomand WebPageMaker si WebBuilder 5 pentru incepatori , cu astea am inceput si eu si chiar le mai folosesc din cand in cand pentru ca sunt foarte usor de utilizat ...

mgy14
02.02.2009, 06:25
si aveam nevoi ms:biggrin::biggrin::smile:

alexhera
07.02.2009, 13:49
Fratilor gata cu chinuiala!
Va puteti face un site foarte usor folosind DreamWeaver MX !
are o functie suplimentara fata de versiunile anterioare!
adica te ajuta in formatul pagii, layout,
ex: dak vrem sa punem o imagine ca fundal la site , scriem asa <body ( iar cand apasam space putem sa alegem d acolo bgimage,bgcolor,style! o lista intreaba!
Incercatil si voi :D