PDA

Arată versiune īntreagă : cu si despre vitanclub.net !!



spikeem08
28.01.2010, 13:23
Cred ca toti ati auzit de vitanclub...renumitul site-ul de muzica!As dori sa stiu si eu cum a reusit sa atraga atatia vizitatori ?ce ascunde....presupun ca nu e totu legal ceva atarge vizitele dupa google si alte motaore ce cautare :)?si cu acest topic vreu sa mai invat si eu cum sa atrag vizite pe site :)!

cosmin01
28.01.2010, 13:25
in primul rand vechimea si continutul. vitanclub daca nu ma insel a aparut undeva in 2007. deci are ceva vechime

dorikut
28.01.2010, 13:29
*OFFTOPIC*
Ar fi cateva elemente evidente care au adus succesul de partea vitaclub, dar daca ne injuri (http://cwr.ro/forum/showthread.php?t=8275), nu ne cere ajutorul.

M-am saturat de tupeisti ca tine!

Cosmin
28.01.2010, 14:10
OFF :

AM vrut sa multumesc lui Dorikut dar am dat la Cosmin01 din greseala :) .

ON :

Vitan are 3 ani vechime , script unic (nu filemp3) , melodii exclusive , page rank 3 ... si lista poate continua ... asa ca nu are nevoie de smecherii

aurelt
28.01.2010, 14:16
Si totusi, este ilegal.
Ma refer la continutul in sine.

spikeem08
28.01.2010, 14:41
dorikut ? ce ai ma cu mine? dar totusi au ei vechime dar daca cauti continut "xxx" pe google sau alta motoare de cutare se numara printre primi cateodata...:) are taguri xxx :| si multe care nu contine in site ...si radiofly au vechime ...dar totusi pre le vin vizite la astia :)fac ei ceva "necurat"

regeleee
28.01.2010, 14:49
VitanClub.net face spam prin emailuri si nu numai :) !

Linkin Park
28.01.2010, 14:50
@aurelt Da ai dreptate intr-un fel este ilegal dar daca te uiti putin jos o sa vezi ce scrie



Note: From this website you will have access to free mp3 downloads. The files are not hosted by us.

Rules: MP3s will be for personal use only / You may not redistribute them / Delete them from hard disk after 24 hours (If you don't agree, close this window)

aceste 2 fraze ii cam scapa de amenzi

Cosmin
28.01.2010, 15:01
VitanClub.net face spam prin emailuri si nu numai :) !

Schimba site-ul din semnatura , nu sunt acceptate site-urile warez .



@aurelt Da ai dreptate intr-un fel este ilegal dar daca te uiti putin jos o sa vezi ce scrie



Note: From this website you will have access to free mp3 downloads. The files are not hosted by us.

Rules: MP3s will be for personal use only / You may not redistribute them / Delete them from hard disk after 24 hours (If you don't agree, close this window)

aceste 2 fraze ii cam scapa de amenzi

Asta sa o crezi tu :) . Crezi ca sterge cineva muzica dupa 24 h ? Eu zic ca nu si 3 cuvinte nu te introduc in legalitate .

susp3kt
28.01.2010, 15:10
Are treptate @regeleee , fac spam , au iframe sau popundere pe alte siteuri ... nu vedeti 1200 de useri online , dar downloaduri putine..

Marius
28.01.2010, 15:15
Spam eu nu am primit pe e-mail chiar daca am cont la ei. De iframe sau popups pe alte site-uri nu stiu. Dar au oricum destule vizite pentru ca gasesti tot ce vrei + e optimizat dpdv seo foarte bine. In caz ca n-ati observat este pe prima pagina cand cautati pe google o melodie si e normal sa aiba multe vizite.

shock
28.01.2010, 15:24
@ Cosmin: "script unic (nu filemp3)" te linistesc spunandu-ti ca e filemp3 modificat in intregime, iam vazut citirea db tot :)
@ Susp3kt: nu au downloaduri putin, chiar din contra la ei nu se cfontorizeaza toate downloadurile, am avut un album pus pe site la ei avea 11000 dlds si pe filehostere in total peste 15mii :)

Cosmin
28.01.2010, 15:34
dar nu eram nelinistit :)) . Doar am zis ca a pastrat doar baza de date atat ca sa nu piarda melodiile ;) . In rest prea putin ce mai apartine de filemp3 :)

shock
28.01.2010, 15:42
asa e :) are o baza de date de ~60 mb :))