PDA

Arată versiune īntreagă : Baza de date...

dassad
17.09.2007, 05:40
Am mai primit mesajul asta de multe ori dar am sters-o. Azi dimineata iar am primit si pun aici sa aflati ca exista si asa ceva...

Buna ziua,

Va oferim o baza de date de aproximativ 200.000 de adrese de email,
valide si unice ale persoanelor fizice si juridice din Romania, adrese cu
ajutorul carora va puteti promova simplu, rapid si eficient produsele
sau serviciile oferite.

Aceasta baza de date a fost creata in perioada mai-septembrie 2007,
lista este \"opt-in\", ceea ce-nseamna ca toti posesorii adreselor de
email si-au dat acordul expres pentru a primi instiintari comerciale,
eliminand astfel in totalitate suspiciunea de incalcare a legii anti-spam si
este verificata saptamanal, ceea ce-nseamna ca toate adresele sunt la
zi.

Pretul pentru aceasta baza de date este de doar 250 RON (TVA inclus),
iar livrarea se face
prin posta in sistem ramburs pe suport digital (CD) in termen de 7 zile
lucratoare de la primirea comenzii.
Toate comenzile se onoreaza impreuna cu factura aferenta, iar atat
pentru emiterea ei cat si pentru livrarea cat mai rapida a produsului este
imperios necesar sa ne transmiteti, fie printr-un reply la acest email,
fie la adresa: baza_de_date@hotmail.com urmatoarele date:

1.Nume si Prenume (denumirea firmei)
2.Adresa de livrare (str. nr. bl. sc. et. ap. oras judet, cod postal)
3.Sediul social (lasati liber daca este acelasi cu adresa de livrare)
4.Nr de ord. in reg com (doar pentru firme)
5. CUI (CNP - pentru pers. fizice)
6.Adresa de email
7. Nr de telefon

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati, fie printr-un reply
la acest email, fie la adresa: baza_de_date@hotmail.com

Am primit de la bbbservice@k.ro

Dennis
17.09.2007, 07:48
...acelasi SPAM-Mail si la mine, doar cu o usoara schimbare
http://www.cwr.ro/curiozitati/baza_de_date.jpg

dupa cum observam exista si SPAM-eri de clasa a 2-a sau carora le lipseste cunostinte generale internet.
Acest retard trimite gunoiul unui folder intreg din programul lui eMail. Uite aici:
http://www.cwr.ro/curiozitati/baza_de_date1.jpg

...si bine inteles cu header prelucrat pe adresa celor de la lx.ro, ca daca tot au parasit Romania, de ce sa nu le facem si un cadou de plecare.
http://www.cwr.ro/curiozitati/baza_de_date2.jpg

...ce au ajuns unii, sa adune adrese eMail din internet si sa incerce sa le vanda altora mai retardati decat ei insusi.

dassad
25.09.2007, 08:11
Am primit inca una, modificata.
Persoana e aceasi dar ofera adrese de mail 100% romanesti si noi...

Dennis
25.09.2007, 15:18
retardati pur si simplu.
...dar si utilizatorii sunt vinovati de multe ori...

Majoritatea site-urilor de anunturi gratuite ofera posibilitatea de a contacta utilizatorul unui anunt prin sistemul propriu de mesajerie,
astfel utilizatorii care dau anunturile nu risca sa le fie furate adresele eMail si folosite la SPAM.
...dar ce face cel care scrie anuntul? ...scrie in anunt si adresa email si numarul mobilului si poate chiar si adresa in totalitate, de acestia nu-mi este mila deloc daca primesc SPAM - sunt singuri vinovati!

Cine nu citeste - trebuie sa invete pe pielea proprie, asta e!

Ce ma supara este ca acesti retardati profita de nenumarate ori de cartea de adrese ale utilizatorilor incepatori care au conturi email pe la yahoo.com si trimit sau invitatii imbecile sau le ofera altor retardati pentru ca si acestia sa-si trimita gunoiul in Internet.
...poate se mai trezeste cineva si prin politica sa ia masuri adecvate - dar multi politicieni din Romania sunt mai prosti decat prostii in legatura cu Internetul, ba unii poate chiar se mai si bucura cand odrasla lor si mai indobitocita decat taticul, le 'trage' un film sau o manea noua din Internet.

Mai asteptam, in cel putin 30 de ani ajunge si Romania un nivel mediu de dezvoltare a internetului si legislatie adecvate.
...de ce 30 de ani?! ...findca totul in Romania merge *repede*

dassad
25.09.2007, 16:07
fffffffffffoooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr rrrrrrtttttttttttttttttttteeeeeeeeeeeeee repede :D

Aici ai dreptate...
Dar eu primesc si de la persoane juridice (avocati&notari)...

Atunci ce e? Cine face dreptate?

Cracknel
15.10.2007, 16:09
buna initiativa cu publicarea celor care fac spam :D imi imbogatesc lista filtrului :)

andrei
16.12.2007, 19:17
legislatia exista numai ca nu este aplicata!! parerea mea ;))

Dennis
16.12.2007, 21:43
...problema este ca juristii nostrii sunt la 5 minute inainte de a da mana cu Sfantul Petru,
iar pe timpurile cand acestia si-au facut studiile nu era inventat nici faxul, deci ...care dintre acestia sa desluseasca header-ul unui eMail SPAM?! :D

Printre acesti Zombi's, juristii tineri au sanse de a practica doar daca i-a pupat in fundulet pe acestia, daca le-a 'fericit' sotioara sau daca le-a luat una dintre uratele lor fete (jumatate barbat/jumatate ...ceva de nedefinit) ca sotie.
...ah era sa uit, mai exista si posibilitatea de a-i mitui pentru a primi un post, acestora le sunt dragi banutii, trebuie sa-si plateasca drumul in Nirvana cand le canta Popa la cap :-)

...cu stima