Arată versiune īntreagă : ucoz
ce parere aveti ?
www.ucoz.com
a folosit cineva ? are cineva site la ei ?
vad ca au si un o chestie http://money.ucoz.com/...stie cineva mai multe despre asta ?
Nu am folosit cam deloc:) dar este bun pentru cei care sunt la inceput cu siturile , poti face chiar multe cu el daca sti sa lucrezi:) si am auzit ca iti da si ns pentru al pune pe diferite tlduri:)
ce parere aveti ?
www.ucoz.com
a folosit cineva ? are cineva site la ei ?
vad ca au si un o chestie http://money.ucoz.com/...stie cineva mai multe despre asta ?
eu folosesc pe site-ul asta (http://www.maribol.net) si merge bine ... dar in legatura cu "money.ucoz.com" nu stiu ce sa zic :)) 50 centi petru fiecare persoana care se inregistreaza la ei :)) cam putin nu crezi :P
se vede ca nu ma pricep asa bine
m-am lasat pagubas cu ucoz, mi-am cam prins urechile prin cpanel :)
e desutl de ok, se misca bine, sa zicem ca ar merita.
edyedu10
27.12.2008, 06:55
am si eu site pe ucoz ,,,sunt la incepu nu prea stiu ce sa fac ce imi recomandati ...sal modific .. daca vreti pot sal arat doar sa nu fac publicitate nu stiu prea bn cu panoul de administrare
Ucoz e bun pentru ce-i care nu au avut site pana acuma , sa isi faca sa invete apoi sa se bage pe Hostinguri mai bune!
diamondnetwork
30.12.2008, 08:45
@edyedu10
Te pot ajuta eu...am avut vreo 3 site-uri pe UCOZ...
PM si vorbim.
dupa cum am observat cand cautam in google "download filme 2008" in totdeauna imi dadea printre primele site-uri 2,3 care erau pe ucoz si sunt bine indexate de google
mihai_moldova
12.01.2009, 08:00
Ucoz este unul din cele mai bune constructore pe baza de dcms daca nu gresesc, ei ofera hosting gratuit + scriptul cela sigur de cms. Este optiunea de a redacta saitul si fiecare pagina in parte - e foarte bun.
Despre bani - ei ofera pentru referalii tai cite o,5$ pentru fiecare
Aici poti sa alaturi oricind un domeniu .com,.net,.org..... la preturi foarte bune
mihai_moldova
12.01.2009, 08:01
Desi e tradus si in engleza, imi pare ca versiunea full e numai in rusa
radiofan
12.01.2009, 08:52
este un cms foarte bun pentru incepatori dar marea problema este caci chiar daca iti hostezi domeniul la ei apare acea bara in care scrie Creat your site sau cv de genul asta
andreifan
13.01.2009, 07:27
intradevar asta e problema ca isi pun acea bara de sus si mai pica cateodata serveru , in rest e bine..
din cate am auzit cica ei au furat hosting de la dmon.com si au fost dati in judecata de acestia...
mihai_moldova
13.01.2009, 13:39
intradevar asta e problema ca isi pun acea bara de sus si mai pica cateodata serveru , in rest e bine..
din cate am auzit cica ei au furat hosting de la dmon.com si au fost dati in judecata de acestia...
Ar fi haios sa fie real
andreifan
13.01.2009, 18:14
nici eu nu am auzit din surse sigure.. dar majoritatea asta spun , oricum pare dubios ca nu am vazut nicio stire de genul acesta..
doom4ubaby
21.01.2009, 22:16
da, ucoz este foarte bun, usor de folosit si are multe optiuni. Mai nasoala partea cu pop-upul acela ;))
Gabbitzu
28.01.2009, 06:48
Ar fi mult mai fain ca sa reusim sa facem ceva ,, simplu si usor '' BINE INTELES GRATIS :D :P dar vedeti voii oriunde intrati pe siteurii , Forumurii etc nu veti primi niciodata vreo imformatie asa cum vreti voii , multi vor sa ramana ascuns inca www.ucoz.com si tot de asta multi care au deja siteurii pe Ucoz se tem ca alti ajung mult mai sus ca ei mor de oftica dar ce sa la facem ,, foamea '' eu ce va pot spune?
mmmmmmm!
cam nimic ....
marog...
in afara de faptu k IN CURAND o sa avem cu toti propiile noastre siteurii si vom invata ba chiar sa si facem bani pe net mai mult de atat nu va pot spune ,, informatiile nu se dizvulga oricui
streetlegal
31.01.2009, 17:18
tare good job
Ce sa zic ;)) am folosit si eu ucoz si sa spun asa mi-a fost folositor :D
redaingel
01.02.2009, 12:41
dupa mine cele mai bune sunt de la 0fees.net,host28.net,freehostia.com si 000webhost.com/
lam folosti pot spune ca e varza deoarece poti copia template-ul altor site-uri precum cwr.ro poti copia imagini CTRL PASTE etc.. e varza deci plus ca a avut ceva probleme in ultimul timp nu mergeau site-urile
Games-Time
04.02.2009, 12:16
Am si eu site prin ucoz si imi plc cum mere...miam luat si domeniu...nush sigur daca am facut bn sau nu cu domeniu asta insa cam de paste vreau sa ma mut pe alt host...pana atunci imi plac serviciile ucoz ;)!
P.S.:Nu e asa greu sa inveti in ucoz...tre doar sa umblii prin el,sa incerci diferite lucruri si cu timpu poti invata foarte bine!
adryanno
13.02.2009, 19:06
Tot ce pot spune despre ucoz este ca e foarte bun si ca anumiti provideri il blocheaza :( Rds parca i-a dat drumul insa cei de la Romtelecom sunt tare incapatanati.
Games-Time
13.02.2009, 19:12
adryanno sa sti ca si cei d l romtelecom i-au dat drumu(defapt nici nu cred ca a fost blocat vreodata)..insa decat siteurile creeate prin romtelecom merg;)(de ex eu pot vizita siteurile ale calor admini au Romtelecom insa cele facute de admini cu RDS nu merg)...si Ucoz.Com numai merge pe Romtelecom insa daca vrei poti intra pe Ucoz.ru ca sa-ti faci site!!!
adryanno
13.02.2009, 19:16
Sa stii ca am facut site pe ucoz.ru desi providerul meu nu ma lasa nicicum pe ucoz.com. Si surpriza, dupa ce il fac siteul, aleg .do.am ca sa fiu sigur ca nu e blocat, el tot nu merge. Am creat unul cand eram la cineva care avea Rds si merge siteul si cu alti provideri. Insa asta ce l-am facut eu nu merge nici cum. Am prieteni pe clicknet si nu merge nici atat. Asa ca....nasoala treaba, chiar imi placea ucozul.
kenvello
13.02.2009, 19:32
parerea mea:
am o parere foarte buna despre oricare host gratuit in general iar acest UCOZ a redeschis multe facilitati pentru multi...ganditi-va ca aveti o idee de un site dar nu stiti sigur daca ati vrea sa investiti sau nu..atunci cu un template simplu si cu putina rabdare pe ucoz se poate face un site destul de bun...dar cine e destept face siteul pe ucoz sau pe alt site de acest gen,iar daca merge siteul,nu trebe decat sa se duca sa cumpere host si domeniu....eu cred ca acest ucoz este bun ...FACI UN SITE,DACA MERGE->DESCHIZI UNU NOU SI INVESTESTI,DACA NU MERGE->NU ARE SENS SA TE COMPLICI
PS:de ce sa dai bani pe host si pe domeniu si sa faci un site de 200 pe zi....Doar cine e prea perfec ca webmaster si il duce capu si stie la sigur ca un site va merge atunci se poate arunca.Dar noi cei cu cateva trepte mai jos nu trebuie sa ne amagim cu hosturi si domenii scumpe cand habar nu avem daca va merge si cat va merge.
Games-Time
14.02.2009, 08:08
adryanno nush cum de nu-ti merge pt ca mie imi merge...chiar acum cateva zile am facut un site pentru un prieten care nu stia sa faca si am reusit sa ma si loghez pe contul lui si sa si vizitez siteul dupa care iam dat contul:P...
P.S.:Poti face un site competitor cu alte siteuri bune prin ucoz!Cei drept in websiteul meu am reusit sa fac de curand o noua tema originala pentru el si pot spune ca arata foarte bine websiteul si multi au fost multumitii de cum e siteul!!!Si cum spunea si kenvello ca cu un site cu domeniu si cu host poti face decat 200 de vizitatori daca nu ai ideee ca va merge sau nu...si avand in vedere asta pot spune ca exista cateva super websiteuri pe ucoz care au chiar mai mult de 200 de vizitatori,unele chiar 500!Si acele siteuri sunt facute prin ucoz si poate la unele o mai fi fost cumparat vreun domeniu poate:P
adryanno
14.02.2009, 13:07
Nu stiu de ce nu merge, dar nu merge :P The server is not responding etc. Si tot asa de anul trecut. Nu am prin rds, clicknet sau cine stie ce firma mare. E un provider la nivel de oras, asa ca degeaba il zic ca nu il cunoasteti. Dar oricum, orice se termina in ucoz.com la mine nu merge.
Games-Time
14.02.2009, 21:33
Ok...am crezut ca ai prin clicknet:P...totusi bafta in continuare...poate gasesti ceva chiar mai bun ca ucozu:P
au sv cazut cei de la ucoz dar siteul meu inca mai merge
Salut prima data si a doua eu am o problema cu ucoz nu pot scoate robots.txt ma poate ajuta cineva cu el?
Ma poate ajuta cineva cu robots.txt la un ucoz? nu ii dau de cap la ala,adica nu pot sa il modific sau sa il schimb
andreifan
25.02.2009, 21:15
din cate stiam eu .. nu poti scoate robots.txt .. stiu ca si mie imi mai dadeau erori prin google si asa mai departe de la acel fisier..
@ ptr ceilalti care ziceau de 200 vizitatori zilnici.
am avut pana de curant site cu peste 4000 vizitatori zilnici , aveam si anunturi google si treaba mergea foarte bine.. :P insa nu poti sa te tii de capu' ucozului mai mult de jumatate de an maxim 1 an..
Daca vrei te pot ajuta eu am avut un site in ucoz il facusem super poti sa faci ce vrei pe un site in ucoz daca vrei parerea mea iti recomand sa iti faci un site in ucoz :)
nu cred ca ar fii o idee rea sa ma ajuti putin dak vrei sa ma ajuti dami id de mes si vb
Sa ma anunti cand ati finalizat aceasta tema.
...cu atatea probleme gratuite - tot mai bine un domain/spatiu platit.
Cu stima
chestia cu robots.txt am rezolvato dar nus ce sa ii fac ca dak ii fac un sitemap imi da eroare si nu mil indexeaza google,ceva idei miar prinde bine
valyarad20
01.03.2009, 17:28
am avut si eu un site la ucoz.. da l`am lasat balta.. dupa ce am muncit la el 2 zile posturi,etc surpriza: nu imi facea sitemap
Stiu ca chestia cu domeniu e normala,dar am mai vazut si alte siteuri cu ucoz care au facute sitemapuri si deacea insist poate stie cineva cum se face
xtremlaur
12.03.2009, 20:31
e bun ucoz,,,, itzi poti muta site-ul ucoz pe domeniu ramanduti hostul de la ucoz.. cpanel e mijto si usir de folsit..
pacat ca nu primeste php deloc.. numai html
deci ce trebuie facut pana la urma?sunt cam nob scuze
bardasalexandru
17.04.2009, 16:18
Singurul lucru care nu imi place la ei e ca apare bara aia de sus...e super enervanta..
GeorgeSoft
17.04.2009, 16:36
Plateste si nu va mai aparea.Inainte asa era , acum nu mai stiu.
mastertrance
17.04.2009, 21:41
mie , cel putin imi place doar 5% pentru ca e usor de folosit....prefer alte modalitati de a face un site, de ex CMS-uri (php fusion , joomla , etc.).. :)
ElemenT^
18.04.2009, 17:04
da acea bara este foarte enervanta ..
Am lucrat cu el dar Control Panel-ul este foarte complicat...Spruz este bun,dar este gratuit doar o luna de zile.Dupa care iti cere ca sa il upgradezi si te costa nu stiu cati dolari.Daca in termen de cateva zile nu l-ai upgradat se sterge automat.
Marian_mic
02.05.2009, 15:14
eu folosesc ucoz..si lam cam inteles:)dar totusi as avea nevoie de niste scripturi...
gabygames
02.05.2009, 16:20
si eu am folosit la inceput ucoz dar m-am lasat ca nu sunt chiar asa seriosi si mai opreau anumite siteuri..chiar eu am patito..daca vrei sa folosesti un site free ca sati faci cel mai bun este dmon.com ca si ucoz numa ca se numeste dmon ;)
Marian_mic
02.05.2009, 16:31
sa fiu sincer mie indiferent...de site sunt destul de istet..sa fac un site de la zero dar nam nici..si nici prea multe fonduri..daca aveti ideii..va acult am timpi interesu:) si dece nu pot pot avea si o motivatie:)daca am macar un profit nimik:)
nu am folosit si nici nu cred ca o sa folosesc vreodata :D:D
Marian_mic
07.05.2009, 10:08
sa am invete cineva php si sa am un host si fac un site de la zero:P
si am harddisk space nelimitat?
Vrei si gratis si nelimitat ?
Ni platit nu exista "nelimitat". Spun ei ca este nelimitat, dar iti inchid contul imediat cand incepi sa consumi ceva mai multe resurse decat isi permit sa-ti ofere.
Stii tu vorba aia, si cu sufletu-n rai si cu ..... nu se poate ;)
Marian_mic
07.05.2009, 13:31
dar omule ... daca vrei asa ceva ia cu bani .. intelegi tu ??
iti ajunge host28.net sa iti bagi cat vrei, incearca dupaia spune-ti parerea . incearca-l.
Spune la oferte cat spatiu ai ;)
Spatiu pe Disk 5,5 GB
E o magarie host28.. te duce din erori in erori..am facut si cont gmail pt ei si e magarie nu merge..
GeorgeSoft
07.05.2009, 13:44
Cum poti sa spui ca e o magarie ceva gratis ? Plateste daca vrei calitate !