Arată versiune īntreagă : [ofer] realizez GRATIS designuri
flipper4u
09.02.2010, 08:15
Dupa cum am spus si in titlu, ofer designuri gratis.
In curand termin cu stresiunea, asa ca voi avea timp sa ma ocup de ce imi place cel mai mult, designul.
Asadar, realizez web layouts, logouri, bannere, design carti de vizita gratis. In limita bunului simt, bineinteles. Nu sunt expert, dar exercitiul e mama invataturii. Iar cei interesati imi dau exercitii de facut :) Cum erau temele pentru acasa, pe vremea cand eram la scoala. Cu ocazia asta imi mai imbogatesc si eu portofoliul. Cei interesati pot lasa un reply. Rog pe cei care vor doar sa se bage in seama, sa se abtina si sa nu posteze. In ordinea cererilor, voi incerca sa realizez designurile. Acestea vor fi realizate incepand cu data de..22februarie. Pana atunci sper sa se stranga destule, sa am de lucru Smile. Cine stie, poate mi-oi gasi si eu in felul asta de lucru. Daca nu va vor placea designurile, imi cer scuze anticipat. Nu sunt expert, incerc sa ma perfectionez.
Astept cererile din partea voastra.
Cu respect,
Florin M.
Imi poti face si mie un banner 468 x 60 ?
Text: IT Stiri
Text2: Stiri si informatii din domeniul IT
Culori: Sa se potriveasca cu site-ul
Iti las mana libera sa faci cum crezi tu.
flipper4u
09.02.2010, 08:28
OK, cand ma eliberez cu stressul asta provocat de sesiune o sa il fac. Si de asteptat, ai.. 2 saptamani mai exact. :) Sper sa merite asteptarea si sa fii multumit la final.
vreau un header pentru eCinema24.info
vreau sa fie in genul desenele-noastre.info .. :) sa scrie pe el : eCinema - comunitate anime Romania ..
astept, mersi
flipper4u
09.02.2010, 09:14
OK, v-am notat, baieti. Mai sunt interesati?
Vreau si eu un layout pentru un site de joculete :)
Culorile vreau sa fie deschise inca nu am cumparat domeniul.
flipper4u
09.02.2010, 10:53
Nu mai merge cu invatatul, am creierul suprasaturat cu studiul mecanicii pamanturilor (geotehnica). Incepem cu primul care mi-a cerut..
@ReFlEcT. Sper sa iti placa. Daca iti place, un multumesc mi-e de ajuns. Imi trimiti PM si iti trimit si .psd-ul. Iti place? Mai modific ceva?
PS: Omuletul este desenat de mine cu tableta grafica. Am facut 2 mascote, am ales una singura.
Ai putea schimba mascota cu o parte dintr-o componenta pc ? De exemplu sa pui un procesor sau o parte dintr-o placa de baza.
vreau un header pentru DescarcaFilme.Net .
1000 x 300 . Sa se potriveasca cu tema de pe site . Multumesc
nu te supara ca te intreb dar cat ar putea dura ? :D
flipper4u
09.02.2010, 11:14
UITE.. e bine?
flipper4u
09.02.2010, 11:21
@ZON3-RO , nu te supara, dar ai mai fost refuzat odata pe forumul asta, cel putin din ce m-am uitat eu. Site-ul ala este copia fidela a celui de referinta. Nu prea merge, imi pare rau. Plus ca nu ai nimic pe site. Vrei sa ai un site exact ca al altuia? Imi pare rau, dar nu te sustin.
Realtuning
09.02.2010, 11:23
Salut.As dori si eu un bannere daca se poate pentru prelucrarelemn.info
unul 468x60 si unul de 160x600
Culori:
Alb,gri,negru
daca se poate sa contina o imagine din domeniul prelucrari lemnului.
Multumesc mult
UITE.. e bine?
Este foarte bine :) Imi poti trimite si psd-ul te rog ?
flipper4u
09.02.2010, 11:46
asa.. cine era cu headerul descarcafilme.net?
un multumesc n-ar strica.
@ReFlEcT, e bun bannerul?
Este foarte bun pentru ce vreau sa il folosesc.
flipper4u
09.02.2010, 11:49
ma gasiti pe !YM pentru .psd-uri
nu ma sustii asta este soarta ..momentan oricum nu mai conteaza - altceva , vreau sa imi spui de ce este site-ul "COPIA FIDELA" .. nu se poate numi nici macar "copie" dar copie fidela .
flipper4u
09.02.2010, 11:55
asta este parerea mea. si consider ca am tot dreptul sa-mi aleg beneficiarii serviciilor oferite de mine, chiar daca sunt ele gratuite.
Fa mi si mie te rog un banner 468x60 pentru site ul din semnatura, il poti face cum vrei dar sa se potriveasca cu tematica site ului. O zi buna
flipper4u
09.02.2010, 16:34
:) inca un banner..
edit: accept cereri numai pentru bannere 468*60, 125*125, momentan. Sunt mai usor de realizat.
:) inca un banner..
edit: accept cereri numai pentru bannere 468*60, 125*125, momentan. Sunt mai usor de realizat.
Ms frumos :)
flipper4u
09.02.2010, 16:58
Cu placere. Urmatorul?
sper ca de aceasta data sa imi accepti cererea :)
un header/banner pentru eCinema24.info , sa fie pe fundal la header niste personaje anime puse .. marimea sa fie 998x106 .. sa fie scris pe header : eCinema24 - Comunitate anime Romania
! si daca mai are loc si apare frumos sa scrie ca descriere : Sursa ta zilnica de anime!
am deschis site-ul de 2 - 3 zile si deabia am apucat sa fac categorile .. nu prea m-am ocupat de site dar de azi incep sper sa ma ajuti.
Cu placere. Urmatorul?
Imi poti face si mie unul pt. www.zutv.info?Marimea vreau sa fie 125x125.
flipper4u
09.02.2010, 17:27
dupa cum am spus, accept cereri numai pentru bannere 468*60, 125*125, momentan. sunt mai usor de realizat si le fac rapid.
Salut flipper , apreciez munca ta , as dori si eu ceva de la tn daca se poate .. As dori un layout pentru site-ul din semnatura .. as vrea sa fie cv mai tineresc ... pot sa astept pana cand consideri u ca ai timp liber ..
Cu respect,
Tzone
@flipper4u - ai sarit peste mine :P
Realtuning
09.02.2010, 20:35
si peste mine.Eu am cerut 2 bannere unul 468x60 si altul 160x600.
dar fal numai pe cel de 468x60 daca poti.pe pag. 2 ai postul cu cererea.
Multumesc
hawaiior
17.05.2010, 20:28
design pt statusurimessenger.com