Arată versiune īntreagă : Dati-mi o idee de castig online
Salutare!
As dori sa incep o afacere pe net dar nu am nici un leu pentru investiti.
Tot ce am este un subdomeniu gratuit la xhost.ro si internet.
Datimi o idee de castig rapid cu acest subdomeniu.
M-am gandit la cateva posibilitati:
- Un site despre "Bani online" care sa contina link-uri sponsorizate si sa primesc pentru fiecare inscriere cate 15-20 centi
- Un director web
Datimi idei va rog mult de tot.
ATENTIE! Nu vreau sa dureze mai mult de 1 luna sa imi vina banii.
Daca vrei director si vrei sa faci bani din el trebuie sa aiba cel putin 4PR ca sa poti sa ceri bani pentru un link.
Si pentru un director e mai bun un domeniu platit!
Un site de bani online este eficient daca are un content unic si bun.
...daca oferi ceva nou.
Dar acuma nu-ti povestesc nimic...
Am un site in SEMNATURA MEA...BANI ONLINE FARA INVESTITIE
Acolo gasesti cateva ideii foarte bune. Daca ai intrebari, contacteaza-ma prin PM.
Mult noroc.
Hetzenauer
20.09.2007, 10:36
Nu exista nici o modalitate de a castiga bani rapid. Ca sa castigi niste bani, trebuie sa investesti... timp, efort si ceva bani. Un domeniu .info costa 3 usd/an, poti sa gasesti un host cu 25 usd/an. Nu are nici un sens sa investesti intr-un domeniu gratuit.
Pe de alta parte...
ATENTIE! Nu vreau sa dureze mai mult de 1 luna sa imi vina banii.
... =)) =)) << singurul coment pe care-l pot face.
Tu vrei sa nu investesti nimic, si sa castigi bani (probabil ca multi) in maxim o luna. Fii serios... se poate... ori una ori alta. Ca sa castigi bani fara sa investesti nimic, trebuie sa astepti. Ca sa castigi repede, trebuie sa investesti bani (destul de multi).
activezone
03.11.2007, 13:13
:)) ce vrei tu e un pic cam imposibil se poate castiga bani pe net cu ajutorul google Adsense dar dureaza sa vina bani si oricum mai intai trebuie sa te gandesti la promovare, se poate sa nu investeti nimic si sa castigi bani(subdomeniu) am si un exemplu sa imi sustin afirmatia http://tvonline.8k.ro/ il cunosc pe administratorul si a castigat ceva bani cu site-ul dar are promovare facuta, cand cauti pe google tv online primul site indexat este al lui.
Bani rapizi fara investitii - asta este posibil doar in filmele americane, in gura repatriatilor coate-goale si in ochi celor care-si pierd timpul pe Yahoo!Messenger ascultand 'povesti' de imbogatire rapida.
Pentru a avea succes si castiga bani cu propriul site ai nevoie de mai multe criterii:
- content interesant
# poti face singur daca te duce capul si stii sa faci ceva, site-uri de 'castiga bani', manele si filme sunt cu nemiluita pe net, cine are nevoie de ceva ce exista in milioane de exemplare? ...gandeste putin!
- un design personalizat
# costa bani daca nu esti design-er. Doua imagini 'aruncate' pe un site nu inseamna neaparat design!
- promovare adecvata
# prin inscrierea site-ului intr-un director sau site de anunturi gratuite si asteptand sa navaleasca vizitatorii nu inseamna ca ai facut promovare. Un site promovat adecvat are mai mult de 500 de vizitatori unici pe zi!
Recomandarea mea: invata, invata si iar invata ce este un site, html, php si promovare online, iar cand ai un site care genereaza 8.000-10.000 de impresii pe zi, contacteaza-ma, atunci pot sa-ti ofer personal ceva cu ce sa castigi bani.
Mult succes
yda812006
03.11.2007, 21:08
sal,intra pe www.afacereonline.ro poate gasesti ceva ce te intereseaza