Arată versiune īntreagă : Google Vs "Altceva"
In cazul in care ai reclama de la Google mai poti pune si alt gen de reclama pe site , CPM sau altceva ?! Nu tot CPC :)
Multumesc Frumos !
Eu stiam ca poti sa pui cate programe de publicitate doresti (nu sa umpli pagina de reclame). Poti sa folosesti adsense si alte programe si daca nu doresti sa iti ocupi mult spatiu le afisezi aleator.
da
poti pune dar sa nu fie asemanatoare.
si cam care ar fi acele programe sa vedem c emai folosesc si altii...
Smowtion are cpm destul de bun :)
roscabgdn
16.02.2010, 11:20
clicksor plateste destul de bine ;)
Am gasit de curand http://www.imagespacemedia.com si mie mi se pare o idee destul de buna, reclama pe poze :) . Proiectul este in stadiu beta, dar am vazut ca platesc binisor, partea proasta este ca inca nu este destul de cunoscut si nu a intrat pe piata romaneasca :)
ing3ras, l-ai testat? Mie mi se pare ca platesc deplorabil 1-2-3c, iar site-ul era pe .com/nisa pets (mai exact dogs) si tech. Ca si cum nu era de ajuns, timpii de incarcare ai paginii mi s-au marit destul de serios, asa ca am renuntat la ei.
Dupa ce ies din beta eu ii mai testez o data, dar daca tot la fel va fi timpul de incarcare, tot nu ii mai adaug chiar daca ar creste valoarea click-urilor.
Mie mi se par ca platesc mai bine decat google (ro) , ii mai las putin timp sa vad cum decurge treaba :) oricum ideea mi se pare super tare :) mai ales pentru cei care au siteuri de poze/wallpapere/etc :)