Acum cate saptamani domnul Zon3-Ro a deschis un topic ca are comunitate anime si cauta pe cineva care sa ii pun video-uri .Eu si cu userul Vipe ne-am oferit sa il ajutam contra cost , bun i-am incarcat tot ce trebuia acum sa vedem plata pai stai care plata? Zon3-RO a intrat in pamant i-am dat pm pe cwr,si la el pe site, si in toate modurile . In final ia raspuns lui Vipe si a zis "domeniul nu este pe numele meu" deci clar este un tepar de toate zilele. El a scapat usor a ramas cu ce am lucrat noi fara vot itrade(ca o deschis topicu in nu stiu ce rubrica unde nu se poate acorda)
Sper sa nu aveti de a face cu acest om care are o reputatie jalnica!
Da,asa este,am ales sa il ajut contra cost pe acest individ insa el nu se gandea la cost.
Am facut ceva cercetari si i-am aflat ceva date in urma carora fara nci un fel de gand de amenintare i-am lasat un mesaj pe offline messenger ca am sa merg personal la el acasa sa imi iau ce se cuvine.Poate ca nu am sa merg,pentru 10 euro,dar probabil ca intr-o zi din cele ce urmeaza am sa imi fac un timp sa ii fac o vizita.....daca mi se pune pata.
Mai multi Fani Facebook
Eu am zis si mai repet.
Zone-RO si mie mia cerut domeniu t4ag.net si timp de o luna nu a facut nimic pe el,a profitat ca i-am oferit si web hosting pentru celelalte domenii.