Am site-ul www.ejocuricubarbie.com si cred ca am primit o penalizare sau ceva de genul acesta. Pana aseara eram pe prima pagina pe locul 2 la primele 2 cautari principale, acum am scazut pe 10 la cautarea principala, pe 46 la cea secundara. De asemenea, la alte 2 cautari la care eram pe pagina a 2a sunt acum pe locul 50-60. Intrebarea mea este cum pot remedia aceasta situatie? Mentionez ca:
- site-ul este inca primul la cautarea domeniului
- traficul a scazut la 10-20% din total
- nu am modificat nimic in structura site-ului
- am verificat in webmaster tools: nu am primit niciun mesaj
- PR site-ului a ramas acelasi
Apreciez orice observatie, in special daca vedeti ceva black-hat la site, chiar as vrea sa stiu, sa pot indrepta respectivul aspect.
Va multumesc anticipat.
Jocuri online | Jocuri gratis | Jocuri noi | Yahoo Detector | Jocuri de fete | Motorcycle games | Jocuri Barbie | Jocuri Barbie | jocuri copii | jocuri sue | Jocuri gatit | Jocuri mario | Games HomeCaffe | Jocuri online | Jocuri barbie | Jocuri barbie | jocuri cu masini | jocuri noi | Bani Pe Net | Magazin biciclete | DjExtra Mixes | jocuri barbie | Divertisment | Jocuri cu barbie | Jocuri de gatit | Games online for free | Counter Strike Romania | Jocuri motociclete | Film | Car Games | 200 Directoare Web | jocuri pentru copii | Jocuri | Extreme Arcade Games | jocuri | Really Fun Arcade Cool Games | Online games | Bjoe Arcade | Jocuri | Tv online free | Jocuri barbie | Invisible | Jocuri cu barbie | jocuri miniclip | id fete | Sitemap
asta nu e ok :)) Mult prea multe link exchangeuri
Si pana acum am avut tot atatea link-uri si eram pe primele pagini. Nu am facut niciun link exchange in ultima luna. Este posibil insa ca google-ul sa se fi prins abia acum de aceste link exch. si sa ma fi penalizat? Si inca ceva: cam cate ar fi indicat sa pastrez?
Google-u nu sta zilnic sa verifice toata siteurile. E posibil ca acum sa se fi facut cateva plangeri la site-u tau .
Am studiat pozitia site-ului toata saptamana si chiar nu mai inteleg nimic... Duminica eram pe locul 2 la cautarea principala si pe 2 la cea secundara, luni eram pe 10 la principala, pe pagina 5 la cealalta, marti si miercuri pe 7 la principala pe 13 la cealalta, joi pe 4 la amandoua, iar astazi sunt din nou pe 10 la principala si pe pag 5 la cea secundara. Nu am modificat absolut nimic la site toata saptamana. Deci care e pozitia reala? E doar un 'google dance' si isi va reveni la normal sau ma va mai tine ceva timp asa?
Si inca ceva... e o regula ca site-urile penalizate sa coboare pe pagina 5? Am vazut foarte multi useri pe forum care spuneau ca le-au cazut site-urile pe pagina 5 la cautare si spuneau ca au fost penalizati. De asemenea, un site poate fi penalizat doar la o anumita cautare, iar pt celelalte sa mearga bine?
Fa-ti cont pe webmasters tools si cere o reconsiderare a site-ului.
Cand faci link exchange analizeaza site-ul partenerului pentru ca e posibil ca el sa fie banat de catre google sau orice altceva si odata ce ai pus link spre el google te va penaliza si pe tine.
In general botul google te scade in clasament o perioada dar te aduce inapoi, stai fara grija, cred ca in maxim o saptamana va reveni, asa am patit si eu la un site.