N-am vazut fratilor asa ceva, e fenomenal de-a dreptul
Am avut in Google Adwords vreo 11$ ramasi de la alta campanie de care n-am fost multumit si am zis sa-i cheltui pe alta campanie in Romania.
Am setat cu 0.03$ maximul pe click apoi am facut socoteala 11 / 0.03 = 366 click-uri, bun am zis, i-am dat drumus
Azi am primit mail ca nu mai am bani in Google Adwords, ma duc sa vad si eu ce s-a intamplat
Rezumatul: Google scrie ca average CPC a fost 0.02$, deci nu mi-a folosit cei 0.03 si doar 0.02
Click-uri: 145 click-uri in total, costul $3.61, CPC de 0.02$
Prima oara au furat aici, ei zic ca 145 click-uri a costat 3.61$ dar 145 * 0.02 = 2.9$
A doua oara a furat ca prin minune de la 11$ la 3.61$, unde sunt restul de bani de la 3.61 pana la 11$ nu stiu
A treia oara a furat cand m-am uitat in gtop, si doar 56 vizitatori au venit din googleads.g.doubleclick.net
:| dao-n masa de treaba, astia de la Adwords ori sunt prosti ori sunt prosti
voi ati folosit Adwords ? Nu ati observat nimic ? mama lor...
Currently, senior developer @ kpos.ro
trimite un mail catre ei sa vezi ce zic poate o fi vreo eroare bug .. or fura ei dar nici chiar asa pe fatza
Eu sunt de felul meu anti-monopol (anti-microsoft, anti-google, etc), deci nu am folosit serviciile lor si nici nu intentionez sa o fac vreodata. Totusi e ciudat ca o companie precum goagal se bucura la "furtul" a cativa euro...
a cativa euro .. de la cateva milioane de useri ? fa si tu un calcul :))
ce cativa euro, mi-au furat 75% din bani, va dti seama daca fura la toti 75% din bani
si da, google de aia e primul in lume, pentru ca FURA bani prin Adwords, altfel nu ar mai avea bani sa investeasca atata in atatea servicii pe care le ofera
ar da faliment daca n-ar fura
nu ma supar ca mi-au furat banii, astea au fost oricum de test, eu testez orice inainte sa fac un lucru
e nici chiar asa
ps: ai dat mail ? ai primit vreun raspuns ceva ?
Eu nu te inteleg de ce nu le trimiti un email sa le explici ce se intampla si poate se rezolva. Este posibil sa aiba si ei niste probleme. Daca tu nu raportezi, de unde sa stiu ei de problema ta ?
stii, eu nu sunt genul care sa faca gat pentru 10$, ma gandesc sa nu-mi dezactiveze contul de Adsense pentru asa ceva
trebuie sa ma intelegi mai bine ca persoana, eu cand vad pe unul vai de mama lui (care face din astea), ii las acolo toti banii (daca sunt putini) si plec, nu mai fac afaceri cu el niciodata
nu are rost sa ma stresez pentru manariile care se intampla, stiu sigur ca serviciul Adwords e de cacao si gata, imi vad mai departe de treaba cum stiu
Sincer ? din 121$, cu 0.08$ pe click maxim, media calculata de ei la sf a fost 0.06$ am primit un total de 192 de vizitatori de pe googleads.g.doubleclick.net, provider informatii gtop. Acum poate o fi gtop fara acuratete, dar din 121 de dolari cu 0.06 per click, dpar 192 de vizitatori ? in 6 ore mi s-a dus toata campania, aveam 1001 afisari la reclama parca.
N-am considerat ca printr-un mail catre ei se va rezolva ceva. Deoarece de fiecare data, primesc mail-uri de genul "securitatea conturilor" bla bla. Si imi spun alternative la care as mai putea apela pentru a afla macar o solutie. Dar bani restituiti, nici nu imi fac griji, ce e dus e bun dus.
incercarea moarte n-are ... da un mail spune-le ce s-a intamplat si vezi poate se rezolva , daca te iau cu vrajeala ai dreptate daca nu poate se rezolva