Asa cum reiese din titlul acestui topic, ai posibilitatea de a-ti facepublicitate siteului (inclusiv link catre siteul tau), printr-un cuvant cheie ales de tine, pe tot siteul cwr.ro
Cum functioneaza acest tip de reclama?
- sistemul de functionare este extrem de simplu, pe tot siteul cwr.ro unde apare cuvantul cheie ales de tine, va fi afisata reclama ta atunci cand utilizatorul pune mouse-ul pe acel cuvant. Pentru a te convinge cum i-ti este afisata reclama, pune mouse-ul pe cuvantulpublicitate
Ce trebuie sa fac eu pentru a beneficia de o astfel de reclama?
- alegi un cuvant cheie (preferabil potrivit siteului tau)
- crezi un text scurt care sa descrie putin oferta siteului tau
- platesti suma adecvata pentru durata dorita via Paypal.com
Cate texte si linkuri pot fi inscrise pentru un cuvant cheie?
- unul singur
Pe ce durata pot cumpara un cuvant cheie?
- pentru a putea satisface toate cererile, cuvintele pot fi cumparate pe durata de 30 de zile
Cat costa un cuvant cheie?
- preturile pot fi preluate din lista urmatoare
- gratis - 1 Euro/zi
- gratuit - 1 Euro/zi
- reclama - 1 Euro/zi
- link exchange - 1 Euro/zi
- schimb - 1 Euro/zi
- host - 0,70 Euro/zi
- hosting - 0,70 Euro/zi
- hoster - 0,70 Euro/zi
- vand - 0,70 Euro/zi
- design - 0,70 Euro/zi
- banner - 0,70 Euro/zi
- theme - 0,70 Euro/zi
- domeniu - 0,70 Euro/zi
- domenii - 0,70 Euro/zi
- trafic - 0,70 Euro/zi
- vizitatori - 0,70 Euro/zi
- vizite - 0,70 Euro/zi
- parteneri - 0,70 Euro/zi
- partener - 0,70 Euro/zi
- ...restul cuvintelor - 0,50 Euro/zi
Care este durata minima?
- durata minima pentru reclama prin cuvinte cheie este de 10 zile
Cum pot plati?
- prin paypal.com, adresa necesara o gasiti in profilul meu (click pe numele meu de utilizator si ...)
Conditii:
- fiecare cuvant cumparat trebuie sa corespunda cu oferta de pe siteul prezentat. In caz contrariu, pierzi atat dreptul la cuvantul cheie cat si suma platita.
Intrebari sau neclaritati? Inscrie un reply acestui topic ;)
Ultima modificare făcută de Dennis; 13.07.2010 la 13:05.
Telefoane si telefonie mobila - discutii, aplicatii si programe
on:e o idee stralucita!
off:e ceva gen site-ul meu!:)
Ontopic
Multumesc, acum urmeaza a convinge webmasteri respectivi de puterea publicitara a acestui sistem, multi vad doar pretul, fara sa ia in calcul ca reclama lor este afisata la poate sute de cuvinte pe tot cwr.ro ;)
Offtopic
...ceva de acest gen doar la o scara mult mai mare avand in vedere ca la un singur cuvant poti avea sute de reclame pe cwr.ro
Adevarat,la o scara mai mare!Acum cel care o sa cumpere un cuvant...o sa il scrie cat mai des in posturile sale!:))
Hmm, banuiesc ca pe uni-i duce capul la asaceva, dar sa nu uitam ca si eu sunt aici iar scriptul are setari, prin care am stabilit ca in fiecare mesaj sa fie link-ate doar doua cuvinte cheie si nu mai multe, pentru a nu 'inebuni' cititorul prin exces depublicitate - asa ca poate scrie de sute de ori, rezultatul este Zero ;)
Dar acum pentru clienti seriosi (sanatosi cu capul) - nu-si pierde nimeni timpul pentru a scrie 10 mesaje in care sa foloseasca aceleasi cuvinte cheie pentrupublicitate , ar fi banal si ineficient, ce i-ar aduce, 10 linkuri in plus la cateva sute deja existente?
Oricum, asa cum am scris si in chat, astept sa vad cat dureaza pana utilizatori inteleg valoarea acestei modalitati de publicitate online - va trebui sa duc poate multa munca de lamurire. Nu toata lumea stie care este adevarata valoare atunci cand este vorba de publicitatea siteului propriu.
oricum ideea e una chiar stralucita...insa vorba ta...poate o sa ai munca de lamurire cu unii din ei!E buna chestia cu maxim 2 cuvinte afisate ca altfel ar devenii cam "agresive" reclamele!iti urez succes!:)
LE : si cred ca ar trebui sa bagi si cuvantul "script" la 2 sau 3 euro ca e destul de folosit aici...foarte folosit as zice!
Dennis,parerea mea:prea multe metode de reclama.Deja forumul se transforma intr-o chestie de reclame ceea ce nimanui nu-i place si nu mai arata serios!
Alege si tu una si sa ramana aceea!
Mai multi Fani Facebook
Denis ma intereseaza si pe mine cum se numeste un astfel de script. Ma refer la denumirea lui nu neaparat scriptul tau.
Daca poti sa zici asptept pe PM sau daca nu te deranjeaza sa zici public poti sa zici si aici.
Cu stima
Sunt de acord cu vipe. Am vazut reclama in top, reclama dupa mesaje, acum avem reclame si in posturi? Nu pot naviga linistit prin posturi pt ca imi baga pop-upul ala pe gat.
Mai este putin si se transforma in forum de reclame. Mai ramane sa se vanda si pop-ups care sa se deschida odata cu CWR.
Si pe langa asta si preturile mi se par prea mari. 3 euro pe zi inseamna 90 euro pe luna, ceea ce e foarte mult tinand cont de traficul pe care il primeste cwr. Un banner din top atrage mai multe clickuri decat un cuvant dintr-un post, care nu face decat sa te enerveze si cauti sa-i dai X cat mai repede.
OFFtopic:
FinalDestiny daca nu-ti convine dute baiete in China
SEOradar.ro, in timpul liber ma joc jocuri online