Ai atrage mai multi clienti daca i-ai taxa la click, si nu cronologic.
Pe deasupra: e cam scump pentru piata actuala.
ok, mersi, am implementat textul. Mult succes
Telefoane si telefonie mobila - discutii, aplicatii si programe
Ai atrage mai multi clienti daca i-ai taxa la click, si nu cronologic.
Pe deasupra: e cam scump pentru piata actuala.
Din pacate nu este posibila plata prin click - scriptul este programat doar pentru campanii publicitare cronologice. In privinta pretului, hmm, am redus drastic - personal vorbind, pentru 90% dintre romani chiar si 0,10 Euro este prea scump, dar sa vedem rezonanta la actualul pret![]()
Totusi 90 euro pe luna e cam mult. Pentru un banner 125x125 undeva in dreapta sau in stanga platesti in general intre 20-40 euro pe luna (cam asa platesc bloggerii, ca persoane fizice).
Un sfat ar fi sa oferi reduceri variate: cu cat cumnpara mai multe zile, cu atat reducerea e mai mare.
Dar e doar un sfat; sper sa nu intelegi ca vreau sa te invat cum sa-ti faci afacerile.
Posibil ca 90,00 Euro sa fie mult pentru unele persoane, nu te contrazic - dar tinand cont ca la un cuvant cheie de genul *gratuit* sau *host* ai posibilitatea de a-ti afisa reclama in poate peste 5.000 de mesaje daca nu mai multe din peste 80.000 de mesaje inscrise, inclusiv link catre site, calculand asa, pretul este unul extrem de scazut.
In privinta sfatului oferit, accept cu placere idei bune, fi fara grija - nu am sa-ti inteleg gresit sfatul![]()
Frumos sistemul,ce script folosesti?
aiurea rauuu